daramadnet
Registered User
- نوشتهها
- 217
- لایکها
- 58
سلام دوستان کسی با همکاری در فروش دیجی کالا کار کرده
میزان درامد چظوریه
صرف میکنه یا وقت تلف کردنه
میزان درامد چظوریه
صرف میکنه یا وقت تلف کردنه
بلهآقا فقط یک سوال مهم راجع به همکاری در فروش داشتم
مثلا طرف با لینک ما وارد یه صفحه محصول 7 هزار تومنی میشه و طرف علاوه بر این محصول به قسمتای دیگ دیجی کالا میره و محصولات دیگری هم میخره
حالا پورسانت خرید محصولات دیگر هم به حساب ما واریز میشه!
ایول اینجوری عالیه
پورسانتش چقدره چطوریه
پورسانت هر دسته بندی متفاوت هستپورسانتش چقدره چطوریه
لینکشو داری بذاریش؟همکاری در فروش دیجی کالا ظاهرا پرداختهاش 45 روزه هست . تو همیار وب یه آموزش همکاری در فروش گذاشته که ادعا کرده ماهی 7-8 میلیون درامدشه.
لینکشو داری بذاریش؟
فکر کردم مقاله است، گفتم یه نگاه بهش بندازمفیلم تو صفحه رو ببین![]()
کسب درآمد از همکاری در فروش - همیار وب
چگونه با همکاری در فروش با کسب و کارهای دیگر می توان درآمد خود را حداقل 10 برابر کرد؟ یکی از بهترینhamyareweb.co
اینم فکر کنم سایتش باشه که داره باهاش کار میکنه https://chibekharid.ir/
ا
این سایتی که طرف توی سایتش زده همین کاریو میکنه که سایتی که شما زدی می کنهاینم فکر کنم سایتش باشه که داره باهاش کار میکنه https://chibekharid.ir/
بله درسته نمونه سایتهایی که با امازون کار میکنن ولی خب اگر همکاری در فروش خارجی پیدا بشه که ماهم بتونیم باهاش کار کنیم خیلی خوب میشهاین سایتی که طرف توی سایتش زده همین کاریو میکنه که سایتی که شما زدی می کنه
![]()
The Best Balance Bikes
We subjected a fleet of balance bikes to cadres of kids and found the best bikes for different budgets and ages.thewirecutter.com
بخاطر احتکارمن نفهمیدم چرا فروش مواد ضدعفونی کننده به صورت آنلاین ممنوع شده ؟ دیجی کالا هم اعلام کرد اجازه فروش همچین وسایلی رو نمیده .
داستانش چیست ؟![]()
پشتیبانی همکاری در فروش دیجی کالا به شدت ضعیف هست. حدود 40 روز پیش یه تیکت توی بخش پشتیبانی ارسال کردم و هنوز کسی جواب نداده.
یه مشکل دیگه اینکه با دلایل مختلف مثل مالیات و ...، مبلغی کمتر از مبلغ درخواستی شما به حسابتون واریز میکنند. درحالیکه توی قوانین سایت، راجعبه این موضوع چیزی نوشته نشده.
هر موقع بخوان پورسانت دستهبندیهای مختلف رو کم و زیاد میکنند. لینک زیر رو ببینید.
![]()
اطلاعیه تغییر کمیسیون - مرکز پشتیبانی
همکاران گرامی به اطلاع میرسانیم این روزها با توجه به افزایش حجم سفارشات سایت دیجی کالا و محدودیت هایی که در این بازه زمانی وجود دارد، مشکلاتی ایجاد شده است که امکان لازم در پردازش و فروش برخی از گروه های کالایی وجود ندارد، از این رو ناگریز هستیم کمیسیون […]www.digikala.com