• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکاتبات آنلاین بنده با پلیس فتا از بابت کسی که از سایت من کپی برداری کرده

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
با عرض سلام ارتباط شما با اپراتور 50 برقرار است لطفا درخواست خودتان را بفرمایید
من : سلام
صبح به خیر

اپراتور 50: صبح شما هم بخیر
بفرمایید
درخدمتم

من: بنده وب سایتی دارم به مدت 5 سال ....
الان دو ماهه یکی اومده کپی سایت منو زده .... اصلا چشم نمی زنه
با این فرد به چه شکل می تونم برخورد کنم

اپراتور 50: شما باید به دادسرای محل سکونت خود مراجعه کنید
و بعد از طرح شکایت پرونده شما برای بررسی و رسیدگی به همکاران بنده در پلیس فتا ارجاع داده می شود.

من: جسارتا .... واقعا با شکایت می تونم کاری بکنم. قابل استناد است
نتیجه می ده
منظورم اینکه قانونی برای این موارد وجود دارد؟

اپراتور 50: بله کپی برداری از سایت جرم محسوب میشه

من : ممنون
روز خوش

اپراتور 50: خواهش میکنم
موفق باشید
خدانگهدار
شما

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
یه سوال
چطور میخواید ثابت کنید که مطلب به طور اختصاصی مال شماست؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
کاری با محتواش ندارم که اون هم کپی است
طرف اومده سایت زده .... اسم سایتش تو یک حرف فرق داره ... بعدش از قالب من کپی کرده ... سایتش با سایت من مو نمی زنه

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
کاری با محتواش ندارم که اون هم کپی است
طرف اومده سایت زده .... اسم سایتش تو یک حرف فرق داره ... بعدش از قالب من کپی کرده ... سایتش با سایت من مو نمی زنه

شاید طرف ادعا کنه که شما ازش کپی کردید!

nelital

Registered User
لایک‌ها
204

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ببخشید من کنجکاو شدم
کدام قانون اخه ؟
شما شکایت کن من برام جالبه بدونم چجوری این شکایت به نتیجه میرسه ؟ اصلا روندش چی هست ! حکمش چیه ؟

واقعا جای سئواله برام اگر همچین قانونی هست من شکایت زیاد دارم :D

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
تو ایران که کپی رایت نداریم !

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
ببخشید من کنجکاو شدم
کدام قانون اخه ؟
شما شکایت کن من برام جالبه بدونم چجوری این شکایت به نتیجه میرسه ؟ اصلا روندش چی هست ! حکمش چیه ؟

واقعا جای سئواله برام اگر همچین قانونی هست من شکایت زیاد دارم :D
دوست عزیز قانون بوده ولی اجرا نمیشود
الانم دارند ساینهای خبر خوان و کپی کننده فیلتر میکند

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اونایی که قانون داره اجرا نمیشه
اینکه قانونی هم نداره :D

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوست عزیز قانون بوده ولی اجرا نمیشود
الانم دارند ساینهای خبر خوان و کپی کننده فیلتر میکند
سایت های خبرخوان و کپی کننده را برای چیز دیگه ای دارن فیلتر میکنند اون چیز هم کلیک دزدی هست ارتباطی به کپی کردن نداره بحث کلیک دزدی و هدر دادن وقت و منابع بازدید کننده هست ...
عین عبارت
"8. بکارگیری و وارد کردن کلمات کلیدی (tag) نامرتبط با محتوای سایت یا سوء استفاده از نرم افزارهایی نظیرپاپ آپ که منجر به بازکردن اجباری صفحات غیرمرتبط با درخواست بازدید کننده شده و درنتیجه موجب اتلاف وقت و هزینه بازدیدکنندگان و افزایش متقلبانه رتبه سایت و کسب درآمد و امتیاز برای مالک سایت می گردد (ماده 741 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی (جرایم رایانه ای) و مصوبه هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ) "

اونم که شما میگی "قانون بوده ولی اجرا نمیشه" من کنجکاوم بدونم کجاست قانونش ؟ چیه قانونش ؟ دقیقا همین سئوالم هست که میخوام یکی پیگیری کنه اطلاعات ما کامل بشه بفهمیم قانونش چیه !

