• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام برم چین گوشی بیارم(نیاز به راهنمایی)

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
دوستان سلام.
من دی ماه امسال به امید خدا میرم چین تا یه ده بیست تا موبایل گلکسی و htc و.. بیارم.
حالا از دوستان میخوام اگر اطلاعاتی در زمینه قیمت گوشی های چینی (کیفیت بالا) حتما دریغ نکنن.چون بنده میخوام به هر حال با آوردن تعدادی گوشی کیفیت بالا یه سود منطقی ای از این تجارت داشته باشم.
البته یادآوری کنم که من چندان توی دنیای موبایل تخصص ندارم و هیلی از این ترس دارم که فروشنده چینی بخواد وسیله ی بی کیفیت بهم قالب کنه.

راستی این واقعیت داره که مثلا موبایلای گلکسی توی بازار خودمون همشون مونتاژ چینه؟ آخهبه عنوان مثال گوشی s5 اصل کره قیمت جهانیش ۹۰۰ دلار (معادل ۹۵۰ هزار وون کره جنوبی یا معادل ۲.۸ میلیون تومنه خودمونه).
خب حالا خودتون تصور کنین که چطوری قیمت حال حاضر s5 که الانه توی بازار خودمون حدود دو میلیون تومنه میتونه ارزونتر از موبایل ارجینالش باشه!
خب مسلمه که این موبایلها که با نام ارجینال توی مغازه های کشورمون ارائه میشن چینی هستن (ولی با کیفیت بالا).
خب جالا بنطظرتون همون موبایل s5 که اینجا دو تومنه توی چین همون موبایلو چقدر میفروشن؟

grive

Registered User
لایک‌ها
364
با سلام
رفتن و خرید از چین بصورت حرفه ای نیاز به تخصص خاص داره

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
مطمئنا همینطوره. و سعی میکنم حتما از مکانی معتبر توی پکن یا شانگهای گوشی بخرم.
البته یه رفیق هم دارم که دایره المعارف گوشیه و حاضر شده تا شاید توی این سفر منو همراهی کنه تا مبادا کلاه سرم بره.ولی تا به حال اون دوستمم تجربه سفر له چینو نداشته و از قیمتهای داخل چین هم اطلاع چندانی نداره وای مشخصات گوشی های اصل گالکسی را از حفظه ولی خب اطلاعی از قیمت گوشی توی چین نداره.
خود منم چند تا سایت سر زدم مثل علی بابا و... که اونام اظهار میکردن که قیمت note 3 توی چین 430 دلاره(کیفیت بالا).
ولی فکر کنم کمتر از این حرفا باشه.
(اگرچه خیلی از فروشنده ها گوشی های فیک گلکسی را با مشخصات فیک! گذاشته بودن برای فروش اونم با قیمتهای زیر ۱۳۰ دلار).

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
راستی موبایلای ارجینال گلکسی مال خود کره هستن یا مونتاژ چینن منتها با کیفیت بالا؟

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
سلام به شما دوست عزیزم...
به عنوان شخصی که ۱۰ سال تجربه سفر به چین و تجارت در این کشور رو داره میخوام شما رو راهنمایی کنم (‌ از ماشین آلات صنعتی گرفته تا موبایل و غیره ) (‌ البته من سنی ندارم و تمام این ۱۰ سال تجربیات از پدر بهم رسیده )
--
اول از همه اینو بگم که در حال حاضر هزینه سفر به چین برای یک نفر با ویزای انفرادی حداقل ۸ میلیون تومان هزینه داره.
اونطور که متوجه شدم شما اطلاعات بسیار بسیار اندکی از موبایل دارید و ازونجایی که تجارت موبایل در چین بسیار حساس و تخصص زیادی رو میطلبه پیشنهاد میکنم حتما بیشتر مطالعه کنید تا خدای ناکرده ضرر نکنید...
در مورد اس۵ که فرمودید جواب من اینه :
گلکسی اس۵ و کلا محصولات ارجینال سامسونگ که الان در بازار ایران هستند هم در کره تولید میشه هم در چین و هم در ویتنام و تمامی این ها ارجینال حساب میشن... تنها به خاطر هزینه پایین تولید و حقوق کمتر کارگر در چین سامسونگ میاد مثلا اس۵ رو در چین هم تولید میکنه... اما به هرحال ارجینال هست و فقط به خاطر موضوعی که گفتم سامسونگ تو چین تولید کرده..پس در هر صورت اصل یا همون ارجینال هست...

