• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مژده مژده: اولین ویروس جاوا

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بالا خره بعد از سالها انتظار ویریس برای گوشیهای جاوا هم ساخته شد و حالا دوستانی که هم گوشی جاوا و هم گوشی اسمارت دارند میتونن شاهد افزایش قض تلفنشون بخاطر فرستادن ناخواسته پیامهای اس ام اس یا ام ام اس (البته این مطلب بیشتر برای عزیزان خارج از کشور صادقه):f34r:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب کو این ویروس ؟ اسمش چیه ؟ چطوری پخش میشه ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا از طریق اینترنت پخش میشه گفتم که واسه ایرانیهای داخل ضرری نداره و هنوز هیچ گوشی رو آلوده نکرده من این خبرو از تلویزیون شنیدم و اون اسمی براش نگفت

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
مبارکه ... حالا دیگه کسی به گوشی ما نمیخنده .....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به سلامتی. حالا که همه ویروس میگیرن کم مونده پس فردا یخچال فریزر و جاروبرقی هم ویروس بگیرند

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا ما نفهميديم اين مژده .... مژدش براي چي بود :D :D :D
خبر تائيد ميشه ;)
اسم اين ميهمان Redbrowser.A است كه SMS ميفرسته عشقي روي همين حساب حواستون جمع باشه
خبر تكميلي رو اينجا مطالعه بفرما ئيد :
http://www.f-secure.com/v-descs/redbrowser_a.shtml

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يهني k700 نخرم
294.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب یعنی چی؟ یعنی sms رو که باز کنی ویروسی میشه گوشی؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم بد نباشه یه مقدار توضیح در باره ی این به ظاهر ویروس جاوا داده بشه برای اطلاع رسانی بد نباشه ( مگر نه فردا طرفدار های Symbian60 میان میگن اگه ما ویروس داریم چیزی نیست که جاوا هم ویروس داره)

بهتره اول ببینیم این به ظاهر ویروس چیه و چه جور عمل می کنه . این برنامه از طریق Wap و استفاده از سایت های آلوده که مطمئنا شخصا ( و نه بصورت نرم افزاری و چیزی که ما بهش شیوع اتوماتیک ویروس در سرور ها میگیم) باید در سایت وپ قرار بگیره ( تا اینجا یعنی دخالت یک شخص بصورت مستقیم در مورد هر سایت) و فردی که اون سایت رو میبینه فایل جار ویروس رو که به اسم یک بروزر دروغی(Red Browser) که وجود خارجی نداشته گرفته و نصب کنه . بعد از این کار برنامه پیامی می ده که اگه مشترک دوست داره میتونه با اجازه به این برنامه برای دسترسی به قسمت ارسال اس ام اس . اس ام اس مجانی پست کنه و البته خدا میدونه که با یه کم فکر هر کسی به این نتیجه میرسه که در صورت دسترسی به سیستم ارسال اس ام اس دیگه مجانی نخواهد بود. و بعد باید با انتخاب خود کاربر این اجازه به برنامه داده بشه که اس ام اس بفرسته و نهایتا برنامه اس ام اس رو به یک شماره خاص از پیش تعیین شده ( نه به صورت راندم و نه به صورت انتخاب از دفترچه تلفن که به اون دسترسی نداره ) میفرسته .

این ویروس نمیتونه از بلوتوث استفاده کنه (البته در موبایل هایی که JSR120 رو ساپورت می کنن امکان دسترسی داره اما امکان ارسال فایل با برنامه در موبایلهای جاوا تا بحال بوجود نیامده ! و فعلا حتی رویایی هم در این باره نمیشه داشت )

من این ویروس رو بیشتر یه شوخی می دونم . شاید هم به دروغ آوریل بیشتر شبیه باشه . اما مطمئنا تصوری که از ویروس های موبایل داریم ( مثل ارسال خود کار خودشون از طریق بلوتوث. ارسال اس ام اس به شماره های دفترچه تلفن یا انتقال از کامپیوتر به موبایل اصلا هیچ شباهتی با این به ظاهر ویروس نخواهد داشت) حالا هر کی میخواد اسم این برنامه رو ویروس بگذاره خودش میدونه:D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از vocian :
فکر کنم بد نباشه یه مقدار توضیح در باره ی این به ظاهر ویروس جاوا داده بشه برای اطلاع رسانی بد نباشه ( مگر نه فردا طرفدار های Symbian60 میان میگن اگه ما ویروس داریم چیزی نیست که جاوا هم ویروس داره)

