• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میدونید نظر گوگل در مورد سایت یا وبلاگ شما چیه ؟؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یک سرویس جدید که فکر کنم جالب باشه بدونید گوگل به سایت شما چند امتیاز میدهد :blush:
گوگل یک الگوریتمی دارد که بر اساس تعداد لینک هایی که به شما دادن و ارتباطی که بین صفحات شما هست و چند چیز دیگه یک امتیاز به شما میدهد بین 0 تا 10 هرسایتی که امتیاز بیشتر داشته باشد در گوگل محبوبتر هست :p

توجه کنید گوگل بیخودی به هرسایتی امتیاز نمی دهد ! اگر میخواهید امتیاز خودتان را ببینید و امتیاز سایتتان رو افزایش بدهید به این سایت یکسری بزنید :
http://pagerank.maker.ir

یک نکته دیگه ;) میدونید این نمایش رتبه در سایت به چه دردی میخوره ؟؟:hmm:
وقتی شما یکی از این سرویس های نمایش رتبه را روی سایت خودتان میزارید علاوه بر اینکه رتبه شما به بازدید کنندگان نمایش داده میشود به آهستگی رتبه شما افزایش پیدا میکند چون سرویس دهنده شما یک لینک با ارزش برای شما محسوب می شود و باعث میشود رتبه شما افزایش پیدا کند ...
لینک های با ارزش لینک هایی هستند که گوگل به اونها بیشتر اهمیت میده و اگر یک سایت که لینک با ارزش حساب میشه به یک سایت دیگه لینک بده ارزش اون لینک مثلا میتونه برابر با لینک ده تا سایت معمولی باشه از نظر گوگل ...

http://pagerank.maker.ir

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سرویس جدید روی سایت ما هستش ;) درضمن فکر نکنم برای سایت ها و وبلاگ های ایرانی قدیمی باشه چون اکثرا نمیدونن چه رتبه ای در گوگل دارند و این روزا یکی از راه های مقایسه وبلاگ ها مثلا وبلاگ هایی که روزی 100 تا بازدید کننده دارند و رتبه بالای دو در گوگل دارند هست ... که رتبه گوگل یکی از معیار های جدید بین ما ایرانی ها است ...

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میداند بیشترین Page Rank در سایت های ایرانی مربوط به کدام سایت است ؟

سایت من که 5 تا دارد البته فعلا .....

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سایت ما این امکان را دارد که بیشترین رتبه را نمایش بدهد ولی چون هنوز اعضای سرویس ما کم هست لیست بر اساس رتبه را فعال نکردیم کمی صبر کنید تعداد سایت های عضو سرویس ما زیاد بشود لیست بر اساس رتبه را ایجاد میکنیم و میتوانید ببینید از بین سایت های عضو سیستم ما کدوم سایت بیشترین رتبه در گوگل را دارد .

پیشنهاد میکنم همه سایت های خودتان را ثبت کنید تا در این مقایسه شرکت کنید .

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نميدونستم ممنون .......
23.gif

بالا