• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام مختصات دقیق دیجی کالا رو متر کنم مرکزشو پیداکنم ...

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
و برینم بهش.
دیوسا هفته پیش یک کالا نیاز داشتم خرید زدم یه مسواک هم بغلش خریدم 166 تومن پول پست 40 تومن بود گفتم حالا ک انقدر پول پستش زیاده بذار چندتاخازن ریز هم بگیرم یه بسته 10 عددی هم خریدم 17800.
شنبه دیدم یه پول اومد بحسابم واسه کالا اولی دیروز دیدم 166 اومده بحسابم همش درگیر بودم این پولا مال چیه اصلا حواسم به خریدام نبود.امروز بسته رسیده دستم خداشاهده با کارتنش 30گرم بود روش زده بود.فقط خازن ریزا اندازه نخود فرستادن.گرمی 1500 پول پست دادم بیش از دوبرابر قیمت جنس پول پست دادم خب لامصب تو ک کنسل میکنی یه زنگی پیامی بده شاید من نخوام بقیشو بفرستی
.تازه این خوبشه بهترین برند فروش خیر سرش.ریدم تو این مملکتی که گوه از در و دیوارش میباره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اونم مرجوع میکردی کثافت رو

فقط جالبه که عنوان تاپیک اون تیکه اخر ریدن بهش جا نشده افتاده ادامه تاپیک در داخل:ROFLMAO::devilish: شایدم جا میشده خواستی وجه پاتوق خراب نشه کلک :cool:

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
اونم مرجوع میکردی کثافت رو

فقط جالبه که عنوان تاپیک اون تیکه اخر ریدن بهش جا نشده افتاده ادامه تاپیک در داخل:ROFLMAO::devilish: شایدم جا میشده خواستی وجه پاتوق خراب نشه کلک :cool:
اره دقیقا همین بود. صیانت از وجهه پاتوق از اهم واجبات است
نمیدونستم فقط توش خازناس ک.جعبش کوچیک نبود.بردم خونه بازش کردم و چشامو بستم و دهنمو واکردم.نیمساعت به زیرساختا و اسکلت بندی و پشت بوم دیجی کالا فوش دادم یکیش تکراری نبود

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
این بلا سر منم اومد ، یه قلعکش سفارش دادم کنارش یه بسته ۱۰ هزارتومنی هم سر نسوز قلعکش ، و یکی دو تا جنس دیگه که کلا ۵۰ تومن هم نمیشد ، دیدم اون اصلیه که از همه گرونتر بود رو نفرستادن بعلت عدم تامین فروشنده، پولو برگشت زدن بقیه رو فرستادن !! یعنی بخاطر ۵۰ تومن وسیله ای که همین یه خیابون بالاتر از ما هم داشتن نزدیک ۳۰ تومن پول بیشتر دادم !

حالا بحث این مبالغ نیست اما وقتی یه کالایی رو نمیخوای بفرستی یا نمی تونی بفرستی باید با خریدار هماهنگ کنی سر خود پول برگشت میزنی وقت و هزینه ی مشتری رو اتلاف میکنی بعدشم میشی فروشگاه نامبر وان ایران ! کاسبان تحریم...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ی وسیله خریدم بعد از چند روز معطلی از تاریخ تحویل طرف زنگ دارم میارم، خونه باشید،بعد از چند ساعت زنگ زد سر کوچه هستم بیا بگیر تا رفتم در باز کنم تحویل بگیرم، دوباره زنگ زد، بسته شما گم شده تو ماشین بود نمیدونم چی شده، شرمنده نیاین بیرون معطل میشین میرم پیدا کنم بیارم ، بعد از دوهفته از رفتنش با کسر مبلغ ارسال، فقط پول وسیله برگردوندن به حساب

تو دیجی کالا نگاه کردم دیدم، 50 گرون شده
فقط برای پنجاه تومن گرون شدن، چی فیلمی درآوردن، فروشگاه یونیکورن ایران ... :D