بهتره اول ببینیم این به ظاهر ویروس چیه و چه جور عمل می کنه . این برنامه از طریق Wap و استفاده از سایت های آلوده که مطمئنا شخصا ( و نه بصورت نرم افزاری و چیزی که ما بهش شیوع اتوماتیک ویروس در سرور ها میگیم) باید در سایت وپ قرار بگیره ( تا اینجا یعنی دخالت یک شخص بصورت مستقیم در مورد هر سایت) و فردی که اون سایت رو میبینه فایل جار ویروس رو که به اسم یک بروزر دروغی(Red Browser) که وجود خارجی نداشته گرفته و نصب کنه . بعد از این کار برنامه پیامی می ده که اگه مشترک دوست داره میتونه با اجازه به این برنامه برای دسترسی به قسمت ارسال اس ام اس . اس ام اس مجانی پست کنه و البته خدا میدونه که با یه کم فکر هر کسی به این نتیجه میرسه که در صورت دسترسی به سیستم ارسال اس ام اس دیگه مجانی نخواهد بود. و بعد باید با انتخاب خود کاربر این اجازه به برنامه داده بشه که اس ام اس بفرسته و نهایتا برنامه اس ام اس رو به یک شماره خاص از پیش تعیین شده ( نه به صورت راندم و نه به صورت انتخاب از دفترچه تلفن که به اون دسترسی نداره ) میفرسته .

این ویروس نمیتونه از بلوتوث استفاده کنه (البته در موبایل هایی که JSR120 رو ساپورت می کنن امکان دسترسی داره اما امکان ارسال فایل با برنامه در موبایلهای جاوا تا بحال بوجود نیامده ! و فعلا حتی رویایی هم در این باره نمیشه داشت )

من این ویروس رو بیشتر یه شوخی می دونم . شاید هم به دروغ آوریل بیشتر شبیه باشه . اما مطمئنا تصوری که از ویروس های موبایل داریم ( مثل ارسال خود کار خودشون از طریق بلوتوث. ارسال اس ام اس به شماره های دفترچه تلفن یا انتقال از کامپیوتر به موبایل اصلا هیچ شباهتی با این به ظاهر ویروس نخواهد داشت) حالا هر کی میخواد اسم این برنامه رو ویروس بگذاره خودش میدونه:D

متن فاضلانه اي بود :D
پس زنده باد سمبين سري 60 :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا حالا باحالتر بودن پیشرفته تر بئدن ویروی هم به فضائل سری 60 نوکیا اضافه کردین من داشتم از یه 6670 فایل میگرفتم 18 بار پیام داد یه فایل رسیده با اسمای عجیب غریب مجبور شدم تا داشت دنبالش میگشت بلو رو آف کنم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hwt :
اتفاقا یکی از فامیلای ما میخواست گوشی بخره اومده بود پیشه من مشاوره بگیره بهش گفتم k750 یا k700 بگیره !
کلی هم روی اینکه ویروس نمیگره تاکید کردم !!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Shahed :
اتفاقا یکی از فامیلای ما میخواست گوشی بخره اومده بود پیشه من مشاوره بگیره بهش گفتم k750 یا k700 بگیره !
کلی هم روی اینکه ویروس نمیگره تاکید کردم !!

حالا ما از قابليتها و امكانات كاريمون كم كنيم كه چي.!!!؟؟ ويروس نمي گيره :wacko: :wacko:
يادش بخير قديم نديما كه با لينوكس كار ميكردم دلمون خوش بود كه ويروس نمي گيره ( مثلا ) ولي در عوض كلي برنامه و امكانات رو از دست ميداديم :) بعد ها به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز رو استفاده كنم و راههاي مبارزه با مشكلات رو هم ياد بگيرم .
كار شما دقيقا مثل اينه كه صورت مسئله رو پاك كنيد :D :D :D

