• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان بازدید پیج شبکه اجتماعی از سایت

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.
یه سایت با موضوع دانلود کتاب و بازی و برنامه دارم.یه پیج براش درست کردر با همین موضوع و مرتب همراه سایت ابدیت میشه و تبلیغشم انجار میدم روزانه هم 100 لایک بیشتر میشه.
کسانی که تجربه دارن اطلاع دارن که مثلا یه پیج 100 هزار لایکی روزانه چند تا ورودی به سایت مرتبطش میده؟به طور تقریبی کسی میدونه؟یه پیج 100 هزار لایکی روزانه 4000 بازدید کننده به سایت میده؟
اصلا ارزش داره که روش کار کنم؟
پیشاپیش مرسی از جواب ها تون

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
هر ۱۰۰ لایک٬ برای هر پست تقریبا تا ۵ تا بازدید برام میاد
روزی ۱۰۰ تا لایک رو جمع میکنی؟
چجوری ؟
من روزی ۵ تا به روز میتونم جمع کنم

kian20

Registered User
لایک‌ها
30
همه چیز بستگی به مطلبتی که تو پیج میذاری داره . واسه من هر 1000 لایک 100 تا ورودی میده به سایت...

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اره امروز ازمایشی چند تا مطلب گذاشتم عالی بود.تقریبا از 400 لایک 100 ورودی گرفتم.فکرشو کنید لایکا رو زیاد کنم و یه گروه یاهوو هر داشته باشم دیگه انقدر وابسته گوگل نمیمونم.
البته دوستمون راست میگه کاملاه بستگی به پست هایی که میزاری داره.مثلا یه پست در مورد نحوه عبور از فیلتر برای ورود به فیس بوک گذاشتم رو سایت و لینکشو گذاشتم رو پیج 90 تا از 100 بازدید برا اون پست بود.
یعنی روزانه 100 لایک جمع میکنم انقدر زیاده که تعجب کردی؟دیروز که 200 تا جمع کردم.ببین برو گروه ها پیجشتو به اشتراک بزار حذف هم کنن اشکال نداره تا حذف ریکنن چند تا لایک میزنن.البته کار درستی نیست ولی چه میشه کرد.من با اشتراک گذاری توی روزانه 50 گروه بالای 200 لایک با حداقل 150 لایک جمع میکنم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
بچه ها کسی تو گروه و پیج های پر بازدید تبلیغ داده؟تبلیغ گروه و پیج چطوریه؟مثلا چند روزه هست چقدر لایک میده و چقدر هزینه داره

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
شما چطوری 10 درصد لایک ها ورودی میگیرین؟من از اون روز به بعد با وجود اینکه مطالب مرتبط با سلیقه فیس بوکیا گذاشتم اما روزانه به یک درصد لایک ها ورودی نمیده

بالا