• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام از مطالب کپی استفاده کنم،لطفا راهنمایی کنید

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
میخوام یه سایت بزنم و از مطالب کپی از سایت های دیگه استفاده کنم

قبلا از همین روش استفاده کردم حدود دو هفته بازدید میره بالا اما بعد دو هفته گوگل میفهمه و سایت رو جریمه میکنه بازدیدش کم میشه

حالا کسی از دوستان میدونه مطالب کپی رو چطوری میشه تغیر داد که گوگل نفهمه مطالب کپی هست و سایت رو جریمه نکنه؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
میشه کاری کرد دیرتر بفهمه الان گوگل پاندا اومده خیلی سخت گیره و خیلی هم باهوشه :دی

البته الان دوران سایتهای کپی داره به پایان میرسه
الان دور دور سایتهای هست که به معنای واقع تولید محتوا میکنند

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اول كپي پيست كن تو ورد بعد بعضي كلمات رو با كلمات خودت Replace كن شايد گوگل نفهميد . البته من دقيق نميدونما . من كه فكر ميكنم اينجوري كني گوگل نميفهمه .

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
میشه کاری کرد دیرتر بفهمه الان گوگل پاندا اومده خیلی سخت گیره و خیلی هم باهوشه :دی

البته الان دوران سایتهای کپی داره به پایان میرسه
الان دور دور سایتهای هست که به معنای واقع تولید محتوا میکنند
هرچی میکشیم از این گوگل پاندا هست ،البته واسه بعضیا خوبه
اول كپي پيست كن تو ورد بعد بعضي كلمات رو با كلمات خودت Replace كن شايد گوگل نفهميد . البته من دقيق نميدونما . من كه فكر ميكنم اينجوري كني گوگل نميفهمه .
این روش رو قبلا امتحان کردم ،بازم گوگل میفهمه

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
به صورت انگلیسی در مورد copywriting جست و جو کنید مطالب جالبی دستتان خواهد آمد.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
شما باید 2 چیز را به طور کلی تغییر بدید:
1. عنوان
2. محتوا
گول هر دو را بررسی میکنه و براساس اینا رتبه میده به سایت شما

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
توصیه می کنم اگر بازدید از گوگل براتون مهمه، حتی فکر این کار رو هم نکنید! (الان نیایید بگید، فلان سایت داره کپی می کنه، بازدیدش کم که نشده هیچ، روز به روز داره زیادتر هم میشه)

متاسفانه یا خوشبختانه چاره ای ندارید جز تولید محتوا و صرف وقت برای ترجمه یا نوشتن مطالب اختصاصی.

چند هفته ای است که گوگل رو تحت نظر دارم! بدجور داره سختگیری می کنه! حتی با اینکه مطلب یونیک است، وقتی دقیقاً همون تایتل یونیک رو سرچ می کنم، سایتی که همون تایتل رو داره، صفحه دوم میاره و ابتدا سایتهایی که مطلبی در همون رابطه مثلاً یکسال پیش نوشتند و رنک بهتری دارند رو لیست می کنه. (یعنی به تایتل مثل قبل اهمیت نمیده)

البته همیشه هم اینجوری نیست! مثلاً شما برید عبارت سریال نامبر یه نرم افزار نچندان مشهور رو در گوگل انگلیسی سرچ کنید، با انبوهی از سایتهای اسپم خارجی روبرو میشید که گوگل هیچ کاریشون نکرده! (البته کپی کاری نیستند ولی اسپم هستند)

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
به صورت انگلیسی در مورد copywriting جست و جو کنید مطالب جالبی دستتان خواهد آمد.
مقاله فارسی در این مورد ندارین؟
شما باید 2 چیز را به طور کلی تغییر بدید:
1. عنوان
2. محتوا
گول هر دو را بررسی میکنه و براساس اینا رتبه میده به سایت شما
میشه بیشتر توضیح بدین محتوارو چطوری باید تغییر داد؟
توصیه می کنم اگر بازدید از گوگل براتون مهمه، حتی فکر این کار رو هم نکنید! (الان نیایید بگید، فلان سایت داره کپی می کنه، بازدیدش کم که نشده هیچ، روز به روز داره زیادتر هم میشه)

متاسفانه یا خوشبختانه چاره ای ندارید جز تولید محتوا و صرف وقت برای ترجمه یا نوشتن مطالب اختصاصی.

چند هفته ای است که گوگل رو تحت نظر دارم! بدجور داره سختگیری می کنه! حتی با اینکه مطلب یونیک است، وقتی دقیقاً همون تایتل یونیک رو سرچ می کنم، سایتی که همون تایتل رو داره، صفحه دوم میاره و ابتدا سایتهایی که مطلبی در همون رابطه مثلاً یکسال پیش نوشتند و رنک بهتری دارند رو لیست می کنه. (یعنی به تایتل مثل قبل اهمیت نمیده)

البته همیشه هم اینجوری نیست! مثلاً شما برید عبارت سریال نامبر یه نرم افزار نچندان مشهور رو در گوگل انگلیسی سرچ کنید، با انبوهی از سایتهای اسپم خارجی روبرو میشید که گوگل هیچ کاریشون نکرده! (البته کپی کاری نیستند ولی اسپم هستند)

حرف شما درسته اما من میخوام یه راه حلی برای مطالب کپی پیدا کنم
میشه چند نمونه از این سایتهای اسپم انگلیسی که گفتید رو معرفی کنید؟

بالا