• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میانگین کسب درآمد وبمستران در آمریکا

میانگین درآمد سالیانه وبمستران ایرانی

• زیر 10 میلیون

• 10 تا 20 میلیون

• 20تا50 میلیون

• 50تا100 میلیون

• 100 میلیون تا 500 میلیون

• میلیاردی

Results are only viewable after voting.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
طبق بررسی های وبسایت www.payscale.com در سال 2017 ، میانگین درآمد سالیانه وبسمتران آمریکا $53,453 میباشد .
میانگین درآمد وبمستران ایرانی چقدر میتونه باشه ؟

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
میانگین درآمد وبمستران ایرانی چقدر میتونه باشه ؟
با این اوضاع کپی رایت مگه میشه تو ایران پول دراورد؟:D:D
ولی یه دوستی داشتم با سابقه شش سال کد زنی در یه شرکتی کار می کرد تقریبا دو سه سال پیش 6 و 7 ملیون تومنی می گرفت

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
با این اوضاع کپی رایت مگه میشه تو ایران پول دراورد؟:D:D
ولی یه دوستی داشتم با سابقه شش سال کد زنی در یه شرکتی کار می کرد تقریبا دو سه سال پیش 6 و 7 ملیون تومنی می گرفت
کپی رایت میتونه علت درآمد کم باشه . ولی به نظرتون واقعا وبمستران ایرانی اون خدماتی رو که باید ارایه بدن رو میدن ؟
به نظر من سطح آرزوهای خیلی از ماها پایین باشه . به عنوان مثال همین اواخر یکی میگفت میخواد سایت به زبان انگلیسی بزنه . تنها روش درآمد مد نظرش تبلیغات گوگل ادسنس بود .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوست عزیز میانگین درآمد وب مسترهای ایرانی خیلی کمتر از اون چیزی هست که در سوال نظر سنجی اوردی
دلیلش هم اینه که هر کسی اومده یه سایت راه انداخته و تصور این رو داشته که یک شبه پولدار میشه

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
دوست عزیز میانگین درآمد وب مسترهای ایرانی خیلی کمتر از اون چیزی هست که در سوال نظر سنجی اوردی
دلیلش هم اینه که هر کسی اومده یه سایت راه انداخته و تصور این رو داشته که یک شبه پولدار میشه
زیر 10 میلیون در سال همون میشه 1 تا 10 میلیون در سال . خب اگه مثلا یه نفرحداقل ماهیانه 500 هزار تومان در بیاره میشه سالیانه 6 تومن .حداقل خیلیا این رقم رو میتونن در بیارن .
البته تا این لحظه تنها 28 درصد گفتن زیر 10 میلیون .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
زیر 10 میلیون در سال همون میشه 1 تا 10 میلیون در سال . خب اگه مثلا یه نفرحداقل ماهیانه 500 هزار تومان در بیاره میشه سالیانه 6 تومن .حداقل خیلیا این رقم رو میتونن در بیارن .
البته تا این لحظه تنها 28 درصد گفتن زیر 10 میلیون .
به نظرم گزینه های این نظر سنجی به خوبی انتخاب نشده اند مثلا گزینه میلیاردی و 100 تا 500 میلیون تومن گزینه های بسیار پرتی هستند

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
به نظرم گزینه های این نظر سنجی به خوبی انتخاب نشده اند مثلا گزینه میلیاردی و 100 تا 500 میلیون تومن گزینه های بسیار پرتی هستند
من خودم با شما موافقم ولی در این نظر سنجی ، تمامی ارقام لحاظ شده است .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
موضوع: وبمستران در آمریکا
نظرسنجی: وبمستران در ایران
بحث: کپی رایت
دوستان ناموسا فاز چیه :D
ولی جهت اینکه یه سریا نگن اسپم نکن باید بگم یه تاپیک بزنید ببینید چرا تبلیغ دهنده ها و شرکت های خارجی بیشتر از شرکت های ایرانی پرداخت می کنن؟ مثلا الان برای هزار بازدید بنر از سایت ایرانی 250 تومن میگیرم ولی یه سایت خارجی بیشتر از 5000 تومان میده این تهه #WTF هستش :|
داخلی باید بیشتر از خارجی پرداخت کنه ولی برعکسه :general502:

