niterider
Registered User
ببخشيد با كمال تعجب يك نفر آي دي من در ياهو رو هك كرده. مي خواستم بدونم كه مگه هنوز هم ميشه از اين كارها كرد. يعني چه جوري اين كار رو كرده و چه جوري ميشه در مقابل اين كارها ايستاد ؟
:lol: :lol: تقصیر خودته! هی حرص میخوری که بیشتر داشته باشی خوب یکی بسه دیگه!كه دوستان عزيز مي فرستند براي ما به جاي دعوت نامه ي جي ميل!
اون ایمیل ها الزاما از طرف کسی که اسمش به عنوان فرستنده هست! فرستاده نشده!! مثلا من خیلی وقت ها ایمیلهای ویروسی دریافت می کنم که ظاهرا فرستنده اونها خودم هستم!!!!!!!!!ولی اگه مشخصات دقیق سیستمی که ایمیل فرستاده شده و.. رو بخونی متوجه اسپم بودن اونها میشیبه نقل از nima178 :كه دوستان عزيز مي فرستند براي ما به جاي دعوت نامه ي جي ميل!
مگه قبلا ميشد كه مي گي هنوز!؟به نقل از niterider :ببخشيد با كمال تعجب يك نفر آي دي من در ياهو رو هك كرده. مي خواستم بدونم كه مگه هنوز هم ميشه از اين كارها كرد. يعني چه جوري اين كار رو كرده و چه جوري ميشه در مقابل اين كارها ايستاد ؟
من فكر مي كنم احتمالش زير 1 درصد باشه.به نقل از daftarekhaterat :آقا يكي به من هم بگه اين قضيه سوزوندن هارد بوسيله تروجان و يا ويروس چقدر صحت داره!!! يعني ميشه؟!
يعني واقعا نميشه؟! :lol:به نقل از azemati :مگه قبلا ميشد كه مي گي هنوز!؟
به نقل از artin :مگه قدیم می شد ؟!
از قدیم تا حالا فقط یه روش بوده اونم تروجان ها هستند
به نقل از daftarekhaterat :آقا يكي به من هم بگه اين قضيه سوزوندن هارد بوسيله تروجان و يا ويروس چقدر صحت داره!!! يعني ميشه؟!
نگرفتم چی شد!!!!دوستان هنوز دهان ما رامورد عنايت قرار مي دهند!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از nima178 :نه آقا همه اينكارند
در ضمن من يه بار كلا جي ميل خواستم اونم به طور نامحسوس!
دوستان هنوز دهان ما رامورد عنايت قرار مي دهند!