• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام وی بی سئو نصب کنم

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان من یه انجمن ویبلتن دارم که الان حدود یه ساله فعال هست و تا الان حدود 7 هزار پست توشه میخواستم وی بی سئو روش نصب کنم و لینک هامو تبدیل به اچ تی ام ال کنم
چندتا سوال داشتم
اگه این کارو بکنم لینک هایی که تا الان تو گوگل ایندکس شده بی استفاده میشن دیگه؟ یعنی اگه رو اونا کلیک بشه به بخش مورد نظر نمیرن؟
و اینکه اگه این کارو بکنم انجمن ضربه نمیخوره از نظر پیج رنکی تو گوگل چون الان پیج رنکم 3 هست
و اینکه من میخوام وی بی سئو نال شده نصب کنم به نظر شما مشکل ساز هست از نظر هاستی مشکلی ندارم یعنی نمی تونن ببندنم منظورم اینه که نصب میکنم باگی چیزی نمیاد تو انجمن؟
و یه سوال دیگه اگه من این انجمن رو که الان تو روت سایت هست ببرمش رو ساب دومین مثل همین پرشین تولز آیا لینک هایی که تو گوگل ایندکس شدن خراب میشن؟ اگه خراب میشن راهی هست واسه این کار؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
vbseo رو نصب کن حتماً. خیلی قویه. چیزی هم اصلاً خراب نمیشه در گوگل. حالشم خواهی برد.

شک نکن!

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
نالشو نصب بکنن باگ نداره؟؟
کدوم ورژنشو واسه 3.8.2 نصب کنم؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان من نصب کردم چطور میتونم لینکامو به صورت خیلی کوتاه و اچ تی ام ال کنم مثلا لینک تاپیک ها اینجوری شه
t12.html
اول اسم تی یعنی تاپیک بعدم شماره تاپیک

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
در داخل پنل مدیریت زده وی بی سئو از اونجا می تونی لینک ها رو کوتاه کنی مثه همین پی تی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان من نصب کردم چطور میتونم لینکامو به صورت خیلی کوتاه و اچ تی ام ال کنم مثلا لینک تاپیک ها اینجوری شه
t12.html
اول اسم تی یعنی تاپیک بعدم شماره تاپیک

اینو باید با استفاده از .htaccess استفاده کنی. یادمه اینو قبلا از احسان هم پرسیده بودن، اونم جواب درست حسابی نداده بود.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
منم میدونم باید ار تو مدیریتش درست کنم ولی نمیدونم از کجاش یکم دقیق تر بگین بابا چی میشه مگه :(

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اخر نگفتین اگه بخوام لینک بخش ها و پستامو بکنم مثل همین فروم باید کجای وی بی سئو چه تنظیماتی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من الان دیگه نصبش نکنی بهتره . چون وی بی جدید خودش این امکانو داره که لینکهاتو به این مدل تبدیل کنی . نالشو هم که دیگه اصلاً توصیه نمیکنم چون هر روز یه بازی در میاره و انجمن پشتیبانیشم بدون لایسنس جواب گو نیست و ...
خلاصه ما رو که پیر کرده بود ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
به نظر من الان دیگه نصبش نکنی بهتره . چون وی بی جدید خودش این امکانو داره که لینکهاتو به این مدل تبدیل کنی . نالشو هم که دیگه اصلاً توصیه نمیکنم چون هر روز یه بازی در میاره و انجمن پشتیبانیشم بدون لایسنس جواب گو نیست و ...
خلاصه ما رو که پیر کرده بود ...

یعنی نسخه چند وی بی لینک رو به اچ تی ام ال تبدیل میکنه؟؟؟ اگه بیاد که عالیه بابا من یه نسخه خریدم و واسه خودم نال نصب کردم
هم واسه اونی که خریدم هم واسه خودم الان دو روزه که سرورمون رو بستن میگن سی پی یو زیاد مصرف میکنین تحقیق کردیم دیدم که اره ماله سئو هست حالا اگه بگین کدوم نسخه وی بی هست خوب میشه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
خوبه چیه داستانش؟
کامل بگین دیکه !!!!
یعنی اون سیستم از سئو سبک تره؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
فکر میکنم روی وی بی 4 هستش . توی سایتش قسمت امکانات وب بی 4 رو بخون توضیح داده
وی بی اچ تی ام ال نیست . اون که از توی اچ تی اکسس هستش . این اپشن مال خود وی بی هستش که میشه پسوند صفحاتو عوض کرد .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
seo ای که در نسخه 4 وجود داره خیلی ضعیفه!

