• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخواستم با یه برنامه درایو ها رو مخفی کنم که گند زدم

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بیچاره شدم یه هارد داشتم (یعنی تا فعلا ندارمش):grrr::grrr::grrr::grrr: من اومدم توسطه یه برنامه بعضی از داریو ها رو مخفی کنم که برنامه ارور داد نمیتونه مخفی بکنه منم گفتم که حتما نتونسته و درایو ها هنوز بازه دیدم که نه پیغامه:

M:\is not accessible

accessible denied

رو میده چه کنم؟
کمکم کنید ؟

با هر اکسپلورری که بگید امتحان کردم نشد روی همین ویندوز اکس پی من ویستا نصب کردم تغییری نکرد
کمک کنید من موندم که چه کنم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز احتمال خیلی قوی سر اطلاعاتتون بلایی نیومده
اگر هارد دیگه یا درایو سالم دیگه دارید با برنامه های ریکاوری بزنید براتون برمیگردونه و اطلاعات رو بریزه تو هارد یا درایو سالم
البته برنامه ای سراغ ندارم که بتونه خود درایو رو درست کنه ولی اگه اینجوری برگردونید میتونید بعدا درایو های خراب رو هم فرمت کنید
این برنامه ها خوبن
Magic Recover Professional
Get Data Back
Recover My files

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شروین ممنونم که جوابم رو دادی ولی من چه طوری بگم اطلاعات سالمه اما دسترسی به اونا رو بسته نمی دونم چه کنم سوال دیگه ای در این زمینه داری بپرس تا جواب بدم
ممنونم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

. ميشه اسم اون برنامه‌اي كه اين كارخرابي را كرده را بگيد؟! شايد اون برنامه فقط Permission پارتيشن‌هايتان را پاك كرده باشد!؟ اگر مشكل اين باشد با خود ويندوز مي‌توانيد آنها را برگردانيد. آيا نام اون پارتيشن‌ها را در My Computer مي‌بينيد؟! اگر آري... پس بر اساس توضيحات و تصاوير اين پست، ابتدا سيستم نمايش Permissionها را فعال نماييد(تصوير اولي) و سپس ببينيد آيا اصلن براي اون پارتيشن‌ها پرميشني تعريف شده يا نه!؟ (همانند تصوير دوم)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/08
209266.gif
26650.gif

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

. ميشه اسم اون برنامه‌اي كه اين كارخرابي را كرده را بگيد؟! شايد اون برنامه فقط Permission پارتيشن‌هايتان را پاك كرده باشد!؟ اگر مشكل اين باشد با خود ويندوز مي‌توانيد آنها را برگردانيد. آيا نام اون پارتيشن‌ها را در My Computer مي‌بينيد؟! اگر آري... پس بر اساس توضيحات و تصاوير اين پست، ابتدا سيستم نمايش Permissionها را فعال نماييد(تصوير اولي) و سپس ببينيد آيا اصلن براي اون پارتيشن‌ها پرميشني تعريف شده يا نه!؟ (همانند تصوير دوم)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/08
209266.gif
26650.gif
سلام igimax

من روی هر کدوم ازدرایو هام که مشکل داره دبل کلیک می میکنم بازنمی شه :

این شکل این 3 تا درایوی هستش که بااین برنامه آشغال اینطوری شد(درایو M , P , Q):
01.JPG
وقتی که دبل کلیک می کنم این پیغام رو میده:
02.JPG
وقتی هم که پروپرتیس از درایو مورد نظر می گیرم این میاد:
03.JPG
اینم ایست درایو های من در دیسک منیجمنت:
04.JPG
اینایی رو هم که گفتید انجام دادم ولی نشد اسم برنامه هم LOCK MY FOLDER V.1.2.2
اینم وب سایت رسمیش کمکم کنین 60 گیگ از اطلاعاتم داره نابود میشه در ضمن وقتی که توی فولدر آپشن تیکه گزینه آخری (Use simple file ...o) رو برمیدارم سربرگ سکوریتی توی هیچ کدوم از پروپرتیس های درایو ها و فولدر ها را ندیدم

فایل های ضمیمه

• 01.JPG
    01.JPG
    21.2 KB · نمایش ها: 2
  • 02.JPG
    02.JPG
    21.8 KB · نمایش ها: 3
  • 03.JPG
    03.JPG
    21.8 KB · نمایش ها: 3
  • 04.JPG
    04.JPG
    111.3 KB · نمایش ها: 3

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

تیکه گزینه آخری (Use simple file ...o) رو برمیدارم سربرگ سکوریتی توی هیچ کدوم از پروپرتیس های درایو ها و فولدر ها را ندیدم
. خوب احتمالن File System همه پارتيشن‌هايتان FAT32 هست و نه NTFS.

. اما در مورد برنامه، به سايتش سري زدم، عجيبه!!! تو Home Page روي dowbnload كه كليك مي‌كني اسم اون برنامه نيست!!! من اون برنامه را از طريق Google تو اين سايت يافتم!!!! لينك برنامه اينه!! اما تو همين لينك اگر روي Support كليك كنيد به همون سايت اولي بر مي‌گرده!!! قابل ذكر هست كه شايد شما گول اسم برنامه كه Folder guard بوده را خورديد و با برنامه مشهور Folder Guard اصلي اشتباه گرفتيد! سايت اصلي اون برنامه Folder Guard اصلي!! اين هست. (همانطور كه مشاهده مي‌كنيد چقدر هم سايت مرتب تري داره و چقر جايزه و تاييديه داره!!)