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
این بلا سر منم اومد ، یه قلعکش سفارش دادم کنارش یه بسته ۱۰ هزارتومنی هم سر نسوز قلعکش ، و یکی دو تا جنس دیگه که کلا ۵۰ تومن هم نمیشد ، دیدم اون اصلیه که از همه گرونتر بود رو نفرستادن بعلت عدم تامین فروشنده، پولو برگشت زدن بقیه رو فرستادن !! یعنی بخاطر ۵۰ تومن وسیله ای که همین یه خیابون بالاتر از ما هم داشتن نزدیک ۳۰ تومن پول بیشتر دادم !

حالا بحث این مبالغ نیست اما وقتی یه کالایی رو نمیخوای بفرستی یا نمی تونی بفرستی باید با خریدار هماهنگ کنی سر خود پول برگشت میزنی وقت و هزینه ی مشتری رو اتلاف میکنی بعدشم میشی فروشگاه نامبر وان ایران ! کاسبان تحریم...
دقیقا همینه.این کالاها مصرف شخصی بود اگه واسه مشتری میخواستم خریدکنم بعدچندروز علاف کردنش.هم پول پست الکی داده بودم هم فحش از مشتری که سرکارش گذاشتم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همه اینجا یه نیشی از خرید اینترنتی خوردن و جالبه که بازم پاش بیفته میخرن به صورت اینترنتی.
متاسفانه این مدل خرید خودش وارد ایران شد ولی الزامات و قوانینش ناقص و نصفه کاره وارد شد. شما مثلا سرویس دهی جیجی کالا رو با امازون مقایسه کنید به عنوان مثال تا به عمق فاجعه پی ببرید.

من که تا به امروز حتی یک میخ هم اینترنتی نخریدم و تا جایی که بشه هم نخواهم خرید.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
موضوع انحصار هست.
خیلی از اجناس در شهرهای کوچک و محروم پیدا نمیشه، به ناچار و بر حسب تبلیغات بسیار دیجی کالا و موجود بودنش افراد وسوسه میشن ازش خرید کنند. کسی که 600 کیلومتر از تهران دور هست و کالایی که میخواد به جز دیجی در 2 تا سایت دیگه باشه، طرف راغب میشه از همون دیجی بگیره که تهش چون دست واسط هست یهو یه جنس بنجل میفرسته حالا مرجوعی و دردسر و شدن و نشدن یه بدبختی دیگه.
آخر هم میگه تقصیر من نیست، واسطه تأمین نکرد یا خراب فرستاد، در حالی که بسته بندی با دیجی کالا هست و وقت بسته بندی چشم دارن که ببینند چی تو بسته میزارن.
دیجی هم مثل شرکت سونی شده، قیمت ها نجومی اما رضایت مشتری صفر، اهمیتی نداره چون نبض بازار دستش هست، فروش زیاد را به ناراضی های خُرد ترجیح میده.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دیجیکالا زیاد خرید میکردم تا ۲ ۳ سال پیش، جوری شده بود که تقریبا یک روز در میون سفارش داشتم ازش
اوایل که اومده بود راضی کننده بود چون بعضی جنساش خیلی ارزونتر از جاهای دیگه بود حتی گاهی اوقات بالای ۳۰ درصد ارزونتر
اما الا یهو میبینی یه جنسی بالای ۲۰ ۳۰ درصد گرونتر از سایتای دیگه گذاشته
الان تقریبا تمام جنسامو حضوری میخرم

از دیجیکالا که بگذریم میرسیم به اسنپ فود
طی این هفته من ۴ ۵ تا سفارش غذا دادم که ۲ بارش بعد از پرداخت و معطل شدنم حدود یک ساعت، پشتیبانی زنگ زده میگه غذاتون به دلایلی آماده نمیشه و مبلغو میخوان زورکی بزنن به کیف پول اسنپت

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این مصیبت همیشه هست. جنس رو موجود می زنند در حالی که تموم شده، و من تا به حال شرکتی رو ندیدم که مدیریتش روی این قضیه مطلوب باشه!