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ای بابا به خدا ما نمیدونیم با این وی بی باید چه کرد
سیستم به این قولی اون وقت با وی بی سئو سی پی یو رو میبره بالا سرور دان میشه
اه
وردپرس توش یه قسمتی داره که میتونی لنکتو هرجور دوست داری بکنی نمیدونم چرا این وی بی نداره هم چین چیزی

_root

Registered User
لایک‌ها
8
بد نصبش کردی یجای کارت ایراد داره ، نه رو نه cpu زیادی مصرف نمیکنه ... <~~~ از نظر سخت افزار سرور

آموزش و رفع مشکلات برنامه vbseo
طریقه نصب:
اول از همه فایل vbseo دانلود میکنی
حالا فایل زیپ دانلود شده رو از حالت زیپ در بیارید.
وقتی که فایل رو از حالت زیپ خارج کردید وارد فایل منیجر هاستتون بشید و هرچی فایل داخل شاخه upload هست رو در شاخه ای که ویبولتین توش نصب هست آپلود کنید.
بعد از آپلود کامل فایل ها از تو فایل منیجر هاستتون وارد شاخه includes بشید و سطح دسترسی یا chmod فایل config_vbseo.php رو در حالت 666 قرار بدید.
حالا وارد آدرس زیر بشید:
http://www.yoursite.com/vB-root/vbseocp.php
بار اولی که وارد این آدرس می شوید از شما درخواست می کند که رمز عبور را تعیین کنید.
پس از وارد کردن رمز عبور وارد کنترل پنل vbseo می شوید در این قسمت تنظیماتی که میخواهید رو انجام بدید.
حالا وارد شاخه htaccess بشید ( تو همون فایلی که دانلود کردید هست )
فایل htaccess. رو در هاستتون آپلود کنید. توجه : اگه این فایل رو قبلاً داشتید می تونید هرچی داخل این فایل نوشته رو کپی کنید و در htaccess. خودتون قرار بدید.
حالا وارد admincp ویبولتین خودتون بشید و در بخش اضافه کردن Product فایل crawlability_vbseo.xml که در شاخه docs (do not upload) هست رو ایمپورت کنید.
تبریک ! اکنون آدرس لینک هاتون seo شدن
برای تغییر نوع لینک آدرس ها پس از وارد شدن به:
و به قسمت Forum URLs برید و در لیست مقابل یکی از گزینه ها رو انتخاب و save کنید.

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بد نصبش کردی یجای کارت ایراد داره ، نه رو نه cpu زیادی مصرف نمیکنه ... <~~~ از نظر سخت افزار سرور

آموزش و رفع مشکلات برنامه vbseo
طریقه نصب:
اول از همه فایل vbseo دانلود میکنی
حالا فایل زیپ دانلود شده رو از حالت زیپ در بیارید.
وقتی که فایل رو از حالت زیپ خارج کردید وارد فایل منیجر هاستتون بشید و هرچی فایل داخل شاخه upload هست رو در شاخه ای که ویبولتین توش نصب هست آپلود کنید.
بعد از آپلود کامل فایل ها از تو فایل منیجر هاستتون وارد شاخه includes بشید و سطح دسترسی یا chmod فایل config_vbseo.php رو در حالت 666 قرار بدید.
حالا وارد آدرس زیر بشید:
بار اولی که وارد این آدرس می شوید از شما درخواست می کند که رمز عبور را تعیین کنید.
پس از وارد کردن رمز عبور وارد کنترل پنل vbseo می شوید در این قسمت تنظیماتی که میخواهید رو انجام بدید.
حالا وارد شاخه htaccess بشید ( تو همون فایلی که دانلود کردید هست )
فایل htaccess. رو در هاستتون آپلود کنید. توجه : اگه این فایل رو قبلاً داشتید می تونید هرچی داخل این فایل نوشته رو کپی کنید و در htaccess. خودتون قرار بدید.
حالا وارد admincp ویبولتین خودتون بشید و در بخش اضافه کردن Product فایل crawlability_vbseo.xml که در شاخه docs (do not upload) هست رو ایمپورت کنید.
تبریک ! اکنون آدرس لینک هاتون seo شدن
برای تغییر نوع لینک آدرس ها پس از وارد شدن به:
و به قسمت Forum URLs برید و در لیست مقابل یکی از گزینه ها رو انتخاب و save کنید.
سلام اموزش عالي بود
فقط يه لينك بديد كه از كجا دانلود كنيم اين برنامه رو عاليه

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
منم میخواستم نصبش کنم رو انجمن ولیس دیدم به درده صفحات فارسی نمیخوره
خیلی هم تاثیر توی SEO نداره که به درد سر هاش بیارزه

بالا