. در هر صورت، در Support همان سايت كذايي يه Email ارسال كردم، اگر جواب دادند خبرتان مي‌دهم؛ اما بهتره كمي صبر كنيد اگر جواب ندادند از برنامه‌هاي Recovery استفاده كنيد. پيشنهاد من Active Partition and File Recovery و USEasy Recovery هست. ولي فعلن صبر كنيد شايد جواب دهند و شايد راه ساده‌تري را پيشنهاد بدهند....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/09
209266.gif
26650.gif

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام igimax

ممنون که این قدر به فکر حل کردن مشکل منی و ممنون که از طرف من میل زدی باشه من منتظر جوابتون می مونم پارتیشن های من همه NTFS هستن تعجب من هم ازین بابت بود که تیک رو که زدم سر برگ رو نیاورد
با تشکر
ممنونم

Last edited:

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر صورت، در Support همان سايت كذايي يه Email ارسال كردم، اگر جواب دادند خبرتان مي‌دهم؛ اما بهتره كمي صبر كنيد
سلام
چی شد هنوز میل نزدن؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

. نه هنوز! اگر تا فردا خبري نشد خبرتان مي‌دهم تا خودتان به كمك همون برنامه‌هاي بازيافتي، شروع به كار نماييد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/11
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

.آقا متاسفانه خبري نشد! حتا ديشب يه ايميل ديگه هم فرستادم! با برنامه‌هاي Recovery شروع به كار كن...

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/12
209266.gif
26650.gif

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

.آقا متاسفانه خبري نشد! حتا ديشب يه ايميل ديگه هم فرستادم! با برنامه‌هاي Recovery شروع به كار كن...

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/12
209266.gif
26650.gif

سلام IgImAx

ممنونم که به فکر حل کردنه مشکله من بودی واز طرفه من میل زدی اونا کلاه بردارن ولشون کن من برات یه خبره خوش دارم

:thumbsup::thumbsup::rsc:آقا مشکل حل شد:rsc::thumbsup::thumbsup:

بازم سلام می کنم خدمت دوستان باید عرض کنم که مشکل من حل شد والان میگم چه طوری که انشالله برای کسانی که اگر یه زمانی به همچین مشکلی بر خوردن راحت بتونن با خوندنه این تاپیک مشکلشون رو حل کنن خب بریم سره اصله مطلب:D جالبترین قسمته داستان :f34r: سیستم رو توسطه نرم افزار Paragon Hard Disk Manager تست کردموای که چی دیدم تمامیه محتویات پارتیشن هایی که نمیتونستم ببینم رو الان می تونم ببینم پس فوری امتحان کردم وتمامه اطلاعات رو داخل یه درایو دیگه ذخیره کردم دیدم که تمامی اطلاعاتم سالم وبدونه هیچ عیب و نقصی جابه جا شد و نکته جالبتر اینه که تمامیه فایل های هاید شده (مخفی شده) توسطه خودم رو تبدیل به فایل معمولی کرده (از مخفی بودن درشون آورده) به همین راحتی:rsc::thumbsup::specool::D:guitar:
از تمامی کسانی که به من کمک کردن و نظر دادن ممنونم به خصوص ازIgImAx عزیز که به من کمک کردباید بگم که ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

. آفرين! روش عالي بود. اما خودت روشش را يافتي و راهنمايي‌هاي من كه جواب نداد! پس آفرين به خودت، خوشحالم كه داده‌هايتان برگشت... (لازم شد يه نگاهي به اين برنامه Paragon Hard Disk Manager بكنم، ممنون از اطلاع رسانيتان)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/14
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام lll_k1_lll عزيز
1538.gif

. آقا همين الان جواب ايميلم به شركت فوق آمد!!!
21337.gif
(نوشدارو پس از مرگ .... نه راستي خدا را شكر اين دفعه نمرد!) جوابشون را در زير قرار مي‌دهم: (ستاره ها ID من هستند!!! ) (البته اين جواب ايميل دومم هست!)

Dear sir/madam,
thanks for contacting,
Please view
http://www.qksoft.com/ lock-my-folder/how-to-unlock.html
for more info,

The way to get around it is to boot up in safe mode and change the permission, then the security tab shows up
and the rest of the steps I suggested will work.
If the above method still can't work, please find program called "mst
total access" on the net, which may help you

On Fri, May 1, 2009 at 8:56 AM, ****** User <***********> wrote:
Hi
One of my friends use LOCK MY FOLDER V.1.2.2 to hide 3 partitions of hard disk, But when he try to do that, some error message showed up and program exited! but now! those partitions are not accessible and when we double click on it we see this message:o
http://imgboot.com/images/igimax/02.jpg
Properties of one of them:o
http://imgboot.com/images/igimax/03.jpg
Can you help us to solve this problem?! All of his data gone!
Thank in advanced…o

Best regards

. اين طور كه بوش مياد! همان روش Permission كه پيشنهاد دادم جواب مي‌داده، اما احتمالن اين برنامه اين تب را در حالت عادي حذف مي كرده!! و در حالت Safe mode نميتونسته اون را حذف كنه! (چقدر security بالايي داشته!!!!!!) اما چون از برنامه پارتيشن منيجري به غير از ويندوز استفاده كرديد و اونها دسترسي مستقيم به هارد دارند اين Permission ويندوز روي آنها تاثيري نداره و شما تونستيد فايل‌هايتان را كپي نماييد.

. پس در كل مشكل فقط همان تغيير Permission بوده. هر وقت اون پيام را كه در تصوير 2 (فكر كنم) هست را ديديد تقريبن 100% مطمئن باشيد كه علت آن تغيير Permission آن فايل يا فولدر يا درايو در File Suystemهاي NTFS هست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/14
209266.gif
26650.gif

Last edited:

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0