• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میشه بگین نئو باکس چیه ؟؟

saeidperak

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ببخشین
شاید این سوال خیلی خیلی پیش افتاده باشه ولی من نمیدونم این نوع کسب در امد چیه ؟
اصن سایت نئو باکس چیه ؟
میشه توضیح بدین کلا ؟

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوست عزیز
نئوباکس یک سایت PTC هستش
یعنی پرداخت به ازای کلیک
شما در نئوباکس عضو میشی.نئوباکس روزانه حدودا 20 اگهی در سایت قرار میده و به شمای کاربر به ازای مشاهده هر یک از تبلیغات 0.1 سنت تا 1 سنت دستمزد میده
شما میتونید در نئوباکس زیر مجموعه اجاره کنید و در ازای کلیک هر یک از زیر مجموعه هم مقداری پورسانت دریافت نمایید
راستی تو اینترنت پره از استراتژیک های کسب درامد از نئوباکس که 99 درصدشون چرنده.پیشرفت تو نئوباکس بدون سرمایه گذاری خیلی سخته و تغریبا غیره ممکنه.فکر نکنم کسی منکرش باشه . هست؟؟
با سرمایه گذاری هم راه خیلی سختی در پیش دارین!!!
خلاصه اگه سرمایه ای در حد 1000 دلار داری تا عضویت التیمت بخری بسم الله ولی در غیر این صورت بدون سرمایه پیشرفت تو نئوباکس خیلی سخته!!!حتی با عضویت طلایی!!!!!

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز من خودم یکی از اعضای اون سایتم و تو امضام میتونی ببینی

من خودم 20 دلار سرمایه گزاری کردم و بعد از چند ماه هنوزم همون حدود 20 دلار را دارم این رقمی که اینجا نوشته شده رقمی هست که طی چند ماه ریختم تو سایت ( یعنی بعد از یک ماه همون 20 دلار را در می اوردم ودوباره تو سایت میزاشتم ) ولی مبلغ فعلی من حدود 21 دلار هست و پوولی هم هنوز از سایت درخواست نکردم البته تا جایی که یادمه ماه اول به حدود 25 دلار هم رسید

البته تو همین سایتم یادمه یه شخص خارجیو گزاشته بودن که درامد خوبی داشت و حرفی که من در بالا زدم فقط نظر شخصی من هست

کلا اگر خواستی تو این سایت فعالیت کنی یادت باشه مینی جاب انجام بده و مثل من دنبال نفرات مستقیم باش

باز هم میگم که این حرفها نظر شخصی من هست و ممکنه کلی نباشه

موفق باشی

mokaraji

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من خودم یکی از اعضای اون سایتم و تو امضام میتونی ببینی

من خودم 20 دلار سرمایه گزاری کردم و بعد از چند ماه هنوزم همون حدود 20 دلار را دارم این رقمی که اینجا نوشته شده رقمی هست که طی چند ماه ریختم تو سایت ( یعنی بعد از یک ماه همون 20 دلار را در می اوردم ودوباره تو سایت میزاشتم ) ولی مبلغ فعلی من حدود 21 دلار هست و پوولی هم هنوز از سایت درخواست نکردم البته تا جایی که یادمه ماه اول به حدود 25 دلار هم رسید

البته تو همین سایتم یادمه یه شخص خارجیو گزاشته بودن که درامد خوبی داشت و حرفی که من در بالا زدم فقط نظر شخصی من هست

کلا اگر خواستی تو این سایت فعالیت کنی یادت باشه مینی جاب انجام بده و مثل من دنبال نفرات مستقیم باش

باز هم میگم که این حرفها نظر شخصی من هست و ممکنه کلی نباشه

موفق باشی

پش چرا تو امضاتون زده 80 دلار درآوردید یعنی دروغه ؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
پش چرا تو امضاتون زده 80 دلار درآوردید یعنی دروغه ؟

نه دیگه توضیح دادم که

من 20 دلار تو سایت سرمایه گزاری کردم

بعد از یک ماه حدودا 25 دلار به دست اوردم و 20 دلارشو ریختم تو سایت برای اجاره 100 نفر و این 20 دلار را که ریختم تو سایت به حساب دریافتهام گزاشت و ماه دوم بازم شد حدود 20 دلار و من بازم این 20 دلار را تو سایت ریختم و سایت بازم این 20 دلار را به حساب دریافتهام اضافه کرد همینطوری تا 4 ماه ولی تو این 4 ماه با اجاره افراد ماهی ( به جز ماه اول ) بیشتر از ( حدود ) 20 دلار که سرمایه اولیم بود به دست نیاوردم و کلا هیچ پولیم به حساب بانکیم برای برداشت انتقال ندادم

امیدوارم متوجه شده باشید

mokaraji

Registered User
لایک‌ها
2
نه دیگه توضیح دادم که

من 20 دلار تو سایت سرمایه گزاری کردم

بعد از یک ماه حدودا 25 دلار به دست اوردم و 20 دلارشو ریختم تو سایت برای اجاره 100 نفر و این 20 دلار را که ریختم تو سایت به حساب دریافتهام گزاشت و ماه دوم بازم شد حدود 20 دلار و من بازم این 20 دلار را تو سایت ریختم و سایت بازم این 20 دلار را به حساب دریافتهام اضافه کرد همینطوری تا 4 ماه ولی تو این 4 ماه با اجاره افراد ماهی ( به جز ماه اول ) بیشتر از ( حدود ) 20 دلار که سرمایه اولیم بود به دست نیاوردم و کلا هیچ پولیم به حساب بانکیم برای برداشت انتقال ندادم

امیدوارم متوجه شده باشید

پس همون اصل سرمایه فقط دراومده چون همون رو فقط برداشت میکردی مجموع برداشتها رو زده پس اون مای بلانس چیه دیگه؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
پس همون اصل سرمایه فقط دراومده چون همون رو فقط برداشت میکردی مجموع برداشتها رو زده پس اون مای بلانس چیه دیگه؟

دقیقا درسته

اگر منظورت بنر دوم اون مربوط به سایت teobux هست

بالا