• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میگوی ریحان و گوجه- غذای ملل

bahramn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2007
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
5
Shrimp Linguine in a Tomato and White Wine Sauce 1 500.jpg
میگو یکی از غذاهای پرمنفعت دریایی‌ست که می‌توان آزادانه آن را به شیوه‌های مختلفی درآورد و همراه با چیزهای متونعی سرو کرد. در این پست یک غذای ساده و سریع را با هم مرور می‌کنیم. میگوی ریحان را می‌توانید با سس به ماکارونی اضافه کرده و با سالاد یک شام فوق‌العاده ترتیب دهید.

سرو برای 4نفر

مواد مورد نیاز:
2 قاشق چای‌خوری روغن زیتون مانند روغن زیتون و یا کلزا
2 پیازچه، نازک برش خورده
3 بوته سیر
460 گرم میگو بزرگ، با پوست
2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی به رنگ قرمز و زرد
¼ فنجان ریحان تازه خرد شده
½ قاشق چای‌خوری نمک
¼ فنجان نعناع تازه خرد شده

طرز تهیه:
1-در یک ظرف بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط بگذارید. پیازچه و سیر را به ظرف اضافه کرده و به مدت یک دقیقه صبر کنید تا پیازچه‌ها نرم شود.
2- میگوها را به مدت 3 دقیقه بگذارید تا بپزد سپس با قاشق چاک‌دار میگو‌ها را به ظرف دیگری انتقال دهید.
3- گوجه و ریحان و نمک را به ظرف اضافه کنید و صبر کنید تا گوجه ها آب‌دار و نرم شود برای این حدودا 4 دقیقه زمان کافی‌ست.
4- میگو را به ظرف برگردانید و به مدت 1 دقیقه، با مواد هم بزنید و سپس با نعنا سرو کنید.

مواد غذایی در هر وعده: 108 کالری، 3.3 گرم کل چربی (0.6 گرم اشباع شده)، 135 میلی‌گرم کلسترول، 1 گرم فیبر غذایی، 4 گرم کربوهیدرات، پروتئین 15 گرم، 454 میلی‌گرم سدیم و منبع خوبی برای سلنیوم، ویتامین B12، ویتامین D
 
بالا