• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام سایت فروش سایت ایرانسل راه بندازم... ((((((دوستان کمک کنید!!!!))))))

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
سلام.
والا من یدونه دامین 3 حرفی دارم که فکر میکنم برای سایت فروش شارژ و اینکه اسمش به یاد میمونه فکر خوبی باشه...
حالا میخوام سایت اصلی رو راه بندازم و 500 مگ هم هاست دارم با شرایط خوب...
دوستانی که توی این زمینه آشنایی دارند بگن باید چیکار کنیم که :
1: امنیت بالا باشه
2: سود در حداکثر مقدار خودش باشه
3: زیاد هزینه نبره و خرج زیاد لازم نباشه.
4: بهترین ایده چی میتونه باشه؟

مژدگانی بهترین نظرات هم محفوظ هست.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام.
والا من یدونه دامین 3 حرفی دارم که فکر میکنم برای سایت خرید شارژ و اینکه اسمش به یاد میمونه فکر خوبی باشه...
حالا میخوام سایت اصلی رو راه بندازم و 500 مگ هم هاست دارم با شرایط خوب...
دوستانی که توی این زمینه آشنایی دارند بگن باید چیکار کنیم که :
1: امنیت بالا باشه
2: سود در حداکثر مقدار خودش باشه
3: زیاد هزینه نبره و خرج زیاد لازم نباشه.
4: بهترین ایده چی میتونه باشه؟

مژدگانی بهترین نظرات هم محفوظ هست.

اگه دستت واسه تبلیغات خوفی که واسه برند سازی این سایت باید انجام بدی باز نیست و ایده جدیدی نداری به نظرم الکی پولتو خرج نکن

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
اگه دستت واسه تبلیغات خوفی که واسه برند سازی این سایت باید انجام بدی باز نیست و ایده جدیدی نداری به نظرم الکی پولتو خرج نکن

خب منظور از چه نظر هست...
2.5 میلیون تومان سرمایه دارم و میخوام توی نت باهاش کار کنم...
به نظرت 500 هزارتومان یک سایت فوق شاخ راه بندازم و 1 میلیون هم شارژ بخرم توش و 1 میلیون هم تبلیغ کنم کار راه نمی افته؟

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
خب منظور از چه نظر هست...
2.5 میلیون تومان سرمایه دارم و میخوام توی نت باهاش کار کنم...
به نظرت 500 هزارتومان یک سایت فوق شاخ راه بندازم و 1 میلیون هم شارژ بخرم توش و 1 میلیون هم تبلیغ کنم کار راه نمی افته؟

500 هزار تومن سایت ؟ همچین چیزی که میخوای نهایتا زیاده زیاد 150 تومن پولشه با هاست و دامین !!
راستیش چون من سالهاس ثابت دارم زیاد از این جور چیزا سر در نمیارم ، فقط ایرانسل نزن ، همراه اول و تالیا هم بگیر و بزن ، ...

ولی اگر من الان 2.5 داشتم ایران رو تو اینترنت میخریدم ، جدی میگم . چون شما فکرت تو همینه ، ایده دیگه نمیشه داد ..ولی بهت میگم کلش سرجمع 1 میلیون نمیشه ، تبلیغات و سایت و هاست و دامین و ...

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
1میلیون تومان واسه کارت شارژ خیلی کمه، اینجوری نمی تونی با قیمت پایین بخری و سود کنی .. مجبوری سودت رو 5 الی 10 تومن پایین نگه داری.

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
1میلیون تومان واسه کارت شارژ خیلی کمه، اینجوری نمی تونی با قیمت پایین بخری و سود کنی .. مجبوری سودت رو 5 الی 10 تومن پایین نگه داری.

خب اگر 2 تومن شارژ بخرم چی؟؟
شما نظرت چیه دوست من؟

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
500 هزار تومن سایت ؟ همچین چیزی که میخوای نهایتا زیاده زیاد 150 تومن پولشه با هاست و دامین !!
راستیش چون من سالهاس ثابت دارم زیاد از این جور چیزا سر در نمیارم ، فقط ایرانسل نزن ، همراه اول و تالیا هم بگیر و بزن ، ...

ولی اگر من الان 2.5 داشتم ایران رو تو اینترنت میخریدم ، جدی میگم . چون شما فکرت تو همینه ، ایده دیگه نمیشه داد ..ولی بهت میگم کلش سرجمع 1 میلیون نمیشه ، تبلیغات و سایت و هاست و دامین و ...

درسته.
من هم اگر بزنم اینجوری میزنم.
خب شما بگو با 2.5 میلیون تومان چیکارا میشه کرد؟؟
که هم درآمد ماهانه حداقل 300-400 تومان داشته باشم.
هم اینکه پول از دستم نره...
اگر ایده گیرا باشه بالا هم گفتم مژدگانی محفوظ هست.

بالا