• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام Title سایتمو عوض کنم

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان .
من یه سایتی دارم که تو امضام هستش . علی رغم مدت زیادی که دارم روش کار میکنم (حدود 8 ماه ) هنوز بازدید خوبی نداره (حدود 2000آی پی ) و احساس میکنم این امر به خاطر مشکلات سئویی هست که داره .
Title سایت رو قبلا وان ام وان نوشتم الان تصمیم گرفتم تغییر بدم ولی شنیدم صدمه زیادی به رتبه سایت میزنه . البته این رو هم بگم که تا 4-5 ماه پیش سایت یک سایت کپی کار بود و چند ماهییه که دارم پست اختصاصی میزارم و پستهای کپیش رو هم خرد خرد پاک میکنم .
چون اون موقع سایت تفریحی بود تایتل مناسب نداشت اما الان میخوام تایتل تخصصی بزارم .
ممنون میشم کمکم کنید .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
می تونه رتبه شما را خیلی ناچیز کم کنه ولی مطمئنا در نتایج جستجو تاثیر منفی خواهید داشت.
پیشنهاد می کنم اگر تصمیم گرفتید این کار را انجام بدید اول همه عنوان را یک جا نوشته و هر کدام را سرچ کنید.

برای یافتن کلمات مناسب سایت تان از سایتهای زیر کمک بگیرید:

Keyword Research, SEO Analysis & Link Building Tools | Wordtracker

https://adwords.google.com/select/main?cmd=KeywordSandbox

برای محاسبه چگالی کلمات سایت خود می توانید از سایتهای زیر استفاده نمایید:

Ranks NL - Webmaster Tools

Web Site Development | Site and Strategy Evaluations | Search Engine Optimization

برای محاسبه محبوبیت پیوندی سایت خود از سایت زیر بهره بگیرید:

LinkPopularity.com: The Free Link Popularity Service

برای مشاهده رقص گوگل به سایت زیر مراجعه کنید:

Search Engine Optimization, Google Optimization - SEO Chat

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
این امضات رو هم نگاه کن ادرس سایتتو اشتباه زدی اولش توش ادرس پرشین تولز است

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
من لینک رو از امضا درست دادم . مثل اینکه فروم اینطوریش کرده . به هر حال این لینک سایت خدمت شما :

وان ام وان

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
عزیز مشکل عمیق تر از یه عنوان هست

سایت شما بیشتر مشکل اسکریپت داره تا عنوان

شما از ورد پرس استفاده کردی ولی چرا سایت و قالبت تگ نداره !! این خودش ۲۰ درصد سرچ سایتت رو زیاد میکرد البته اگه از تگ اصولی استفاده کنی

ضمنا من سایت مپ سایتت رو هم نگا کردم توش اثری از تگ ندیدم http://1m1.ir/sitemap.xml

سعی کن تگ ها رو هم تو تنظیمات سایت مپت وارد کنی

۱۰ - ۲۰ تا ایراد دیگه هم که مربوط به سئو هست میشه ازش گرفت ولی دیگه از حوصله بحث خارجه من مهمه اش رو گفتم شما این رو برطرف کنی اثر گذاره

نکته آخر هم اینکه به لینک امضات یه http:// اضافه کن تا درست بشه

خوش باشی

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون از راهنماییتون .
منظورتون از تگ همون متاتگ کیوورده ؟ اگه آره باید خدمتتون عرض کنم که تا چند روز پیش داشت ولی چند جا خوندم که گوگل بهش توجهی نداره و شاید حتی تاثیر منفی بزاره پاکش کردم .
داخل سایت مپ هم قبلا تگ رو ایندکس میکردم ولی چون حجمش بالا میرفت داخل وبمستر تولز ارور میداد واسه همین دیگه تگها رو داخل سایت مپ ایندکس نکردم.
اگه دلایلی که واسه کارهام گفتم اشتباهه لطفا بگید .
اگر هر ایراد دیگه ای هم داخل سایت دیدید بهم گوشزد کنید واقعا ممنونتون میشم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
[h=3]Title[/h]
Browser title tag is one of the most important on-page SEO factors. Recommendations include:​

• [*=left]Always include a title tag on your pages
    [*=left]Keep the title length up to 11 words or 70 characters
    [*=left]Use relevant keywords in your title tags
    [*=left]Do not duplicate title tags throughout the site. Every page should have it's own title.
Accurately describe the page's content - Choose a title that effectively communicates the topic of the page's content.Avoid:
• choosing a title that has no relation to the content on the page
• using default or vague titles like "Untitled" or "New Page 1"Create unique title tags for each page - Each of your pages should ideally have a unique title tag, which helps Google know how the page is distinct from the others on your site.Avoid:
• using a single title tag across all of your site's pages or a large group of pagesUse brief, but descriptive titles - Titles can be both short and informative. If the title is too long, Google will show only a portion of it in the search result.Avoid:
• using extremely lengthy titles that are unhelpful to users
• stuffing unneeded keywords in your title tags

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان .
یک سوال دیگه هم داشتم . عوض کردن تایتل پستهای قدیمی برای سئو سایت مفید هست یا مضر ؟

IR4N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان .
یک سوال دیگه هم داشتم . عوض کردن تایتل پستهای قدیمی برای سئو سایت مفید هست یا مضر ؟

ممكنه مضر باشه
ولي اگر مثلا تايتل يك پستت "دانلود نرم افزار" باشه و به "دانلود رايگان نرم افزار" تغيير بدي ، ميتونه علاوه بر اينكه مضر نباشه ، مفيد هم باشه !

بالا