• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میشه لطفا یکــــــی کمــــــــک !!!!

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ..
وقتی که یه مسیج توی outbox میمونه و یه جورایی گیر میکنه چی جوری میشه پاکش کرد ؟؟
من اون روز داشتم اس ام اس برای ملت توی موبایلم میفرستادم که یکیش نرفت و توی outbox موند .. بعد اومدم اونو دوباره send کردم .. حالا از اون روز تا حالا اون اس ام اس توی outbox مونده و زیرش نوشته شده sending اما فرستاده نمیشه و وقتی هم میرم توی options گزینه ای به نام delete توش نیست و علامت outbox همش توی صفحه رخ می نماید ...
خلاصه که چی جوری میشه نیست و نابودش کرد ..
..
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم ... لطفا please !!!
:worried: :(

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته به عنوان راه حل موقتی میتونی یکی از این دو روش رو امتحان کنی. 1 خاموش روشن کردن گوشی و بعد میتونی مسیج رو پاک کنی یا دوباره بفرستی(البته بعد از 24 ساعت خود به خود مسیج fail میشه)
2.توی ستینگ مسیج memory in use رو بزنی روی کار و دوباره برگردونی به حافظه گوشی باز هم پیغام قابل پاک کردن میشه

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به عنوان راه حل موقتی میتونی یکی از این دو روش رو امتحان کنی. 1 خاموش روشن کردن گوشی و بعد میتونی مسیج رو پاک کنی یا دوباره بفرستی(البته بعد از 24 ساعت خود به خود مسیج fail میشه)
2.توی ستینگ مسیج memory in use رو بزنی روی کار و دوباره برگردونی به حافظه گوشی باز هم پیغام قابل پاک کردن میشه
سلام ..
البته با روشن خاموش کردن که نشد ... یعنی خودم امتحان کردم منتها مشکل حل نشد ..
مموری کارت هم ندارم ... یعنی دارم ولی وقتی میذارم یه جورایی سرعت و ایناش کم میشه و خلاصه اذیت میکنه ....
اما اینی که گفتی بعد از 24 ساعت خودش fail میشه ،آره شد ...
ممنون از راهنماییتون !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام ..
البته با روشن خاموش کردن که نشد ... یعنی خودم امتحان کردم منتها مشکل حل نشد ..
مموری کارت هم ندارم ... یعنی دارم ولی وقتی میذارم یه جورایی سرعت و ایناش کم میشه و خلاصه اذیت میکنه ....
اما اینی که گفتی بعد از 24 ساعت خودش fail میشه ،آره شد ...
ممنون از راهنماییتون !!

اگر مارک مموریتون خوب باشه نباید چندان با مموری گوشی تفاوت داشته باشه. به هر حال فکر میکنم فعلا صبر کنید یکی دو ماه دیگه گوشی رو کلا آپدیت کنید.

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر مارک مموریتون خوب باشه نباید چندان با مموری گوشی تفاوت داشته باشه. به هر حال فکر میکنم فعلا صبر کنید یکی دو ماه دیگه گوشی رو کلا آپدیت کنید.
مارکش مموریم :
EX-BYTE
هست ...
نمی دونم .. یکی دوبار که گذاشتم تو گوشی یهو صفحه تاریک شد و بعدشم گوشی خاموش شد .. منم کلا درش اوردم ..
نمیدونم .. مثلا مارک خوب چی هست ؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Sandisk
38.gif
یه دونه high speed ش رو امتحان کنید شاید مشکلتون حل شد

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Sandisk
38.gif
یه دونه high speed ش رو امتحان کنید شاید مشکلتون حل شد
sandisk .... مرسی .. حتما این کارو میکنم .. حالا که در کل میگن بیشتر از 1 گیگ رو ساپورت نمیکنه ...
حالا اینو بگیریم ببینیم چی میشه !!
ممنون از همگی !!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قیمتش هم از 20-25 تومن نباید بیشتر باشه ها بپایین قالب نکنن!
39.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همونجا امتحان کن فروشنده ها معمولا سفت و محکم میگن که آره کارتهای ما بدون مشکل کار میکنه باید بگی پس جلوی خودتون امتحان میکنم اگر جواب نداد پسش میدم.
یک تجربه ای هم که من دارم اینه که کارتهای ریمارک معمولا بسته بندی ساده و ارزونی دارند سعی کن کارتی بخری که بسته بندی درست و حسابی داشته باشه

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونجا امتحان کن فروشنده ها معمولا سفت و محکم میگن که آره کارتهای ما بدون مشکل کار میکنه باید بگی پس جلوی خودتون امتحان میکنم اگر جواب نداد پسش میدم.
یک تجربه ای هم که من دارم اینه که کارتهای ریمارک معمولا بسته بندی ساده و ارزونی دارند سعی کن کارتی بخری که بسته بندی درست و حسابی داشته باشه
همونجا جلوش اتفاقا گذاشتیم .. آخه از همون اول که این جوری نمیشن .. مال منم بعد از دو سه روز معلوم شد مشکل داره ..
بسته بندی درست و حسابی یعنی چی ؟؟ ... اینی که من خریدم یه جای کریستالی داشت که توش یه مموری بود با ریدرش .. اینی که شما میگی یعنی یه چیزی خیلی فراتر از اینا ؟؟
..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همونجا جلوش اتفاقا گذاشتیم .. آخه از همون اول که این جوری نمیشن .. مال منم بعد از دو سه روز معلوم شد مشکل داره ..
بسته بندی درست و حسابی یعنی چی ؟؟ ... اینی که من خریدم یه جای کریستالی داشت که توش یه مموری بود با ریدرش .. اینی که شما میگی یعنی یه چیزی خیلی فراتر از اینا ؟؟
..

یعنی تو پک نبود؟ خود اون جای کریستالی باید توی یک پک باشه که حداقل مارک و آرم و مشخصات کارتت روشه

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی تو پک نبود؟ خود اون جای کریستالی باید توی یک پک باشه که حداقل مارک و آرم و مشخصات کارتت روشه
ای بابا !! .. تازه حالا خوبه من با یه ادم این کاره رفته بودم خرید ... به هر حال ممنون از راهنماییتون !!

بالا