سلام.
میدونم تایپیک های زیادی در این خصوص هست ولی سوال من یه ذره متفاوته
اول از خودم میگم
من کارمند یکی از ارگان های دولتی هستم و صبح تا ظهر سر کار میرم.از ساعت 3 بعد از ظهر تا اخر شب وقتم خالیه.
سئو رو به خوبی بلدم و حدود شش سالی هست تو این جور کار ها هستم و سایت های زیادی رو بالا آوردم و همچنین آزمون و خطاهای زیادی داشتم که منجر به این شده به خوبی در سئو تجربه کسب کنم.
حالا میخوام به عنوان شغل دوم کسب و کار اینترنتی راه بندازم.
حالا از شما میخوام یک کسب و کار اینترنتی به من معرفی کنید که بتونم حداقل روش شش ماه تا یک سال کار کنم و درآمد خوبی هم داشته باشه .
مشکلی با تولید محتوا ندارم و میتونم تا 30 مقاله جامع و سئو شده در حوزه کسب و کارم تهیه کنم.
میتونم روی سایتم از لحظ گوناگون سرمایه گذاری کنم.
درامدسایت هم حداقل سه میلیون باشه.
من این تایپیک رو برای خودم خیلی مهم میدونم و سعی می کنم همیشه بالا نگهش دارم تا به بهترین ایده برسم.
لطفا بحث های حاشیه ای مثل تایپیک قبلی رو نداشته باشید.
از همه عزیزانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
میدونم تایپیک های زیادی در این خصوص هست ولی سوال من یه ذره متفاوته
اول از خودم میگم
من کارمند یکی از ارگان های دولتی هستم و صبح تا ظهر سر کار میرم.از ساعت 3 بعد از ظهر تا اخر شب وقتم خالیه.
سئو رو به خوبی بلدم و حدود شش سالی هست تو این جور کار ها هستم و سایت های زیادی رو بالا آوردم و همچنین آزمون و خطاهای زیادی داشتم که منجر به این شده به خوبی در سئو تجربه کسب کنم.
حالا میخوام به عنوان شغل دوم کسب و کار اینترنتی راه بندازم.
حالا از شما میخوام یک کسب و کار اینترنتی به من معرفی کنید که بتونم حداقل روش شش ماه تا یک سال کار کنم و درآمد خوبی هم داشته باشه .
مشکلی با تولید محتوا ندارم و میتونم تا 30 مقاله جامع و سئو شده در حوزه کسب و کارم تهیه کنم.
میتونم روی سایتم از لحظ گوناگون سرمایه گذاری کنم.
درامدسایت هم حداقل سه میلیون باشه.
من این تایپیک رو برای خودم خیلی مهم میدونم و سعی می کنم همیشه بالا نگهش دارم تا به بهترین ایده برسم.
لطفا بحث های حاشیه ای مثل تایپیک قبلی رو نداشته باشید.
از همه عزیزانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Last edited: