N90 رو ول کردی گیر دادی به P990؟
... حالا خبرایی هست که قراره پی 700 رو معرفی کنه ولی معلوم نیست صحت داره یا نه .
N90 رو ول کردی گیر دادی به P990؟
اون زمانیکه من گوشی پی900 داشتم شما موبایل اسباب بازی دست میگرفتین سن ما کجا سن تو کجا
هنوز نمیدونی من شغلم چیه چقدر پول دارم تحصیلاتم چیه و درآخر چند افکار خیلی از بچه های شیرخواره سایت رو قبول ندارم دلیل بن شدنم هم بخاطر شیره خواره بودن شایان مدیر سایت هستش
کافیه سری به وب سایت www.satsat.net بزنید و سراغ مدیریت بخش ها با نام کاربری pedrambayat رو بگیرید اون موقع میدونید من اونجا چه شخصیتی دارم
اگر منو مداوم بن کنید با نرم افزار مخصوص اینکار مدام ای دی های یاهو رجیستر میکنم و مداوم اینجا دقیقا 124 تا ای دی توی پرشین تولز دارم هیچ کاری برام نداره
شما هم بفکراعمال تون باشید
نه پول داری-نه سواد داری - نه عقل داری-حاضرم بهت ثابت کنم
ببین داداش .. اونی که تو میگی 385 چنتا مشکل اساسی داره
1- گارانتی نداره و گوشی با این قیمت و این امکانات را رو بدونه گارانتی خریدن یعنی حماقت
2- سری جدید چینیش وارد بازار شدن یعنی رفرش چین هستن و جنس چینی هم معلومه چیه
3- البته امکان داره کامل نباشه یعنی یه چیزاییش کم باشه . مثل قلم اضافه و از این حرف ها
ضمنان کار کردن با این گوشی کار هر کسی نیست فقط یه se باز میتونه باهاش کار کنه ... حالا برو 385 بخر ببینیم میتونی کار کنی یا نه
البته ببخشید یه کم لحنم تند بودا از دست یه سری افراد خیلی قاطی هستم .
هیچ مغازه ای نمیده 385 احتمالاً این بنده خدا قیمت وارد کننده ها رو میگه . یعنی همه جا نه
الآن توی بازار کمتر از 500 نیست .