• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خواستم یه نظری راجب آخرین کارم بدین (اشکالاتش)

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . این نسخه و البته چند نسخه قبلی وب سايت شما را دیدم .

یه موردی که در همه اینها دیده می شه در مورد Ajax می باشد . به نظر من Please Wait ها را جای خوبی نمیزاری . مثلا در همین فرم ثبت نام در سايت را اگه در نظر بگیری خوبه که این Please Wait که بصورت یک نقطه بالا و پائین میره رو در وسط صفحه به شکل بهتری ارائه بدی . من که میدونستم سايت رو با Ajax کار کردی با یک کلیک بی خیال شدم و منتظر موندم اما خیلی از کاربران عادی که اصلا نمیدونن Ajax چیه صد مرتبه کلیک می کنند . فکر کنم بهتره که یه سری ایده از سايت زیر بگیری .

www.mihannic.com

سایت فوق بسیار زیبا کار شده (با php کار شده) و جای تبریک به برنامه نویسانش داره .

موفق باشی .

desiran

Registered User
لایک‌ها
1
این حرف شما در مورد بعضی از این موارد صحیح است ولی خوب من حرکاری کردم اسکریپتی گیر نیاوردم که به تونم با اون هم تویه ie وfirefox صفحه رو مات یا خاکستری کنم . شما کمکی کنید

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام . منظور من خود Loading بود نه خاکستری شدن صفحه . شما Loading دارید ولی بد جائی قرار دادید به نظر من با استفاده از قابلیت Position تک Div آن را بیار وسط صفحه .

desiran

Registered User
لایک‌ها
1
لودینگ رو هم درست کردم

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما کد لودینگ صفحه رو دارید ؟ لودینگ صفحه index رو میگم .

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
لودینگ رو هم درست کردم
الان داشتم سایتت رو نگاه می کردم .
هنوز هم لودینگ مشکل داره که . ببین اگه کاربر صفحه رو اسکرول کرده باشه باز هم تصویر لودینگ رو نمی بینه . بهتره برای هر قسمت همونجا تصویر بیاد .
این سایت رو ببین : http://www.hamdelan.net برو قسمت مدیرعامل یا هیات مدیره و رویه افراد کلیک کن . ببین منوی لودینگ کجا باز میشه .

البته ببخشید هـــــــــا ما انگشن کوچیکه شما هم نمیشیم . ولی همینطور که آقا مهدی هم در بالا اشاره کرد این یه اشکال هست که بر طرف بشه خیلی بهتره .
من پیشنهاد می کنم یه DIV باز کنی زیر همون قسمتی که کاربر کلیک کرد و عکس لودینگ همونجا باز بشه .
راستی یه مشکل کوچک هم بالای سمت راست درست بالای اون عکس کاکتوس داری که جدولت یکم از هم فاصله افتاده .

راستی خوشحال میشم نظرتو بگی

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه عزیزان . من یک مقاله در مورد نحوه ساخت Loading در وبلاگم نوشتم که اگه دوست داشته باشید میتونید در آدرس http://www.blog.mehdivk.net مشاهده کنید .

موفق باشید .

desiran

Registered User
لایک‌ها
1
الان داشتم سایتت رو نگاه می کردم .
هنوز هم لودینگ مشکل داره که . ببین اگه کاربر صفحه رو اسکرول کرده باشه باز هم تصویر لودینگ رو نمی بینه . بهتره برای هر قسمت همونجا تصویر بیاد .
این سایت رو ببین : http://www.hamdelan.net برو قسمت مدیرعامل یا هیات مدیره و رویه افراد کلیک کن . ببین منوی لودینگ کجا باز میشه .

البته ببخشید هـــــــــا ما انگشن کوچیکه شما هم نمیشیم . ولی همینطور که آقا مهدی هم در بالا اشاره کرد این یه اشکال هست که بر طرف بشه خیلی بهتره .
من پیشنهاد می کنم یه DIV باز کنی زیر همون قسمتی که کاربر کلیک کرد و عکس لودینگ همونجا باز بشه .
راستی یه مشکل کوچک هم بالای سمت راست درست بالای اون عکس کاکتوس داری که جدولت یکم از هم فاصله افتاده .

راستی خوشحال میشم نظرتو بگی
ممنون آقا مهدی شما بزرگواری .
اول از همه شرمنده دیر شد . آخه این فروم نمی دونم چرا پست ها را نمی فرسته به ایمیل .
اون سایتی که دادید در دست سایخت هست و من ندیدم ولی فکر کنم منظور تونو متوجه شدم . قبلا هم همین طور بود ولی mehdivk اشکال گرفت از این کار به این دلیل

به نظر من Please Wait ها را جای خوبی نمیزاری . مثلا در همین فرم ثبت نام در سايت را اگه در نظر بگیری خوبه که این Please Wait که بصورت یک نقطه بالا و پائین میره رو در وسط صفحه به شکل بهتری ارائه بدی . من که میدونستم سايت رو با Ajax کار کردی با یک کلیک بی خیال شدم و منتظر موندم اما خیلی از کاربران عادی که اصلا نمیدونن Ajax چیه صد مرتبه کلیک می کنند

بالا