تازه دیجی کالا به نسبت خوبه، چون کمتر پیش میاد جنس شون تموم شده باشه. یه اپ سوپرمارکت من داشتم به اسم تاپ مارت، تقریبا 90 درصد مواقعی که خرید می کردی زنگ می زدند و می گفتند از 4 تا جنس تون دو تاش رو نداریم و این یکی جایگزینش کالای فلانه و اون یکی جایگزینش بهمان! جنس سوپرمارکتی همیشه معضله، چون خریدار عبوری هم دارند و ممکنه تموم بشه، در حالی که اپ هنوز زده موجود.

یه ایده آلی من توی ذهنم دارم، شاید از نظر تکنولوژی ممکن باشه، که مثلا تمام کالاهای موجود توی یه فروشگاه حالا از طریق یه چیپ ساده و باصرفه الکترونیکی یا از هر طریق دیگه تعداد مشخص داشته باشند و یه سیستم کاملا اتوماتیک تعدادشون رو بتونه تشخیص بده. مثلا بدونه که الان توی فروشگاه و انبار مجموعا 5 تا از فلان جنس هست. خریدار عبوری میاد یکی اش رو بر می داره و می بره تعدادش به صورت اتوماتیک توی سیستم بشه 4 تا. و وقتی هم که صفر شد بلافاصله سایت بزنه ناموجود. الان که فعلا این چیزها دست آدمیزاد است و اکثرا بسیار فشل اداره میشه.

البته مشکل شما یه کم فرق می کنه و احتمالا مال سیستم واسطه گری و اینها است، و اعتراض تون هم درسته. این جور مواقع باید زنگ بزنند به مشتری، یا با اس ام اسی چیزی اطلاع بدن که اگر نخواست کنسل کنه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
و برینم بهش.
دیوسا هفته پیش یک کالا نیاز داشتم خرید زدم یه مسواک هم بغلش خریدم 166 تومن پول پست 40 تومن بود گفتم حالا ک انقدر پول پستش زیاده بذار چندتاخازن ریز هم بگیرم یه بسته 10 عددی هم خریدم 17800.
شنبه دیدم یه پول اومد بحسابم واسه کالا اولی دیروز دیدم 166 اومده بحسابم همش درگیر بودم این پولا مال چیه اصلا حواسم به خریدام نبود.امروز بسته رسیده دستم خداشاهده با کارتنش 30گرم بود روش زده بود.فقط خازن ریزا اندازه نخود فرستادن.گرمی 1500 پول پست دادم بیش از دوبرابر قیمت جنس پول پست دادم خب لامصب تو ک کنسل میکنی یه زنگی پیامی بده شاید من نخوام بقیشو بفرستی
.تازه این خوبشه بهترین برند فروش خیر سرش.ریدم تو این مملکتی که گوه از در و دیوارش میباره
خیلی وقتا هم با اجازه خودشون روز و ساعت ارسالو تغییر میدن. حالا مثلا تو زدی جمعه که خونه باشی اونا شنبه صبح میفرستن برگشت میخوره

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
البته هنوزم فروشنده های خوبی مثل @zgg123 تو دیجی کالا هستن
نون و کلوچه سنتی میفروشن تو قسمت محصولات بومی حتما امتحان کنید.
نونش رو تست زدم انقدر خوب بود نفهمیدم نونه یا کلوچه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
این مصیبت همیشه هست. جنس رو موجود می زنند در حالی که تموم شده، و من تا به حال شرکتی رو ندیدم که مدیریتش روی این قضیه مطلوب باشه!

تازه دیجی کالا به نسبت خوبه، چون کمتر پیش میاد جنس شون تموم شده باشه. یه اپ سوپرمارکت من داشتم به اسم تاپ مارت، تقریبا 90 درصد مواقعی که خرید می کردی زنگ می زدند و می گفتند از 4 تا جنس تون دو تاش رو نداریم و این یکی جایگزینش کالای فلانه و اون یکی جایگزینش بهمان! جنس سوپرمارکتی همیشه معضله، چون خریدار عبوری هم دارند و ممکنه تموم بشه، در حالی که اپ هنوز زده موجود.