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از 3soot :
حالا ما از قابليتها و امكانات كاريمون كم كنيم كه چي.!!!؟؟ ويروس نمي گيره :wacko: :wacko:
يادش بخير قديم نديما كه با لينوكس كار ميكردم دلمون خوش بود كه ويروس نمي گيره ( مثلا ) ولي در عوض كلي برنامه و امكانات رو از دست ميداديم :) بعد ها به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز رو استفاده كنم و راههاي مبارزه با مشكلات رو هم ياد بگيرم .
كار شما دقيقا مثل اينه كه صورت مسئله رو پاك كنيد :D :D :D
نه !
k750 نسبت به مثلا 6600 خیلی برتری داره.
تاحالا کار کردی باهاش؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Shahed :
نه !
k750 نسبت به مثلا 6600 خیلی برتری داره.
تاحالا کار کردی باهاش؟

خب نمي خوام از عنوان تاپيك منحرف بشيم چون باز اينجا دعوا ميشه :lol: :lol: :lol:
ولي چند نكته :
بله من با k750 كار كردم :) وبدون شوخي هيچگونه جذابيتي برام نداشت :hmm:
مقايسه اين دو گوشي با هم صحيح نيست بواسطه توجه به دو نكته :
اولا كا 750 جز اسمارت فونها محسوب نمي شه ولي 660 ميشود
دوما اگر اين نكته را نيز ناديده بگيريد سال ورود به بازار اونا رو نگاه كنيد :
كا 750 :
كارتر اول 2005 به نقل از : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-1090.php

6600:
كارتر چهارم 2003 به نقل از : http://www.gsmarena.com/nokia_6600-454.php

قصد نداريد كه تكنولوژي با اين اختلاف زماني اونم در دوراني كه پيشرفت ساعتي رخ ميدهد رو مقايسه كنيد ؟؟!!!
ولي في الواقع 6600 من رو بيشتر راضي ميكنه تا كا 750 اينو بدون تعصب ميگم .

از اين بحثها بگذريم و بريم سر عنوان تاپيك :
منظور من اين بود كه به خاطر فاكتور ويروس نگرفتن مدل خاصي از گوشي رو به كسي توصيه كردن چندان خوشايند نيست ..همين :D

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از 3soot :
خب نمي خوام از عنوان تاپيك منحرف بشيم چون باز اينجا دعوا ميشه :lol: :lol: :lol:
ولي چند نكته :
بله من با k750 كار كردم :) وبدون شوخي هيچگونه جذابيتي برام نداشت :hmm:
مقايسه اين دو گوشي با هم صحيح نيست بواسطه توجه به دو نكته :
اولا كا 750 جز اسمارت فونها محسوب نمي شه ولي 660 ميشود
دوما اگر اين نكته را نيز ناديده بگيريد سال ورود به بازار اونا رو نگاه كنيد :
كا 750 :
كارتر اول 2005 به نقل از : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-1090.php

6600:
كارتر چهارم 2003 به نقل از : http://www.gsmarena.com/nokia_6600-454.php

قصد نداريد كه تكنولوژي با اين اختلاف زماني اونم در دوراني كه پيشرفت ساعتي رخ ميدهد رو مقايسه كنيد ؟؟!!!
ولي في الواقع 6600 من رو بيشتر راضي ميكنه تا كا 750 اينو بدون تعصب ميگم .

از اين بحثها بگذريم و بريم سر عنوان تاپيك :
منظور من اين بود كه به خاطر فاكتور ويروس نگرفتن مدل خاصي از گوشي رو به كسي توصيه كردن چندان خوشايند نيست ..همين :D
تمامی جملات بالا تائید میگردند !
مخلصیم :)
اما خوب سلیقه هم مطرحه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Shahed :
تمامی جملات بالا تائید میگردند !
مخلصیم :)
اما خوب سلیقه هم مطرحه.

صد در صد :D
هميشه گفتم كسي كه با تحقيق و تعريف نيازش يه چيزي رو مخصوصا گوشي رو ميخره حتم بدونيد خريدش درست بوده چون نياز ش رو مشخص كرده و تحقيق هم نموده بعد بسته به نياز خريد نموده است در نتيجه انتخاب درستي داشته است :)
ما هم چاكريم ;)

بالا