پ.ن: من سایت کپی ندارم حالا نگید طرف خودش اینکاره هست داره میگه قانون نیست رسیدگی نمی کنن ...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ممکنه چون موضوع جدیدی توی شکایت هست طرف رو بکوبونن
ممکنم هست اصلا ترتیب اثر ندن چون مطالب رو که خودتون تولید نکردین ثبت شده هم نیست جایی شما برو سایت بیتوته رو با یه طر نوشته دیگه بگیر مطالبش عینا کپی کن از ابتدا تا حالا کسی نمیگه بالا چشمت ابروه

پ . ن : من خودم یه کپی کار حرفه ای ام افتخار نمیکنم ولی واسه یه سایت تفریحی کسی به من بگه چرا کپی میکنی از من میگم مثلا عکس مدل عروسی که گذاشتی ...ت که نیست فوقش از یه سایت خارجی گرفتی :|

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
این اپراتور های پلیس فتا یه چیزی واسه خودشون میگن
شما برو دادسرا برو فتای منطقه خودت نمیدونن سایت چیه کپی رایت و سایت کپی کیلوچنده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان گرامی دیدم این بحث بسیار مطرح میشه گفتم چند خطی هم این حقیر ینویسه
در مورد دامنه اگر فرد بتونه اثبات کنه که فرد دیگری داره با تفاوت یک حرف از برند تجاری اون سواستفاده می کنه می تونه دامنه رو صاحب بشه تو خارج اینجوریه و گوگل بارها دامنه های ایجوری رو مالک شده
اما در مورد محتوا خدایی یعنی اینقده سایت ها دارن از هم کپی می کنن که من گاهی می مونم واقعا تو نت فارسی محتوا از کجا تولید میشه عزیز من شما وقتی تونی ادعای مالکیت بکنی که اون متن رو خودت نوشته باشی حتی فردی که متنی رو ترجمه هم می کنه برای بار اول نمی تونه ادعای مالیت داشته باشه مگر اینکه از جانب نویسنده اصلی مجوز ترجمه داشته باشه حالا خیلی از دوستان خودشون برای 80 امین بار یه متنی رو کپی می کنن و تو بدنه متن تغییر میدن و بعد می خوان که همه دنیا به احترام اینا تعظیم کنن و دست به مطلب اینا نزنن عزیزان کپی کردن مطلب امری هست طبیعی و اساسا اینترنت برپایه همین ساخته شده حساب کنید بنا بود هر مطلب تنها تو یک سایت باشه گسترش دانش مگر ممکن می شد اما به لطف کپی کردن این دانش از بین نمیره و الا روزانه هزاران سایت پدید میان و هزاران سایت از بین میرن اما چون محتوا هی کپی میشه این باعث حفظ این دانش میشه و الا الا نصف بیشتر اینترنت باید پاک می شد کمی منطقی باشید و دنبال راهکارهای جالب برید من هم قبول دارم حجم کپی کردن در نت فارسی زیاده ولی خب مطمئن باشید ارشد همه کپی کارها وب مستران عزیزی هستند که اینجا دارن فعالیت می کنن هر روز یه نوع چرنده و خزنده میندازن جون سایت ها و بعد هم شاکی میشن نتایج ال شد و بل شد یه جوان ساده دل تازه وارد نهایت بتونه روزی یکی دوتا پست کپی کنه که اونم عرض شد طبیعیه و الا خزنده و پرنده و چرنده رو خود وبمستران میندازن تو جون نت

من موندم چرا سایت های خبری که هر کدوم هم به جایی وصل هستند هوس شکایت نمی کنن از این خبر فارسی و قطره و غیره اونوقت مجله های تفریحی می خوان شکایت کنن که آقا بیاین من عکس سلنا گومز گذاشتم این یکی برداشته عکس سلنا رو ازم کپی کرده چی بگم آخه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب شما رفتید دادسرا
نمیگن شما خودت این مطالب را از کجا آوردی؟
اگر ترجمه کردی مدرک اجازه نامه نویسنده
اگر خودت نوشتی از کجا آوردی؟

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
تاریخچه ایندکس شدن صفحات، رتبه سایت و کش سایت توی گوگل و تاریخ ثبت دامنه ها گواه این مطلب هست.
دادگاه این مدارکو قبول نمیکنه.اینا همش قابل دستکاری و تغییر هست.تاریخ ثبت دامنه هم ربطی به ماجرا نداره

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگه دوس داری معطل شی و هر هروز یه پات فتا و دادگاه باشه برو شکایت کن اخرش هیچکاری نمیتونی بکنی
علافیه کللی هم پول خرج میکنی قبلا سرم اومده

بالا