• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میشه از بیتوته جلو زد؟

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.
من میخوام سایتی با موضوع چگونه چاق شویم راه اندازی کنم که در این کلمه کلیدی ،سایت های بیتوته و آکاایران و خبرنگاران جوان اول هستند.
اگر بخوام بدون تبلیغات و فقط با رعایت سئو و محتوای اختصاصی جای این سایت های اینترنتی رو بگیرم،میشه؟چقدر زمان میبره؟

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
چون کلمه رو مشخص کردید نمیشه دقیق گفت ولی کار نشد نداره، اما اگه رقبات سایت هایی که اسم بردی باشند اون وقت بدون صرف هزینه نمیتونی جاشون رو بگیری حتی با وجود محتوای اختصاصی

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
چون کلمه رو مشخص کردید نمیشه دقیق گفت ولی کار نشد نداره، اما اگه رقبات سایت هایی که اسم بردی باشند اون وقت بدون صرف هزینه نمیتونی جاشون رو بگیری حتی با وجود محتوای اختصاصی
ممنون.کلمه کلیدی رو در تایپیک مشخص کردم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
برای کلمه ای که مشخص کردید من یک سایت دارم که صفحه 4 هست (بامحتوای اختصاصی)! موضوع مورد نظر رقابت شدیدی داره و نیازمند خرید بکلینک های قدرتمند و زیاد هست.

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
برای کلمه ای که مشخص کردید من یک سایت دارم که صفحه 4 هست (بامحتوای اختصاصی)! موضوع مورد نظر رقابت شدیدی داره و نیازمند خرید بکلینک های قدرتمند و زیاد هست.
همون وبلاگ میهن بلاگ رو میگی؟

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
داداش این موضوع بنظر من به درد راه اندازی یه سایت تخصصی نمیخواره
اگر مطالب پزشکی یا حتی بدنسازی و ایروبیک قرار بدی و این موضوع رو هم بهش بپردازی موفق تر میشی تا چگونه چاق شویم به تنهایی

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
لینک سازی داخلی و خارجی کن صد در صد میتونی
فقط زمان بگذره و کار کنی رو اون ککلمه

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام.
من میخوام سایتی با موضوع چگونه چاق شویم راه اندازی کنم که در این کلمه کلیدی ،سایت های بیتوته و آکاایران و خبرنگاران جوان اول هستند.
اگر بخوام بدون تبلیغات و فقط با رعایت سئو و محتوای اختصاصی جای این سایت های اینترنتی رو بگیرم،میشه؟چقدر زمان میبره؟

سلام
خیر دوست عزیز صرفا با رعایت اصول بهینه سازی و محتوای اختصاصی نمی تونید به جایگاه مد نظرتون برسین

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
خیر دوست عزیز صرفا با رعایت اصول بهینه سازی و محتوای اختصاصی نمی تونید به جایگاه مد نظرتون برسین
جز این موارد دیگه باید چکار کنم؟
بودجه برای تبلیغات زیاد ندارم

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
جز این موارد دیگه باید چکار کنم؟
بودجه برای تبلیغات زیاد ندارم

مهمترین کاری که باید انجام بدین لینک بیلدینگ هست (حتی از تولید محتوای اختصاصی خیلی مهمتره)

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
مهمترین کاری که باید انجام بدین لینک بیلدینگ هست (حتی از تولید محتوای اختصاصی خیلی مهمتره)
نظر من اول تولید محتوای اختصاصی بعد لینک بیلدینگ البته اگه همراه هم باشه بهترین حالت هست

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
لینک سایتتتون را پ خ کنید تا بررسی کنیم

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
نظر من اول تولید محتوای اختصاصی بعد لینک بیلدینگ البته اگه همراه هم باشه بهترین حالت هست

بله قطعا اگر همراه هم باشه بهترین حالت هست اما اگر قرار باشه فقط یکی باشه من قطعا لینک بیلدینگ رو انتخاب می کنم

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
بله قطعا اگر همراه هم باشه بهترین حالت هست اما اگر قرار باشه فقط یکی باشه من قطعا لینک بیلدینگ رو انتخاب می کنم
بعد از چه مدتی از تاسیس سایت میشه بک لینک خرید؟

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
بعد از چه مدتی از تاسیس سایت میشه بک لینک خرید؟
طبق بروزرسانی های جدید گوگل اهمیت محتوا بسیار بالا تر است خواستی یکی از سایت های خودم بدون لینک بیلدینگ و تبلیغات فقط با محتوا اختصاصی صفحه اول گوگل هست را به عنوان مثال بگم بهت

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
طبق بروزرسانی های جدید گوگل اهمیت محتوا بسیار بالا تر است خواستی یکی از سایت های خودم بدون لینک بیلدینگ و تبلیغات فقط با محتوا اختصاصی صفحه اول گوگل هست را به عنوان مثال بگم بهت
لطف میکنی آدرسشو پخ کنی.ممنون

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90

از بروزرسانی الگوریتم های گوگل تقریبا همه ی فعالان وب فارسی باخبر هستند و همه به اهمیت تولید محتوا واقف هستند اما در عمل بدون لینک بیلدینگ شما هیچ شانسی برای موفقیت ندارید.

خوشحال میشم در صورت امکان وب سایتی که فرمودین بدون لینک بیلدینگ و تبلیغات و صرفا با محتوای اختصاصی تونسته به موفقیت برسه رو ببینم

بالا