قیمت جهانی اس۵ در حال حاضر ۴۵۰ دلار برای تک فروشی هست و در بازار ایران هم ۱۵۵۰ با گارانتی رسمی داره فروش میره و دقیقا همون گلکسی اس۵ یی هست که تو امارات یا استرالیا و،،، داره فروش میره...
گوشی های چینی که فقط طرح بدنه اس۵ دارند کاملا از هر نظر متفاوت بوده و به راحتی قابل شناسایی هستن پس به هیچ عنوان کپی اس۵ حتی با بهترین کیفیت تو ایران به جای ارجینال فروش نمیره
--
تقریبا تمامی گوشی های ارجینال در چین اللخصوص ایفون و سری گلکسی شرکت سامسونگ تفاوت قیمتی با ایران نداره و حتی شاید تو ایران ارزونتر بتونید بخرید... بازار گوشی های اصل تو چین دست کمی از ایران نداره و آلوده دلال بازی و بی انصافی هست جدا ازون بعد از حمل و نقل به ایران هزینه تمام شده به شدت بالا در میاد طوری که از تک فروشیش هم بالاتر میزنه...
پس شما اگر قراره گوشی ارجینال سامسونگ یا htc و کلا برند کار کنی باید بری امارات متحده ( دبی ) و سفر به چین برای این نوع تجارت کاملا اشتباه محضه مگر اینکه بخواید برند های چینی خرید کنید...

مرکز موبایل و کالای الکترونیکی در چین شهر شنجن ( شنژن ) هست و در صورت خرید از شرکت های چینی جدا از تخصص و تست حرفه ای گوشی باید حداقل 3K سفارش بدید.. (‌ 3K معادل ۳۰۰۰ عدد ) که در ادامه باید یک شرکت ترخیص کننده هم در نظر بگیرید +‌هزینه حمل و نقل و گمرک و حق شرکت ترخیص کننده...
بنده تا همین حد میتونستم اطلاعات در اختیار شما بذارم و خواهشمندم خوب فکر کنید و با اطلاعات کافی وارد این حوزه بشید.

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
درسته! من توی همین چند روزه با تعدادی از نماینده های فروش شرکتهای چینی توی سایت alibaba تبادل پیغام داشتم و حتی از اونها قیمتهای گوشی های مختلف سامسونگ را پرسیدم که جالبه توی بعضی موارد از ایران هم بالاتر بود!
جالب تر اینکه برندهای چینی مثل htc, xiaomi,huawei هم اصلا تفاوت قیمتی با ایران نداشتن و تنها اون دسته از موبایلهای فیکی که ارائه میدادن ارزون بود!
در مجموع نمیدونم به هر چه محصولی توی چین ارزون در میاد.که خب با هزینه بیش از ۵ میلیونی که تورهای مسافرتی برای سفر به چین میگیرن دیگه سودی تهش نمیمونه.

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
راستی تا یادم نرفته به نکته هم راجع به iphone 6 ارجینال بگم که وقتی رفتم توی سایتشون دیدم زده قیمتو $۱۹۹!!!! ولی چند تامقاله توی اینترنت خوندم که نوشته بود که اون هزینه ای که سایت اپل توی بخش فروشش گذاشته مربوط میشه به هزینه ابتدایی و بعدش یه قرار داد با مشتری بسته میشه به مدت دو سال که اون مشتریو موظف به پرداخ ماهیانه ۳۵ دلار به مدت دو سال میکنه و همینم یعنی اینکه هزینه نهایی آیفون بالای هشتصد دلار در میاد!

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان زيادي تو همين جا هستند كه با فقط٢٪ سود گوشياتونو از چين ميارن يك جستجويي انجام بديد.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اینا کارای شرکت بازرگانیه که میرن چین با شرکتا قرارداد میبندن کار هرکسی نیست بتونه قیمت خوب از اونجا کالا بیاره
گیریم که رفتید
با چی میخوای گوشیارو بیاری؟
با هواپیما؟ شک نکن گوشیاتو همون اول ازت میگیرن دسن خالی میفرستنت ایران
اگه به همین سادگیا بود شرکتای بازرگانی وجود نداشتو همشون ورشکست بودن نهایت بتونی واسه خودت با دوستت گوشی بخری اونجا اونم 100 تومن ارزونتر مهم اینه که دلار گرونه پوله ما بی ارزش

بالا