یه ایده آلی من توی ذهنم دارم، شاید از نظر تکنولوژی ممکن باشه، که مثلا تمام کالاهای موجود توی یه فروشگاه حالا از طریق یه چیپ ساده و باصرفه الکترونیکی یا از هر طریق دیگه تعداد مشخص داشته باشند و یه سیستم کاملا اتوماتیک تعدادشون رو بتونه تشخیص بده. مثلا بدونه که الان توی فروشگاه و انبار مجموعا 5 تا از فلان جنس هست. خریدار عبوری میاد یکی اش رو بر می داره و می بره تعدادش به صورت اتوماتیک توی سیستم بشه 4 تا. و وقتی هم که صفر شد بلافاصله سایت بزنه ناموجود. الان که فعلا این چیزها دست آدمیزاد است و اکثرا بسیار فشل اداره میشه.

البته مشکل شما یه کم فرق می کنه و احتمالا مال سیستم واسطه گری و اینها است، و اعتراض تون هم درسته. این جور مواقع باید زنگ بزنند به مشتری، یا با اس ام اسی چیزی اطلاع بدن که اگر نخواست کنسل کنه.
سلام این سیستمی که شما فرمایش کردی سال هاست با نرم افزار های حسابداری و انبارداری وجود داره طوری که نرم افزار ها به وردپرس و یا هر cms دیگه ای هم متصل میشن و موجودی رو به روز و سیستمی میزنن . الان دیگه سوپر مارکت ها هم نرم افزار حسابداری دارن دیگه دیجی کالا که بماند. علت عدم ارسال محصولات معمولا به خاطر گرون شدن اون جنس هست بعضی وقت ها هم متفاوته مثل مقداد آی تی که مدت ها فقط جهت بلوکه کردن پول مشتری تو حساب خودش محصول میفروخت بعد یک ماه پول مشتری رو پس میداد . از گرو نگه داشتن پول مردم پول در میاورد

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام این سیستمی که شما فرمایش کردی سال هاست با نرم افزار های حسابداری و انبارداری وجود داره طوری که نرم افزار ها به وردپرس و یا هر cms دیگه ای هم متصل میشن و موجودی رو به روز و سیستمی میزنن . الان دیگه سوپر مارکت ها هم نرم افزار حسابداری دارن دیگه دیجی کالا که بماند. علت عدم ارسال محصولات معمولا به خاطر گرون شدن اون جنس هست بعضی وقت ها هم متفاوته مثل مقداد آی تی که مدت ها فقط جهت بلوکه کردن پول مشتری تو حساب خودش محصول میفروخت بعد یک ماه پول مشتری رو پس میداد . از گرو نگه داشتن پول مردم پول در میاورد
مطمئنی این سیستم الان هست؟ اگر بود نباید حداقل فروشنده های کلان و بزرگ این همه مشکل داشتند ها...

ببین منظورم این نیست که مثلا توی نرم افزار وارد کنی که از فلان جنس 5 تا داریم و بعد وقتی یکیش فروخته شد و بارکدش رو زدی سیستم موجودی اش رو بکنه 4 تا. منظورم اینه که در هر لحظه خودبخود از روی تعداد چیپ الکترونیکی (یا هر چیز دیگه) بتونه تعیین کنه چند تا از فلان جنس کجا هست. و در نتیجه به طور کامل از آدمیزاد بی نیاز باشه. در ضمن وقتی هم که تشخیص داد از یه جنس دیگه نیست خودبخود توی سایت بزنه ناموجود.

