با سلام.
مکبوک پرو ۱۵ اینچی با صفحه نمایش رتینا مدل MacBook Pro MJLT2 با مشخصاتی که در زیر ذکر میکنم به فروش می رسد:
سی پی یو: Intel Core i7 Haswell
2.5 تا 2.8 گيگاهرتز
حافظه کش ۶ مگابایت
رم: ۱۶ گیگابایت DDR3
حافظه داخلی: ۵۱۲ گیگابایت SSD
گرافیک: دارای دو عدد گرافیک مجزا می باشد که به صورت اتوماتیک سوییچ می شود.
یکی از گرافیک ها
Intel Iris Pro 1536 MB
که برای مصارف عادی می باشد.
و گرافیک پرقدرت بعدی
AMD Radeon R9 M370X 2048 MB
که برای کار های گرافیکی، بازی و غیره مناسب می باشد.
صفحه نمایش: ۱۵.۴ اینچ IPS LCD با دقت 2880x1800 و تراکم پیکسلی 220ppi
دارای ترک پد مالتی تاچ با پشتیبانی از فرمان های دو، سه و چهار انگشتی و فشاری Force Touch
دارای کارتخوان، Wi-Fi، پورت HDMI، کيبورد با نور پس زمينه، وب کم FaceTime با کیفیت 720p، پورت های USB3 و فاقد درایو نوری می باشد.
لینک مدل دقیق در سایت دیجی کالا: https://www.digikala.com/Product/DKP-91860/apple-macbook-pro-mjlt2-with-retina-display-15-inch-laptop//keyword-لپ-تاپ-15-اینچی-اپل-مدل-macbook-pro-mjlt2-با-صفحه-نمایش-رتینا#!/tab-techspecs/
نام مدل: MJLT2
دقت داشته باشید که مکبوک به هیچ وجه تا به حال باز نشده و دارای هیچ مشکل فنی و ظاهری نمی باشد. تنها مشکل کوچک ظاهری آن شاید رنگ دکمه شیفت کیبورد آن باشد که به علت عادت بد بنده در استفاده از کیبورد کمی رفته است.
قصد بنده از فروش این کالا خرید iMac جدید معرفی شده توسط اپل هست و باز هم تاکید میکنم که هیچ مشکلی از لحاظ فنی و ظاهری ندارد. با توجه به مشخصات ذکر شده در بالا بدیهی است که این لپتاپ یکی از قوی ترین لپتاپ های موجود می باشد.
قیمت: 6.900.000
علاوه بر مکبوک مجیک ماوس 1 نیز که به صورت جداگانه خریداری شده تقدیم می شود.
لازم به ذکر هست که قبلا در همین انجمن یک اکس باکس ۳۶۰ و یک دستگاه آیپد نیز توسط بنده بدون هیچ مشکلی فروخته و ارسال شده است.
اگر سوالی بود در همین تاپیک و یا تلگرام @khalilifar_ali در خدمتتون هستم
مکبوک پرو ۱۵ اینچی با صفحه نمایش رتینا مدل MacBook Pro MJLT2 با مشخصاتی که در زیر ذکر میکنم به فروش می رسد:
سی پی یو: Intel Core i7 Haswell
2.5 تا 2.8 گيگاهرتز
حافظه کش ۶ مگابایت
رم: ۱۶ گیگابایت DDR3
حافظه داخلی: ۵۱۲ گیگابایت SSD
گرافیک: دارای دو عدد گرافیک مجزا می باشد که به صورت اتوماتیک سوییچ می شود.
یکی از گرافیک ها
Intel Iris Pro 1536 MB
که برای مصارف عادی می باشد.
و گرافیک پرقدرت بعدی
AMD Radeon R9 M370X 2048 MB
که برای کار های گرافیکی، بازی و غیره مناسب می باشد.
صفحه نمایش: ۱۵.۴ اینچ IPS LCD با دقت 2880x1800 و تراکم پیکسلی 220ppi
دارای ترک پد مالتی تاچ با پشتیبانی از فرمان های دو، سه و چهار انگشتی و فشاری Force Touch
دارای کارتخوان، Wi-Fi، پورت HDMI، کيبورد با نور پس زمينه، وب کم FaceTime با کیفیت 720p، پورت های USB3 و فاقد درایو نوری می باشد.
لینک مدل دقیق در سایت دیجی کالا: https://www.digikala.com/Product/DKP-91860/apple-macbook-pro-mjlt2-with-retina-display-15-inch-laptop//keyword-لپ-تاپ-15-اینچی-اپل-مدل-macbook-pro-mjlt2-با-صفحه-نمایش-رتینا#!/tab-techspecs/
نام مدل: MJLT2
دقت داشته باشید که مکبوک به هیچ وجه تا به حال باز نشده و دارای هیچ مشکل فنی و ظاهری نمی باشد. تنها مشکل کوچک ظاهری آن شاید رنگ دکمه شیفت کیبورد آن باشد که به علت عادت بد بنده در استفاده از کیبورد کمی رفته است.
قصد بنده از فروش این کالا خرید iMac جدید معرفی شده توسط اپل هست و باز هم تاکید میکنم که هیچ مشکلی از لحاظ فنی و ظاهری ندارد. با توجه به مشخصات ذکر شده در بالا بدیهی است که این لپتاپ یکی از قوی ترین لپتاپ های موجود می باشد.
قیمت: 6.900.000
علاوه بر مکبوک مجیک ماوس 1 نیز که به صورت جداگانه خریداری شده تقدیم می شود.
لازم به ذکر هست که قبلا در همین انجمن یک اکس باکس ۳۶۰ و یک دستگاه آیپد نیز توسط بنده بدون هیچ مشکلی فروخته و ارسال شده است.
اگر سوالی بود در همین تاپیک و یا تلگرام @khalilifar_ali در خدمتتون هستم
فایل های ضمیمه
Last edited: