• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکروفون

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
برای خرید میکروفن یقه ای مناسب دسکتاپ چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
برای خرید میکروفن یقه ای مناسب دسکتاپ چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام. پیشنهاد بنده:
Sony_ECMCS3_ECM_CS3_Tie_Clip_Microphone_799471.jpg

Sony ECM-CS3

البته استریو هستش. فکر کنم توی نمایندگیهای سونی(شرکت بازرگانی ایران) گیرتون بیاد.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
استریو بودن یا نبودن در چه کاربردهایی تاثیر گذاره و در چه جاهایی لازم نیست؟
در رابطه با مدلی که لینک دادم اگه تقلبی باشه باعث تاسفه یعنی به همین راحتی از اسم سونی سوء استفاده میشه؟!
پس نمایندگی سونی چرا برخورد نمیکنه یا اطلاع رسانی نمیکنه!؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
استریو بودن یا نبودن در چه کاربردهایی تاثیر گذاره و در چه جاهایی لازم نیست؟
در رابطه با مدلی که لینک دادم اگه تقلبی باشه باعث تاسفه یعنی به همین راحتی از اسم سونی سوء استفاده میشه؟!
پس نمایندگی سونی چرا برخورد نمیکنه یا اطلاع رسانی نمیکنه!؟
وجود میکروفون استریو باعث میشه که تفکیک صدا از ناحیه چپ و راست برای ضبط صدا در دو کانال کاملا جدا صورت بگیره(البته اگر کارت صدا پشتیبانی کنه). بدین ترتیب صدا واضح تر , شفافتر و دقیق تر ضبط میشه.
بله عزیز تادلتون بخواد یونی تقلبی توی بازار هست. سامسونگ قلابی هم همین طور. از گوشی گرفته تا باطری قلمی و ...
وقتی تاجران ایرانی در چین هر مارکی بخوان روی جنسشون میزنن و وارد ایران می کنن ئیگه حساب همه چیز مشخصه.
چرا نمایندگی سونی اعتراض نمی کنه , چون باید کل ایران زیر و بشه و همه فروشگاههای متفرقه جمع بشه که تقریبا غیر ممکنه. از همه مهمتر اینجا ایرانه.

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
فکر میکنم استریو در موسیقی یا فیلم فقط کاربرد داشته باشه و برای مکالمه چیز لازمی نیست اصلا
این مدلی که معرفی کردید ظاهرا توی هیچ فروشگاه آنلاینی موجود نیست احتمالا توی ایران عرضه نشده.مطمئنی توی بازار پیدا میشه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
فکر میکنم استریو در موسیقی یا فیلم فقط کاربرد داشته باشه و برای مکالمه چیز لازمی نیست اصلا
این مدلی که معرفی کردید ظاهرا توی هیچ فروشگاه آنلاینی موجود نیست احتمالا توی ایران عرضه نشده.مطمئنی توی بازار پیدا میشه؟
شما تشریف ببرید نمایندگی های معتبر شرکت بازرگانی ایران و همچنین نمایندگان ایران رهجو. فکر کنم بتونید پیدا کنید. خوبیش به اینه که اگر مدل دیگه ای هم دیدید از اصل بودنش خیالتون راحته. من خودم یکیشو دارم. کلا به نظر من یه سرچ توی نمایندگیهای دو شرکت مذکور بزنید. ولی چون مشتری خاص داره نمی تونم بهتون قول بدم که حتما گیرتون میاد. اما احتمالش زیاده که گیرتون بیاد.

بالا