imanghaderi
Registered User
میگو پلوی شیرازی ، بخوانید و بپزید :
اگر قصد پختن میگو پلو دارید اما ظاهر آن را مناسب مجالس و مهمانی های خود نمی دانید ، ما به شما میگو پلوی شیرازی را پیشنهاد می کنیم ، که به آن میگو پلوی مجلسی نیز می گویند.
برای شروع لازم است مواد لازم را تهیه کرده و از قبل آماده داشته باشیم.
پیمانه ی پلو پز خود را برداشته و مقدار 2 و یک چهارم برنج را کنار بگذارید
حال با همان پیمانه مقدار 3 و یک چهارم آب برای تهیه کته کنار بگذارید
میگو هایی که از قبل پاک کرده اید باید به مقدار 300 الی 350 گرم باشد
اکنون 3 قاشق غذا خوری ، زرشک قرمز را آماده کنید
3 قاشق غذا خوری هم خلال بادام لازم داریم
در ادامه 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خورد شده را کنار بگذارید
اما مقدار هویج خلال شده به دلخواه شما می تواند بین 3 الی 4 قاشق غذا خوری باشد
روغن به میزان لازم
مقدا 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
نمک به میزان لازم
شکر 2 الی 3 قاشق مربا خوری
مقدار 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی
پیاز 1 عدد
میگو پلو
طرز تهیه میگو پلوی شیرازی :
برنج را شسته نمک بزنید و پس از گذشت 2 الی 3 ساعت آن را روی شعله قرار دهید. دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید. یکی دو بار آن را به آرامی هم زده تا آب آن تبخیر شود. حال در یک قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته از نان و یا سیب زمینی برای ته دیگ میگو پلوی خود استفاده نمایید. برنج را روی آن ریخته و با قاشق آن را وسط قابلمه جمع کنید تا برنج به قابلمه نچسبد. با استفاده از شعله پخش کن و شعله ی کم صبر کنید تا برنج دم بکشد.
خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ، مانند کتری ، بخاری و سماور قرار دهید تا خوشرنگ و نرم شود.
اگر قصد پختن میگو پلو دارید اما ظاهر آن را مناسب مجالس و مهمانی های خود نمی دانید ، ما به شما میگو پلوی شیرازی را پیشنهاد می کنیم ، که به آن میگو پلوی مجلسی نیز می گویند.
برای شروع لازم است مواد لازم را تهیه کرده و از قبل آماده داشته باشیم.
پیمانه ی پلو پز خود را برداشته و مقدار 2 و یک چهارم برنج را کنار بگذارید
حال با همان پیمانه مقدار 3 و یک چهارم آب برای تهیه کته کنار بگذارید
میگو هایی که از قبل پاک کرده اید باید به مقدار 300 الی 350 گرم باشد
اکنون 3 قاشق غذا خوری ، زرشک قرمز را آماده کنید
3 قاشق غذا خوری هم خلال بادام لازم داریم
در ادامه 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خورد شده را کنار بگذارید
اما مقدار هویج خلال شده به دلخواه شما می تواند بین 3 الی 4 قاشق غذا خوری باشد
روغن به میزان لازم
مقدا 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
نمک به میزان لازم
شکر 2 الی 3 قاشق مربا خوری
مقدار 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی
پیاز 1 عدد
میگو پلو
طرز تهیه میگو پلوی شیرازی :
برنج را شسته نمک بزنید و پس از گذشت 2 الی 3 ساعت آن را روی شعله قرار دهید. دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید. یکی دو بار آن را به آرامی هم زده تا آب آن تبخیر شود. حال در یک قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته از نان و یا سیب زمینی برای ته دیگ میگو پلوی خود استفاده نمایید. برنج را روی آن ریخته و با قاشق آن را وسط قابلمه جمع کنید تا برنج به قابلمه نچسبد. با استفاده از شعله پخش کن و شعله ی کم صبر کنید تا برنج دم بکشد.
خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ، مانند کتری ، بخاری و سماور قرار دهید تا خوشرنگ و نرم شود.