این طوری مثلا دیجی کالا اگر واسطه فروش هم باشه به راحتی می تونه سیستم اون فروشنده دیگه رو به سیستم خودش لینک کنه و وقتی موجودی صفر شد توی سایت بزنه ناموجود. اگر هم موجودی وجود داره و فروشنده نمی فرسته، به فروشنده حقه باز بگه ما رو به خیر و شما رو به سلامت.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
مطمئنی این سیستم الان هست؟ اگر بود نباید حداقل فروشنده های کلان و بزرگ این همه مشکل داشتند ها...

ببین منظورم این نیست که مثلا توی نرم افزار وارد کنی که از فلان جنس 5 تا داریم و بعد وقتی یکیش فروخته شد و بارکدش رو زدی سیستم موجودی اش رو بکنه 4 تا. منظورم اینه که در هر لحظه خودبخود از روی تعداد چیپ الکترونیکی (یا هر چیز دیگه) بتونه تعیین کنه چند تا از فلان جنس کجا هست. و در نتیجه به طور کامل از آدمیزاد بی نیاز باشه. در ضمن وقتی هم که تشخیص داد از یه جنس دیگه نیست خودبخود توی سایت بزنه ناموجود.

این طوری مثلا دیجی کالا اگر واسطه فروش هم باشه به راحتی می تونه سیستم اون فروشنده دیگه رو به سیستم خودش لینک کنه و وقتی موجودی صفر شد توی سایت بزنه ناموجود. اگر هم موجودی وجود داره و فروشنده نمی فرسته، به فروشنده حقه باز بگه ما رو به خیر و شما رو به سلامت.
بازم این سیستمی که شما میگی با همین سیستم موجود فرق چندانی نمیکنه به نظرم . چون تو هیچ فروشگاه و انباری جنسی بدون ثبت بیرون نمیره و وارد نمیشه به هیچ وجه .
حالا این تاپیک از این طرف داستانه . همین مسائل برای فروشنده ها هم وجود داره . از اذیت های دیجی کالا و کارمزد ها و درصد های بالاش گرفته تا مشتری هایی که پلاس دارن جنس رو 1 ماه استفاده میکنن کارشون که باهاش تموم شد یه عیبی میذارن پس میفرستن .

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
تو این چند ماهه اخیر دوتا گوشی که خرید زده بودم رو کنسل کردند و تقریبا رو هر کدوم یک میلیون ضرر کردم
به اینصورت که قیمت رفت بالا فروشنده کنسل کرد و تا پول به حساب من برگشت یک میلیون رفته بود رو جنسه
جالبیش اینجاست که از خود اپلیکیشن دیجی ناتیفیکیشن اومده بود فلان گوشی تخفیف خورده که من رفتم خرید زدم

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
و برینم بهش.

الان فقط سر ۱۰-۲۰ تومن پول پست اینقدر شاکی هستی؟
من که تا به امروز حتی یک میخ هم اینترنتی نخریدم و تا جایی که بشه هم نخواهم خرید.
بعضی سایتها معتبر هستن. همین دیجی‌کالا هم معتبرترین بود - البته تا قبل اینکه تبدیل به خرده فروشی بشه و فروشنده‌های دیگه غیر خود دیجیکالا هم بیان توش.
به نظرم الان از دیجیکالا جسن خریدن تبهر میخواد وگرنه میره توی پاچه آدم.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
باسلام چطوره به نظرتون، خرید داشتید ازشون؟

یکی دوتا رو که دیدم خریدن ناراضی بودن میگفتن جنس آشغال فرستادن

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
همه اینجا یه نیشی از خرید اینترنتی خوردن و جالبه که بازم پاش بیفته میخرن به صورت اینترنتی

اکثر اجناسی که در دیجیکالا هست و از عرضه کننده ای به جز "دیجیکالا" می خرید به دلیل تعرفه بالای دیجیکالا گرانتر ار کف بازار هست ولی....
امروز در تعمیر ماشین به بازار مراجعه کردم(تعطیلی) و زمانی که به منزل رسیدم و چک کردم همان جنس در دیجیکالا 70 ارزانتر بود !!! یک حرصی خوردم....

بالا