• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام یک کسب و کار اینترنتی به من معرفی نمایید

armisad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
میدونم تایپیک های زیادی در این خصوص هست ولی سوال من یه ذره متفاوته
اول از خودم میگم

من کارمند یکی از ارگان های دولتی هستم و صبح تا ظهر سر کار میرم.از ساعت 3 بعد از ظهر تا اخر شب وقتم خالیه.
سئو رو به خوبی بلدم و حدود شش سالی هست تو این جور کار ها هستم و سایت های زیادی رو بالا آوردم و همچنین آزمون و خطاهای زیادی داشتم که منجر به این شده به خوبی در سئو تجربه کسب کنم.

حالا میخوام به عنوان شغل دوم کسب و کار اینترنتی راه بندازم.
حالا از شما میخوام یک کسب و کار اینترنتی به من معرفی کنید که بتونم حداقل روش شش ماه تا یک سال کار کنم و درآمد خوبی هم داشته باشه .
مشکلی با تولید محتوا ندارم و میتونم تا 30 مقاله جامع و سئو شده در حوزه کسب و کارم تهیه کنم.
میتونم روی سایتم از لحظ گوناگون سرمایه گذاری کنم.
درامدسایت هم حداقل سه میلیون باشه.

من این تایپیک رو برای خودم خیلی مهم میدونم و سعی می کنم همیشه بالا نگهش دارم تا به بهترین ایده برسم.
لطفا بحث های حاشیه ای مثل تایپیک قبلی رو نداشته باشید.

از همه عزیزانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود
خیلی خلاصه بهت میگم :
شاید دوستانی باشن که بگن به درد نمیخوره و سرمایه گذاری در نت ایران با توجه به این قیمت های دلار اصلا به صرفه نیست و ....
ولی چند تا چیز مهم رو میگم شاید به دردت بخوره :

ایده :
خیلی ها میگن ایده خیلی مهمه ولی یه کم تحقیق کنی میبینی ایده درسته مهمه ولی نه اونقدری که میگن و صرفا همیشه لازم نیست اولین باشی
هر ایده رو اجرا کنی مهم اینه بهترین باشی تا به نتیجه برسی
( گوگل ، فیسبوک و ... اولین نبودن ولی بهترین شدن )

سراغ چیزی برو که مردمت نیاز دارن و سمتش میرن
برای مثال اگر تو موضوع تفریحی میخوای بری باید بدونی رقیبات کی هستن چیکار میکنن و با چه سرمایه ای میتونی جلوشون رقابت کنی و ....

یا اگر تخصصی هستی هم هیمنطور

و در آخر یه چیزیو بگم که شکستت از همین الآن حتمیه یا حدود 90% شکست میخوری چون از همین اول کار به فکر درآمد و پول در آوردن هستی !

یک سایت وقتی موفق میشه که در مرحله اول دنبال جذب و رضایت کاربر باشه که در کنارش درآمد هم خودش میاد

در هر صورت امیدوارم موفق باشی

Last edited:

mkn7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من اگر شما در زمینه سئو حرفه ای باشی و هر سایتی رو بتونی بالا و صفحه اول بیارید مشکلی نداری. چون مهم ترین بحث گرفتن ترافیک و بازدید کننددست. اگر شما بازدید کننده داشته باشی هر چیزیو می تونی بفروشی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ایده داشتن مهم نیست پیاده کردن یک ایده مهمتر هست ببینید دوست من به نظر من باید ایده هایی که کار شده و جواب داده رو بررسی کنید و اگر ببینید هنوز جا برای کار داره یکی از اونا رو کار کنید من با این نظر که میگه ایده حتما باید نو باشه مخالفم قطعا وجود ایده بکر و ناب خوبه اما خب ایده جدید ریسک های خیلی زیادی هم داره اما وقتی یک ایده در حال کار وجود داره یعنی این نشون دهنده یک بازار هست و خب تو یه بازار شما هم می تونی یکی از ارائه دهندگان اون خدمت باشی و با تبلیغ بهتر و ارائه خدمات بهتر نتیجه بگیری و از همون اول مطمئن باشی که مشتری برای این ار وجود داره نه اینکه وارد یک راهی بشید که هنوز نمی دونید که چقدر می تونه موفق باشه از طرفی بهفرض داشتن حتی ایده صفر در ایران طی یکی دوماه چندین نمونه از یک ایده صفر زده میشه پس تفاوت زیادی نمی کنه ایده نو باشه یا نه به هر حال رقیب پدید میاد این از این.
در مورد بعدی دنبال یه سایت خدماتی و اصولی باش که بعد چند سال زحمت هر روز رشد کنه و جا داشته باشه که با وارد کردن سرمایه بیشتر رشدش بیشتر بشه نه اینکه آمار بگیری و تهش آویزون یه سیستم تبلیغاتی بشی اونم پول بده یا نده .
شما کارمند هستی و موقعیت مناسبی داری برای اینکه یه کسب و کار رو قشنگ بپزی و موفقش کنی چون دغدغه های مالی کمتری داری و هر روز سایتو داغون نمی کنی که چی شد آمار :general606: پس دنبال خدماتی خدماتی خدماتی خدماتی باش

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
سایت ارائه دهنده کدهای تخفیف خدمات اینترنتی مانند سایت موپن و سایت کوپن کد
من در گذشته وبلاگی برای ارائه کدهای تخفی سایت بامیلو داشتم چون ان اوایل تنها من این کار را می کردم از 100 بازدید در روز ماهیانه میتونستم تا 1 میلیون تومان درآمد به صورت دریافت کد تخفیف از ربات تلگرامی بامیلو کلاب داشته باشم.
الآن بخش همکاری در فروش سایت دیجیکالا که نگاه میکنم سایت موپن رتبه سوم همکاران برتر را دارد و این یک روش درآمد زایی براشون هست پیش تر هم که بامیلو کدهای تخفیف بازاریابی اش کار می کردن از جمله کد تخفیف بازاریابی در ربات تلگرامی بامیلو کلاب، از اون روش هم می شد درآمد زایی کرد.

armisad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آپپپپپپپپپپ

بالا