abines
Registered User
- تاریخ عضویت
- 13 می 2017
- نوشتهها
- 71
- لایکها
- 0
- سن
- 39
این میوه نیز در زبان انگلیسی Papaya و در زبان تایلندی مالاکاو Ma-La-Kaw شناخته و نام گذاری شده است و اینکه این میوه زیبا ، میوه ای است که در تمامی سال رشد و برداشت می شود ، ولی بهترین کیفیت آن در بین ماه های مارس تا ژوئن یعنی در فصل بهار می باشد که فصل سفر گردشگران تور تایلند نیز می باشد .
پاپایا میوهای بیضی شکل می باشد که برای خوردن آن باید آن را در طول برش بدهید و دانههای سیاه و کوچک داخلش را خالی کنید و با لذت هرچه تمام میل نمایید و اینکه این میوه معمولا بعد از رسیدن و وقتی قابل خوردن می شود ، گوشته ای نارنجی رنگ و خوش طعم دارد .
اکثر مردم تایلند بسیار علاقه مند به این هستند که موقعی که میوه پاپایا نرسیده و کال مانند است را تکه تکه کنند و آن را با آب لیمو ، فلفل قرمز ، بادام زمینی یا میگوی خشک شده : سوم تم Som Tam ، تلفیق کنند و از آن یک سالاد که جزو یکی از سالاد های معروف و مورد علاقه و محبوب تایلندی هاست ، سرو نمایند .