• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مژده قیمت p990 داره میاد به مرز 400 تومن

20:30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز توی شیراز به نمایندگی اطلس موبایل سری زدم پی 990 رو 450 فرانسه شو میدادمیگفت تا یه ماهه دیگه 400 تومن میشه

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
واقعا پی 990 میارزه ... این گوشی بهترین وکاملترین گوشی ای بوده که سونی زده تا الان .... اما متاسفانه امسال هیچ گوشی ای شبیه این نزده وهمش گوشیهای معمولی جاوا ... حالا خبرایی هست که قراره پی 700 رو معرفی کنه ولی معلوم نیست صحت داره یا نه .

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
... حالا خبرایی هست که قراره پی 700 رو معرفی کنه ولی معلوم نیست صحت داره یا نه .

شما باید خیلی بد بین باشی که عکسهایی که از این گوشی توی نت پخش شده رو fake بدونی.

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
پی700 برای 2008 هست انگار و تا معرفی بشه و رضه بشه تول میکشه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما این خبر دقیق رو از کجا آوردی؟قراره 8 می یعنی 7 روزه دیگه معرفی بشه.اگر این گوشی رو میخواستن 1 سال دیگه معرفی کنن که دیگه بیخیالش میشدن.تا 1 سال دیگه خیلی عقب میموندن از تکنولوژی

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
منظور من بود که برای 2008-2007 هست معرفیش که تا چند روز دیگه باید باشه چون عکساشم تو نت پر شده ولی به احتمال تا سال آینده به بازار نیاد

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون زمانیکه من گوشی P910 i سونی اریکسون داشتم شما موبایل اسباب بازی دست میگرفتین سن ما کجا سن تو کجا
هنوز نمیدونی من شغلم چیه چقدر پول دارم تحصیلاتم چیه و درآخر چند افکار خیلی از بچه های شیرخواره سایت رو قبول ندارم دلیل بن شدنم هم بخاطر شیره خواره بودن شایان مدیر سایت هستش
کافیه سری به وب سایت www.satsat.net بزنید و سراغ مدیریت بخش ها با نام کاربری pedrambayat رو بگیرید اون موقع میدونید من اونجا چه شخصیتی دارم

اگر منو مداوم بن کنید با نرم افزار مخصوص اینکار مدام ای دی های یاهو رجیستر میکنم و مداوم اینجا دقیقا 124 تا ای دی توی پرشین تولز دارم هیچ کاری برام نداره

شما هم بفکراعمال تون باشید

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون زمانیکه من گوشی پی900 داشتم شما موبایل اسباب بازی دست میگرفتین سن ما کجا سن تو کجا
هنوز نمیدونی من شغلم چیه چقدر پول دارم تحصیلاتم چیه و درآخر چند افکار خیلی از بچه های شیرخواره سایت رو قبول ندارم دلیل بن شدنم هم بخاطر شیره خواره بودن شایان مدیر سایت هستش
کافیه سری به وب سایت www.satsat.net بزنید و سراغ مدیریت بخش ها با نام کاربری pedrambayat رو بگیرید اون موقع میدونید من اونجا چه شخصیتی دارم

اگر منو مداوم بن کنید با نرم افزار مخصوص اینکار مدام ای دی های یاهو رجیستر میکنم و مداوم اینجا دقیقا 124 تا ای دی توی پرشین تولز دارم هیچ کاری برام نداره

شما هم بفکراعمال تون باشید

نه پول داری-نه سواد داری - نه عقل داری-حاضرم بهت ثابت کنم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون و خانوما خواهش میکنم بدونید درباره چه گوشی دارید صحبت میکنید .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من 385 هم سراغ دارم p990 رو

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین داداش .. اونی که تو میگی 385 چنتا مشکل اساسی داره
1- گارانتی نداره و گوشی با این قیمت و این امکانات را رو بدونه گارانتی خریدن یعنی حماقت
2- سری جدید چینیش وارد بازار شدن یعنی رفرش چین هستن و جنس چینی هم معلومه چیه
3- البته امکان داره کامل نباشه یعنی یه چیزاییش کم باشه . مثل قلم اضافه و از این حرف ها

ضمنان کار کردن با این گوشی کار هر کسی نیست فقط یه se باز میتونه باهاش کار کنه ... حالا برو 385 بخر ببینیم میتونی کار کنی یا نه
البته ببخشید یه کم لحنم تند بودا از دست یه سری افراد خیلی قاطی هستم .

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ مغازه ای نمیده 385 احتمالاً این بنده خدا قیمت وارد کننده ها رو میگه . یعنی همه جا نه
الآن توی بازار کمتر از 500 نیست .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ببین داداش .. اونی که تو میگی 385 چنتا مشکل اساسی داره
1- گارانتی نداره و گوشی با این قیمت و این امکانات را رو بدونه گارانتی خریدن یعنی حماقت
2- سری جدید چینیش وارد بازار شدن یعنی رفرش چین هستن و جنس چینی هم معلومه چیه
3- البته امکان داره کامل نباشه یعنی یه چیزاییش کم باشه . مثل قلم اضافه و از این حرف ها

ضمنان کار کردن با این گوشی کار هر کسی نیست فقط یه se باز میتونه باهاش کار کنه ... حالا برو 385 بخر ببینیم میتونی کار کنی یا نه
البته ببخشید یه کم لحنم تند بودا از دست یه سری افراد خیلی قاطی هستم .

هیچ مغازه ای نمیده 385 احتمالاً این بنده خدا قیمت وارد کننده ها رو میگه . یعنی همه جا نه
الآن توی بازار کمتر از 500 نیست .

اول که بنده اصلا ناراحت نشدم که بخوام ببخشم :)
بعد من نه پولش رو دارم نه احتیاج به p990i دارم یه گوشی در پیت داریم حالا حالا ها باهش میسازیم
302.gif

آخر سر هم باید بگم بله این قیمت رو یک وارد کننده به من گفت و اینطور گفت که ما اوایل 490 تومن میدادیم اما حالا اونقدر قیمت p990 اومده پایین که اجبارا 385 پخش میکنیم

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
امروز در علاءالدین.
P990 رسیده به 385.

این پائین آمدن قیمت به خاطر ضعف نیست ، بدلیل پر شدن در بازاره

k800 = 550
N93 = 630
تازه اگه بتونید پیدا کنید.
فقط به دلیل کم شدن و نبودن در بازار.

امروز ملت گر گر p990 میخریدند ، قول میدم یک ماهه دیگه بشه 600 ، چون دوباره کم میشه

بالا