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
موضوع: وبمستران در آمریکا
نظرسنجی: وبمستران در ایران
بحث: کپی رایت
دوستان ناموسا فاز چیه :D
ولی جهت اینکه یه سریا نگن اسپم نکن باید بگم یه تاپیک بزنید ببینید چرا تبلیغ دهنده ها و شرکت های خارجی بیشتر از شرکت های ایرانی پرداخت می کنن؟ مثلا الان برای هزار بازدید بنر از سایت ایرانی 250 تومن میگیرم ولی یه سایت خارجی بیشتر از 5000 تومان میده این تهه #WTF هستش :|
داخلی باید بیشتر از خارجی پرداخت کنه ولی برعکسه :general502:
علت درآمد کم وبمستران ایرانی دقیقا همینه . همش به فکر در آمد از کلیک و پاپ آپ هستیم . وبمستری این نیست به خدا . چرا ما ها اینجوری فکر میکنیم . همین جوری شده که توو یک سال نمیتونیم حتی 10 تومن که خیلی دریافتی ناچیزی هستش رو دربیاریم .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
علت درآمد کم وبمستران ایرانی دقیقا همینه . همش به فکر در آمد از کلیک و پاپ آپ هستیم . وبمستری این نیست به خدا . چرا ما ها اینجوری فکر میکنیم . همین جوری شده که توو یک سال نمیتونیم حتی 10 تومن که خیلی دریافتی ناچیزی هستش رو دربیاریم .

خیلی احساس خوبی بهم داد جواب شما
وب مستر سایت راه میندازه فقط به فکر درآمد از سایت های کلیکی و پاپ اپ هست نمیخوام توهین کنم اما خیلیاشون هم به فکر تقلب توی این سیستما هستن تا درآمد خودشون رو بالا ببرن
این وسط تفکری برای ارائه خدمات اختصاصی وجود نداره همین هم هست که بعد از مدت کوتاهی خیلی سایتا تعطیل میشن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خیلی احساس خوبی بهم داد جواب شما
وب مستر سایت راه میندازه فقط به فکر درآمد از سایت های کلیکی و پاپ اپ هست نمیخوام توهین کنم اما خیلیاشون هم به فکر تقلب توی این سیستما هستن تا درآمد خودشون رو بالا ببرن
این وسط تفکری برای ارائه خدمات اختصاصی وجود نداره همین هم هست که بعد از مدت کوتاهی خیلی سایتا تعطیل میشن

درآمد یه وبمستر در حالت عادی و استاندارد از تبلیغاته مثل سایر رسانه ها، تلویزیون یا حالا روزنامه و ... .
شما جز تبلیغات روش دیگه ای بلدین که بشه از وبمستری درآمد کسب کرد؟
جوابتون هم از حرف من جدا بود کلا!

Last edited:

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
درآمد یه وبمستر در حالت عادی و استاندارد از تبلیغاته مثل سایر رسانه ها، تلویزیون یا حالا روزنامه و ... .
شما جز تبلیغات روش دیگه ای بلدین که بشه از وبمستری درآمد کسب کرد؟
جوابتون هم از حرف من جدا بود کلا!

دوست عزیز یک وبمستر هیچ وقت برای درآمد نباید بر روی تبلیغات تکیه کند چون به سرانجام این روزهای وب مستری میرسه. درامد حاصل از شبکه های تبلیغات کلیکی بسیار جزئی هست. تبلیغات پاپ آپ نیز که بنده کامل باهاش مخالفم.
تبلیغ مستقیم گرفتن هم خیلی سخت شده و در انحصار تعدادی سایت های زیر 500 ایران هست

یک وبمستر باید از سایت تخصصی خودش به صورت تخصصی درآمد داشته باشه محتوایی تولید کنه که نیازمند خاص داشته باشه و از طریق فروش اون محتوا کسب درامد کنه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوست عزیز یک وبمستر هیچ وقت برای درآمد نباید بر روی تبلیغات تکیه کند چون به سرانجام این روزهای وب مستری میرسه. درامد حاصل از شبکه های تبلیغات کلیکی بسیار جزئی هست. تبلیغات پاپ آپ نیز که بنده کامل باهاش مخالفم.
تبلیغ مستقیم گرفتن هم خیلی سخت شده و در انحصار تعدادی سایت های زیر 500 ایران هست

