• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام روبات گوگل رو توی سایتم بزارم باید چیکار کنم

Parsa_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخوام روبات گوگل رو توی سایتم بزارم باید چیکار کنم
باتشکر

Parsa_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا ایــــــــــــــــــــول کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میخوای گوگل سایتت رو ایندکس کنه؟
روبات گوگل گذاشتنی نیست
خودش میاد
برو ه این آدرس سایتت رو سابمیت کن
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

Parsa_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بالاخره یکی پیدا شد جواب ما رو بعد عهد بوقـــــی بده !؟! آقا لطف کردی ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز
من جوابم رو توی یه فروم دیگه پیدا کردم !

و یک توصیه به این فروم خسته ، که آقا جمعش کنید همه رو خلاص کنید هر وقت اومدیم یه چیزی خواستیم با متلک جواب میدین یا انقدر منت میزارین که انگار خدای ای تی هستید

شاید یک کمی مشکل کد نویسی داشتم ولی از خیلی چیزای ای تی سر در میارم که تا حالا منتش رو ، رو سر کسی نزاشتم اگر چیزی رو یادش دادم

ادعایی هم ندارم که خیلی حالیمه

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بالاخره یکی پیدا شد جواب ما رو بعد عهد بوقـــــی بده !؟! آقا لطف کردی ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز

و یک توصیه به این فروم خسته ، که آقا جمعش کنید همه رو خلاص کنید هر وقت اومدیم یه چیزی خواستیم با متلک جواب میدین یا انقدر منت میزارین که انگار خدای ای تی هستید

شاید یک کمی مشکل کد نویسی داشتم ولی از خیلی چیزای ای تی سر در میارم که تا حالا منتش رو ، رو سر کسی نزاشتم اگر چیزی رو یادش دادم

سلام
من هم يک کاربرم مثل شما
من اين پست رو ديدم ولي نه متلکي ديدم و نه منتي که بخواهند سر شما بزارن
حالا نمي دونم منظورتون چيه و فکر نکنم انجمني به اين باحالي هم پبدا کنيد
موفق باشي

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

دوست عزیز من منتی نزاشتم سر شما
4 تا کلمه تایپ کردن که منت گذاشتن نداره

ضمنا من سعی میکنم خیلی زود به سوالات بقیه اگه بلد باشم جواب بدم ولی خب تاپیک شمارو ندیده بودم شرمنده
مخلص شمام هستیم

بالا