• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزبان سئو چطوره ؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام بچه ها خوبید ؟ خسته نباشید . اخیرا گوگل که زد سایت ما رو با خاک و اسفالت یکسان کرد گفتم بدم با الگوریتم های جدید گوگل سئو کنند سایت رو . با میزبان سئو حرف زدم . گفتن اینکارو میتونن انجام بدن .

میخواستم ببینم کار میزبان سئو چطوره ؟

ahmad_22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
سئو سایت منو میربان انجام داده بود ورودی گوگلم به 2 هزار هم رسیده بود اما 2،3 روز پیش به خاطر آپدیت گوگل الان 100 تا ورودی گوگل هم نداره. قرار شده بدم دوباره سئو کنن.
اما شک دارم چون می گن هنوز آپدیت گوگل کامل نشده شما خبر دارین یا نه؟

Last edited:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مرسی داداش . دستت درد نکنه . منم شک دارم . نمی دونم به این بدم سئو کنه یا صبر کنم تا گوگل کارشو تموم کنه . . .

باز اگر کسی تجربه ای داره بفرمایه

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
آپدیت گوگل که کامل شده , یعنی چی تموم نشده !!! :lol:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خب گیریم که کامل شده . پس این الگوریتم گوگل چطور وبلاگ پاک شده رو برتر از سایت من میدونه ؟ چطور مطالب انگلیسی خودش رو که ربطی ندارن و من فارسی سرچ کردم رو برتر از سایت من میدونه ؟ چطور ویدئوهای عربی رو برتر میدونه ؟ و اینکه با ای پی ایران اصولا نباید سایت فیس بوک بیاد چون با ای پی ایران ورودی نمیگیره که بخواد برای ای پی ایران بذاره صفحه اول . من دنبال جواب اینام وگرنه به جهنم و السفرالسافلین و درک و گور بابای گوگل که سایت منو اووووت کرده .

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
خب گیریم که کامل شده . پس این الگوریتم گوگل چطور وبلاگ پاک شده رو برتر از سایت من میدونه ؟ چطور مطالب انگلیسی خودش رو که ربطی ندارن و من فارسی سرچ کردم رو برتر از سایت من میدونه ؟ چطور ویدئوهای عربی رو برتر میدونه ؟ و اینکه با ای پی ایران اصولا نباید سایت فیس بوک بیاد چون با ای پی ایران ورودی نمیگیره که بخواد برای ای پی ایران بذاره صفحه اول . من دنبال جواب اینام وگرنه به جهنم و السفرالسافلین و درک و گور بابای گوگل که سایت منو اووووت کرده .

عزیز در ایران بعضی از سئو کار ها میان از بک لینک های مزخرف و ضعیف استفاده میکنن . بک لینک ماشینی . گوگل هم برای حفظ ارزش سایت هایی که دارن تلاش میکنن و بصورت طبیعی دارن لینک میگیرن اومده سایت هایی

که بصورت ماشینی و اسپم بک لینک گرفتن رو حذف میکنه . نه شما تقصیر داری نه سایت شما .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیز در ایران بعضی از سئو کار ها میان از بک لینک های مزخرف و ضعیف استفاده میکنن . بک لینک ماشینی . گوگل هم برای حفظ ارزش سایت هایی که دارن تلاش میکنن و بصورت طبیعی دارن لینک میگیرن اومده سایت هایی

که بصورت ماشینی و اسپم بک لینک گرفتن رو حذف میکنه . نه شما تقصیر داری نه سایت شما .

خب در اینصورت هم باید سایت منو نگه میداشت چون اصلا 1 بک لینک هم نداره . من فکر میکنم الگوریتم ناقصه و زمان میخواد تا کامل بشه و هرکی بگه سئو میکنم دروغ میگه . تنها کاری که در این وضع میشه کرد صبر و تحمله . الان هرچی پول خرج کنیم واسه سئو دورریز کردن پوله . الان سایتهای بزرگ خارجی رو تحت تاثیر قرار داده و نتونستن درست این الگوریتم جدید رو انالیز کنند و همینطور دارند صبر میکنند تا کامل بشه و جزئیاتش دربیاد . منم صبر میکنم . حالا شما هی بگید گوگل اپدیتش کامل شده و همینی که هست .

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
چرا باید سایت شما رو نگه داره وقتی یه سایت دیگه محبوبیت و لینک سازیش از شما بیشتره ؟ شما خودت داری میگی سایت من هیچ بک لینکی نداشت :) عزیز معنی حرف شما از کامل شدن رو نمیدونم . اما اگر میخواید صبر کنید که یه چیز نهایی و کامل بیاد صبرتون بی فایدست چون همیشه در حال تکمیل و آپدیته این . موفق باشید .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چرا باید سایت شما رو نگه داره وقتی یه سایت دیگه محبوبیت و لینک سازیش از شما بیشتره ؟ شما خودت داری میگی سایت من هیچ بک لینکی نداشت :) عزیز معنی حرف شما از کامل شدن رو نمیدونم . اما اگر میخواید صبر کنید که یه چیز نهایی و کامل بیاد صبرتون بی فایدست چون همیشه در حال تکمیل و آپدیته این . موفق باشید .

چندین وبلگ پاک شده و مطالب انگلیسی بی ربط و به درد نخور و ویدئوهای عربی نامفهوم صد در صد لینک سازیش از سایت من که چندماهه تلاش شده براش و خودش به رتبه ای توی گوگل رسیده و اومده صفحه اول گوگل باارزش تر . شما اصلا کلا متوجه گفته خودتون نیستید و الان حرف قبلیتون رو تماما نقض کردید . خواهش میکنم . شما هم موفق باشید .

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
آقا کی گفته رنک گوگل آپدیت شده؟؟؟؟؟؟؟
بعدم یه سوال
- مگه مهمترین ملاک اختصاصی بودن مطلب + رعایت اصول سئو نیست؟
- بک لینک نگرفتن یا سئوی قالب نکردن مگه اثر زیاد داره؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------
شما مطالب کپی می ذاشتین دوست عزیز؟

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوست عزیز سایتتو به هیچکس نده .
الان هر بچه 10 - 14 ساله ای ادعا می کنه سئو کار میکنم و یه سری حرفای چرت و تکراری .
سئو کار اصولی توی ایران نیست برای این که سئوی اصولی 1 سال زمان میبره و هزینه بسیار زیادی رو میطلبه و اصلا دانشش هم اینجا نیست!!!!
با 4 تا بک لینکه و اسپم سایتو میارن بالا و بعد نتیجش میشه همین با یه آپدیت گوگل همه ی سایت ها پنالتی میشن
البته دلیل اصلیه این پنالتی شدن کپی بودن و نبودن محتوا در سایت ها هست و گرنه سایت کپی نشده و بدون بک لینک هست که هیچ افتی نکرده .

بالا