یک وبمستر باید از سایت تخصصی خودش به صورت تخصصی درآمد داشته باشه محتوایی تولید کنه که نیازمند خاص داشته باشه و از طریق فروش اون محتوا کسب درامد کنه
خب، من یه وبمستر تنبل هستم و ترجیح میدم یک شغله باشم تا اینکه هم فروشنده باشم هم وبمستر :D
ولی این جوابتون دقیقا همون چیزیه که من گفتم:
باید بگم یه تاپیک بزنید ببینید چرا تبلیغ دهنده ها و شرکت های خارجی بیشتر از شرکت های ایرانی پرداخت می کنن؟
دو هفته پیش که تو یکی از سایت های خرید و فروش مستقیم تبلیغات ثبت نام کردم یه آدمی اومد از سایت کم بازدید من که فارسی و ایرانیم هست (2.500 بازدید در روز داره) تبلیغات خرید یک ماهه هفته ای 500 هزار و خورده ای تومن (در کل 2 و خورده ای)، این کمه به نظرتون یا همون داستانیه که اینجا نقل قول کردم یا بالاتر اول گفتم؟!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید به قول دوستمون rezatak6 اینجا ایران هست
وقتی ما می خواهیم دوتا مورد رو باهم مقایسه کنیم باید طبق یک شرایط مساوی و در محیطی برابر این مقایسه انجام بشه خیلی از دوستان افراد موفق بیرون رو مثال میزنن که با یه سایت داره چندین هزار دلار دآمد کسب می کنه اما این نکته رو دقت نمی کنه که اونجا وقتی یه سایت می زنی می دونی تا ده سال دیگه هست و می تونی روش زمان و سرمایه بزاری و خب به درآمد برسونی اما در اینجا خیلی از عوامل دیگه دخیل هستن در نتیجه وبمستر در ایران دوست داره در سریعترین زمان یه پولی برداره تا اگر سایت هم نابود شد نسوزه و خب می دونیم این حداقل با خلقیات گوگل خان در تضاد هست الان مثلا من سایت میشناسم بنده خدا اموزش های واقعا خوب ویدئویی میزنه و کاملا سرمایه گذاشته برای این کار و ده ها کانال میشناسم که رایگان کل این آموزش ها رو که شاید برای هر پکیجش یه سال وقت گذاشته تو یه پست ارسال کرده و گذاشته مردم دانلود کنن و این کار خیر انجام بده بری تهشو ببینی هم یه جوانک 12 ساله بیش نیست خب چه انتظاری می خواهید داشته باشید منابع درآمد هم که مشخصه پاپ که اونقدر اپ و نرم افزار باز می کنن که سایت رو گوگل حذف می کنه یا کلیکی که با هزار دلیل و بهانه ازت می دزده من با یکی کار می کردم سر پرداخت میگفت کلیک های شما مناسب نیست تقسیم بر 3 می کنیم ماه بعد تقسیم بر 4 حالا این عدد رو از کجا میاوردن خدا می دونه همکاری در فروش هم که خدا بیامرزد دیگه بحثش هم تمومه خب شما دوستان گرانقدر چه انتظاری دارید

