• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان تاثیر و ورودی از آپارات و یوتیوپ برای سایت

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان برام سوال شده که اگر ما ویدئو های آموزشی خودمون رو در آپارات منتشر کنیم و زیرش لینک متنی سایتمون رو قرار بدین چقدر ممکنه بازدید کننده ازش بیاد به سایت ما مثلا برای 1000 نفر بازدید ویدئو چند نفر ممکنه اون لینکو کپی کنن بیان دوستانی که تجربه دارن در این مورد ممنون میشم بیان کنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اصلا جواب درستی نمیشه داد به این سوال
ولی من خودم فکر میکنم با این کار تونستم ورودی های دایرکت سایتم رو پنجاه تا شاید صد درصد افزایش بدم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام دوستان برام سوال شده که اگر ما ویدئو های آموزشی خودمون رو در آپارات منتشر کنیم و زیرش لینک متنی سایتمون رو قرار بدین چقدر ممکنه بازدید کننده ازش بیاد به سایت ما مثلا برای 1000 نفر بازدید ویدئو چند نفر ممکنه اون لینکو کپی کنن بیان دوستانی که تجربه دارن در این مورد ممنون میشم بیان کنن
به نظرم بستگی داره
اگه سایتتون رو در کانال یوتیوبتون ثبت کنید (توی صفحه کانالتون سمت راست) و زیر ویدیو هم بنویسید توضیحات در سایت و لینک اون مطلب رو بدید و در اون مطلب سایت توضیحات نظیر عکس های ویدیو و لینک ویدیو رو قرار بدید، به نظرم روی ورودی گوگل تاثیر مثبتی میذاره
ولی اینکه طرف ویدیو رو نگاه کنه و بخاد وارد سایتتون باشه بعید میدونم بازدهی بالایی داشته باشه چون خودم به شخصه وقتی ویدیویی رو میبینم حتی توضیحاتشو چک نمیکنم، اما به نظرم وقتی یکی از خود یوتیوب کلیک کنه و به سایتتون وارد شه خیلی رو ورودی گوگل تاثیر میزاره

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ویدیو آموزشی کلیک میکنند . مثلا آموزش فتوشاپ یا برنامه نویسی باشه سورس رو تو سایت قرار بدید و لینک پست قرار بدی
یا هم میشه ویدیو رو ناقص گذاشت بو برای د انلود کامل به سایت لینک کرد

tent

Registered User
لایک‌ها
32
خب می تونی یک ویدئو بزاری و از utm استفاده کن که بفهمی چند نفر میان
به نظرم مطلب آموزشی و فیلم و آهنگ های خارجی خیلی ها کلیک میکنن

بالا