• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میتونیم خودمون پی پال بسازیم؟

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان تا اونجاییکه من تو اینترنت چرخ زدم برای دریاف وتایید اکنت پی پال 3 تا چیز میخواییم:
1.ایمیل
2.تلفن
3.کردیت کارت یا ویزا

تا اونجاییکه من فهمیدم با v p n یا vps وصل میشیم به پی پال و هر 3 گزینه رو با سایت های مختلف میشه تایید کرد فقط بهترین سایت ها به نظرتون کدومان؟ و اینکه احتمالش هست پی پال مدارک تایید هویت ازمون بخواد چون اونجوری دیگه نابودیم که.

لطفا پیشنهاد فروش نکنید میخوام هم یاد بگیرم و هم که جیب خالیه دیگه!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
اگر هویت و مدارک غیر ایرانی برای احراز هویت ندارید،بلی.
مرسی دوست عزیز فقط چند سئوال:
این سایتهایی که میفروشن هم ممکنه براشون همین اتفاق بیفته دیگه چون با ایمیل و تلفن و کردیت کارت مجازی میشه تایید کرد پی پال رو فقط مشکل همون بعدا هست که قبض آب و برق بخوان یا مدرکی دال بر اینکه مثلا تو کانادا هستید.
سئوال دوم هم اینکه اگه بجای پی پال فقط کردیت کارت یا ویزا مجازی باز کنیم همون محبوبیت پی پال رو داره که خارجی ها برامون پول مثلا donate کنن یا کلا بیخیال شیم؟
جای قابل اعتمادی میشناسید visa card یا credit card مجازی ارائه بده خودم yandex money رو کشف کردم که روسی هست اما نمیدونم قابل اعتماده یا نه!
شرمنده سئوالات زیاد شد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مرسی دوست عزیز فقط چند سئوال:
این سایتهایی که میفروشن هم ممکنه براشون همین اتفاق بیفته دیگه چون با ایمیل و تلفن و کردیت کارت مجازی میشه تایید کرد پی پال رو فقط مشکل همون بعدا هست که قبض آب و برق بخوان یا مدرکی دال بر اینکه مثلا تو کانادا هستید.
سئوال دوم هم اینکه اگه بجای پی پال فقط کردیت کارت یا ویزا مجازی باز کنیم همون محبوبیت پی پال رو داره که خارجی ها برامون پول مثلا donate کنن یا کلا بیخیال شیم؟
جای قابل اعتمادی میشناسید visa card یا credit card مجازی ارائه بده خودم yandex money رو کشف کردم که روسی هست اما نمیدونم قابل اعتماده یا نه!
شرمنده سئوالات زیاد شد.

خواهش میکنم.

سایت هایی که میفروشن، فقط میفروشن تضمینی معمولا برای بلاک نشدن و یا از بلاکی درآوردن ندارن...

ویزا کارت مجازی میتونید خرید کنید که تاریخ انقضا داره معمولا، بعضی هاشونم قابل شارژ مجدد هست و مشکلی ندارن ولی بی خیال پی پل بشید بهتره..

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
ویزا کارت مجازی میتونید خرید کنید که تاریخ انقضا داره معمولا، بعضی هاشونم قابل شارژ مجدد هست و مشکلی ندارن ولی بی خیال پی پل بشید بهتره..

میخوام واریز و برداشت پول هم بشه صورت بگیره :general705:
اگه از yandex money که ویزا کارت مجازی صادر میکنه و یا سایت های مشابه هم اطلاعی دارید خوشحال میشم منم در جریان بزارید :general406:

بالا