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
ببینید به قول دوستمون rezatak6 اینجا ایران هست
وقتی ما می خواهیم دوتا مورد رو باهم مقایسه کنیم باید طبق یک شرایط مساوی و در محیطی برابر این مقایسه انجام بشه خیلی از دوستان افراد موفق بیرون رو مثال میزنن که با یه سایت داره چندین هزار دلار دآمد کسب می کنه اما این نکته رو دقت نمی کنه که اونجا وقتی یه سایت می زنی می دونی تا ده سال دیگه هست و می تونی روش زمان و سرمایه بزاری و خب به درآمد برسونی اما در اینجا خیلی از عوامل دیگه دخیل هستن در نتیجه وبمستر در ایران دوست داره در سریعترین زمان یه پولی برداره تا اگر سایت هم نابود شد نسوزه و خب می دونیم این حداقل با خلقیات گوگل خان در تضاد هست الان مثلا من سایت میشناسم بنده خدا اموزش های واقعا خوب ویدئویی میزنه و کاملا سرمایه گذاشته برای این کار و ده ها کانال میشناسم که رایگان کل این آموزش ها رو که شاید برای هر پکیجش یه سال وقت گذاشته تو یه پست ارسال کرده و گذاشته مردم دانلود کنن و این کار خیر انجام بده بری تهشو ببینی هم یه جوانک 12 ساله بیش نیست خب چه انتظاری می خواهید داشته باشید منابع درآمد هم که مشخصه پاپ که اونقدر اپ و نرم افزار باز می کنن که سایت رو گوگل حذف می کنه یا کلیکی که با هزار دلیل و بهانه ازت می دزده من با یکی کار می کردم سر پرداخت میگفت کلیک های شما مناسب نیست تقسیم بر 3 می کنیم ماه بعد تقسیم بر 4 حالا این عدد رو از کجا میاوردن خدا می دونه همکاری در فروش هم که خدا بیامرزد دیگه بحثش هم تمومه خب شما دوستان گرانقدر چه انتظاری دارید
اگر قرار بر شرایط مساوی بود که 90 درصد کسایی که الان توو نت هستن ، اصلا یا خودشون وارد نت نمیشدن و یا اجازه این کار بهشون داده نمیشد . همون طور که خودتون هم فرمودین الان توو ایران اکثرا میان اینترنت و یه کلاهبرداری میکنن و یه پولی به دست میارن و میرن . اگه حق کپی رایت رعایت بشه تنها حداکثر 5 درصد از وبمسترامون میتونن دووم بیارن و مابقی باید صحنه رو ترک کنن .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اگر قرار بر شرایط مساوی بود که 90 درصد کسایی که الان توو نت هستن ، اصلا یا خودشون وارد نت نمیشدن و یا اجازه این کار بهشون داده نمیشد . همون طور که خودتون هم فرمودین الان توو ایران اکثرا میان اینترنت و یه کلاهبرداری میکنن و یه پولی به دست میارن و میرن . اگه حق کپی رایت رعایت بشه تنها حداکثر 5 درصد از وبمسترامون میتونن دووم بیارن و مابقی باید صحنه رو ترک کنن .
خب درستشم اونه الان شاخه آی تی همه هجوم آوردن توش نه به عنوان استفاده کننده بلکه به عنوان فعال این عرصه در حالی که همه ما می دونیم برای این همه ماهیگیر اینقدر ماهی نیست اشتباه برداشت نشه من مخالف فعالیت افراد در این عرصه نیستم اما کاش افراد در شاخه خودشون فعال و راضی بودند تا اینکه در این بحث هم خودشون به جایی نرسن و هم متخصصین این بحث رو هم بی کار کنن

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
به نظر من توی ایران فقط محتوا سازی اونم اختصاصی به درامد خوب میرسه
الان سایت های اختصاصی دارن به راحتی تبلیغات میگیرن ولی وب سایت های تفریحی و ... یا باید بازدید خیلی خوبی داشته باشند یا از همین پاپ آپ و تبلیغات کلیکی و ... استفاده کنند
استفاده از واژه میانگین درامد اصلا درست و بجا نیست
چون تو ایران به دلیل سیاست های مبهم یه سری سایت ها سالهاست به راحتی درامد + 10 میلیون ماهانه را دارند و 99 درصد سایت ها درامدشون ممکنه به 100 هزارتومان در ماه هم نرسه
میانگین اینا هر چی بشه مهم نیست

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
قوانین واضح و درست و حسابی برای وبمسترها نداریم در نتیجه ریسک بالا میرود و کسی سرمایه گذاری نمیکند, مثلا در ساخت و ساز قوانین مشخص هست, اگر یکی یک ساختمان 20 طبقه بسازد امکان ندارد بگن طبق قوانین جدید ساختمان های بلند تر از 19 طبقه را بلافاصله با بولدوزر خراب می کنیم, ولی در اینترنت همچین اتفاق هایی می افتد و اگر کسی سرمایه گذاری زیادی بکند مشخص نیست که فرداش یک قانون تصویب نشه که کارش را غیر قانونی و سایتش رو فیلتر کنند

مساله بعدی سایت هایی هست که محتوایش توسط کاربر ها تولید میشود, الان تقریبا تمام سایتهای بزرگ خارجی محتوای تولید شده توسط کاربر دارند, مثل فیسبوک, یوتوب و گوگل. در ایران مشخص نیست که اگر فلان کاربر عمل خلافی انجام دهد پای صاحب سایت گیر هست و یا نه, یعنی ما هنوز تو وب 1 موندیم و وارد وب 2 نشدیم

بالا