یه گوشیه آندرویدی در حد این قیمت.......خیلی بهتر جواب میده......
من اندروید داشتم فروختم ایپاد گرفتم دوباره فروختم آندروید گرفتم.
البته چون با اندروید کار کرده بودم ایپاد دلمو زد.خیلی محدودیتاش زیاده.
یه نوع وسیله سرگرمی هست دیگه !
دوستانی که گوشی آندرویدی پیشنهاد میدن من فکر میکنم مثل خودم تنوع طلب هستن و دوست دارن همیشه به گوشی ور برن که متأسفانه با آیپاد نمیشه یه همچین کاری کرد.
توش آهنگ و فیلم و عکس و بازی میریزی و با همینا حال میکنی ، ولی گوشی آندرویدی علاوه بر اونها قابلیت ور رفتن رو هم داره که میتونی کاستوم رام بریزی ، لانچر بریزی و کلی چیز دیگه واسه انگولک کردن داره .
اگه خیلی نمیخوای ور بری و فقط واسه تفریح میخوای به نظر من آیپاد مناسبه ، فقط 8 گیگ نگیر که خیلی کمه !
آقا برنامه و بازی میخوای فقط برو سمت آی پاد بقیه رو ولش کن.
هیچ موقع برنامه و بازی های آندروید کیفیت iOS رو نداشتن و همچنین تنوعش رو (بخاطر اینکه iOS سودآور تره)
یک نکته دیگه اینکه از شر این دیتاهای آندروید راحت میشی. باور کن یک بازی HD بخوای نصب کنی کلی دردسر داره. باید اول خود برنامه رو دانلود کنی بعد توسط برنامه یا جدا دیتاها رو دانلود کنی
ولی برنامه های iOS یک فایل مثلا 600 مگی یا بیشتر وجود داره همونو نصب میکنی و تمام
تنها نکته ای که برای خرید آی پاد برای بازی اذیت میکنه سایز صفحه اونه
دمت گرم.نه گفتم که من بیشتر کارام اینه:
1-برنامه بازی
2-ویدیو موسیقی
3-دوربین
همین دیگه.آیپادم عالیه
ور نمیخوام برم از اون مورد
واقعا ممنونتم که کمک میکنی!
داداش بااين كارايي اگه ايپد بخري بهتر نيست جون ميده براي بازي و عكس و فيلم و برنامه فقط با دوربينش مشكل داري البته ببخش در مورد ايپاد نبود
خب اگه آیپاد خوب نیس یه لیست از گوشی های خوبو بگید با این قیمتم.
ولی من بیشتر برنامه بازی واسم مهمه که آیپاد خیلی توپه
من پیشنهاد نمیکنم آیپاد بخری،همه اولش همین فکر رو میکنن یک گوشی ساده با یک آیپاد ولی حملش خیلی دردسره و اذیت میکنه،به نظر من 500تومنتو بده یه گوشی آندرویدی خوب بخر لذتشو ببر هر موقع هم خواستی بری سراغ ios آیفون بخر که خیلی خیلی بیشتر از آیپاد بهت حال میده درسته که خیلی از برنامه هاشون مشترکه ولی لذتی که آیفون میده از آیپاد بیشتره اینم بگم من 2-3تا آیپاد داشتم همشون سر یک هفته دلمو زد.
شدیدا موافقم.یه نوع وسیله سرگرمی هست دیگه !
دوستانی که گوشی آندرویدی پیشنهاد میدن من فکر میکنم مثل خودم تنوع طلب هستن و دوست دارن همیشه به گوشی ور برن که متأسفانه با آیپاد نمیشه یه همچین کاری کرد.
توش آهنگ و فیلم و عکس و بازی میریزی و با همینا حال میکنی ، ولی گوشی آندرویدی علاوه بر اونها قابلیت ور رفتن رو هم داره که میتونی کاستوم رام بریزی ، لانچر بریزی و کلی چیز دیگه واسه انگولک کردن داره .
اگه خیلی نمیخوای ور بری و فقط واسه تفریح میخوای به نظر من آیپاد مناسبه ، فقط 8 گیگ نگیر که خیلی کمه !
ممنونم مرسی....
اصلا طرف آندروید نمیرم.وقتی نیازمو ios بر آورده میکنه؟؟؟؟
فقط میشه بپرسم شما چند فرووختی آیپادتو؟؟؟
با این چیزایی که شما میگی،
فقط میخوای ما و وجدانه خودتو راضی کنی که آیپاد از هر وسیله ای روی کره زمین بهتره که بری با خیال راحت بخریش.
شدیدا موافقم.
دمت گرم.نه گفتم که من بیشتر کارام اینه:
1-برنامه بازی
2-ویدیو موسیقی
3-دوربین
همین دیگه.آیپادم عالیه
ور نمیخوام برم از اون مورد
واقعا ممنونتم که کمک میکنی!
داداش بااين كارايي اگه ايپد بخري بهتر نيست جون ميده براي بازي و عكس و فيلم و برنامه فقط با دوربينش مشكل داري البته ببخش در مورد ايپاد نبود
هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی................................
عزیزم داغ دلمو تازه نکن کو پولم؟؟؟
دادا من کله پستات رو خوندم.
فکر کنم شما آیپاد رو خریدی و الان اومدی ازش دفا میکنی.:blink:
شما که تصمیمت رو گرفتی، دیگه تاپیک زدنت چی بود... ؟!!!
هرکی هرچی میگه، باز شما میگی آیپاد... !:blink: