• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام بیام تهران کار کنم ...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
remove please

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
هم درس بخون و هم کار کن.

faghr.jpg

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

مطمئن هستم مزاح می فرمایین. و امیدوارم کِ کمی حق بدین بِ خانواده و اونها رو ترک نکنی، چون چشم و امیدِ اونها، شما هستی.
بگذریم.
توی رستوران ها و مهمانسراها، الان صبحانه + نهار + شام + مکان برای زندگی + اینترنت! رو همه جا پیشهاد میکنن برای کار. تهران، شیراز، مشهد، اصفحان و هرجایی کِ شما بخوای.

پیشنهاد :

بنظرم شما برید یِ کارِ ساده ی منشی گری پیدا کنن از توی روزنامه. نصفِ روز کار کنین. یا تلفنچی توی یِ آژانس تاکسی. با این کار میتونین صداهای توی خونه رو ساکت کنین.

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
تخصص خاصی دارید در کامپیوتر ؟
زبان انگلیسی شما در چه حد است؟
کدام شهرید؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
درود،

مطمئن هستم مزاح می فرمایین. و امیدوارم کِ کمی حق بدین بِ خانواده و اونها رو ترک نکنی، چون چشم و امیدِ اونها، شما هستی.
بگذریم.
توی رستوران ها و مهمانسراها، الان صبحانه + نهار + شام + مکان برای زندگی + اینترنت! رو همه جا پیشهاد میکنن برای کار. تهران، شیراز، مشهد، اصفحان و هرجایی کِ شما بخوای.

پیشنهاد :

بنظرم شما برید یِ کارِ ساده ی منشی گری پیدا کنن از توی روزنامه. نصفِ روز کار کنین. یا تلفنچی توی یِ آژانس تاکسی. با این کار میتونین صداهای توی خونه رو ساکت کنین.

خودم هم میخوام همین کار در رستوران و هتل ها رو انجام بدم !! باید لیست هتل ها رو دربیارم در تهران و زنگ بزنم شاید فرجی شد !!

خیلی خیلی خیلی ممنونم از پیشنهاداتتون !!!

تخصص خاصی دارید در کامپیوتر ؟
زبان انگلیسی شما در چه حد است؟
کدام شهرید؟

تخصص خاص که چه عرض کنم . کلا اینترنت رو بلدم . یه مدت هم هاستینگ کار کردم . یه مدت هم سرور داشتم . بعد زبان انگلیسی هم در حد متوسط به بالاست ! خواندن نوشتن و یکیم هم ترجمه کردن خوبه !

من شهر خوی هستم (آذربایجان غربی) -

اگه میخوائید بگید رو سایت من کار کن که نمیشه چون خودم کلی سایت دارم !

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
توی تهران که توی هر کوچه ای که برید نوشته ، به یک کارگر ساده نیازمندیم .

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
اگه میخوائید بگید رو سایت من کار کن که نمیشه چون خودم کلی سایت دارم !

فکر نمیکنی مشکل همینه !؟

البته در این زمینه علما با هم اختلاف دارن اما جمیعا معتقدن که اگر رو 1 دونه تمرکز کنی جواب میده !

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
بابا گوشه خونتونو با چادر جدا کن واسه خودت کامپیوترتو بذار بشین واسه همساده ها سی دی رایت کن .. برو تو نت یارانه ثبت نام کن .. چه میدونم یه سه کاره بگیر واسشون کپی کن در کل صبح تا شب بشین حالتو بکن شبم برو خونتون شامتو بخور بخواب ... دیگه کار از این بهتر؟

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بیا میبد شاید کاری برات پیدا شد اینجا هی دارن کارخونه تاسیس میکنن و مطعن باش برات یه کاری پیدا میشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
فکر نمیکنی مشکل همینه !؟

البته در این زمینه علما با هم اختلاف دارن اما جمیعا معتقدن که اگر رو 1 دونه تمرکز کنی جواب میده !

همون دیگه . یک سایت به 8 بخش تقسیم میشه که میشه گفت همین یک سایت میشد 8 سایت متفاوت باشه . و یک فروشگاه که اصلا دست بهش نزدم ! همه سایتام بیکارند . فقط یه سایتی دارم که درآمد داره ولی اونقدری نیست که بشه رووش حساب کرد . ولی تبلیغ کنم عالی میشه . پول تبلیغشو ندارم . یعنی ماهی 30 تومن شاید بتونم ردیف کنم ! یک شریکم دارم که همش میگه کنکور دارم کنکور دارم هیچ کاری نمیکنه !!

بابا گوشه خونتونو با چادر جدا کن واسه خودت کامپیوترتو بذار بشین واسه همساده ها سی دی رایت کن .. برو تو نت یارانه ثبت نام کن .. چه میدونم یه سه کاره بگیر واسشون کپی کن در کل صبح تا شب بشین حالتو بکن شبم برو خونتون شامتو بخور بخواب ... دیگه کار از این بهتر؟

همین کار رو خواستم بکنم بابام سرمایه نداد . میخواستم فلش و سی دی و دی وی دی خام بیارم بفروشم با یک شریک !!

سلام بیا میبد شاید کاری برات پیدا شد اینجا هی دارن کارخونه تاسیس میکنن و مطعن باش برات یه کاری پیدا میشه

میبد یزد ؟ وای میمیرم واسه مردم یزد . خیلی دوستشون دارم ! شاید نمیشه که . باید اول کار رو پیدا کنم بعد بیام . اومدیم و دست از پا درازتر برگشتیم و بابامون دیگه خونه رامون نداد چی ؟ البته الانم راه نمیده !

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
مگه شما سربازی رفتید
که باباتون این همه بهتون گیر میده؟

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوست عزیز شما سایت راهنمای همشهری برین،آگهی های استخدام رو میزاره برای تهران
شما تماس بگیر قبل اومدن ببین شرایط برای خودت قابل حضم هست که بیا اگه نه که هیچ
اگه اومدی هم باید پی همه چی و هرکاریو به بدنت بمالی
البته کار مثبت سوء تفاهم نشه
اگه خاستی شماره کار یابی هم میدم زنگ بزنی یه مبلغی از حقوقت کم میکنن ولی کار خوب با بیمه و مزایا معرفی میکنن
در کل مشکل بیکاری زیاده
از بی سواد گرفته تا تحصیلات بالا
موفق باشی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فولاد مبارکه (اصفهان) آزمون استخدامی داره به زودی با مدرک دیپلم. امتحانشم ریاضی و فیزیک و ایناس. پیگیرش باش میتونی قبول شی. کار اپراتوریه پای دستگاه باید وایسی. حقوق و مزایاش عالیه ولی.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مگه شما سربازی رفتید
که باباتون این همه بهتون گیر میده؟

نه بابا نرفتم . هنوز دانشجوام . یه روز خریجمون رو قطع میکنه . یه روز بیرون میکنه . یه روز ساعت 10 که من بیرونم زنگ میزنه میگه یا تا 5 دقیقه خونه ای یا در رو میبندم میام میبینم بسته موندیم بیرون !ما هم همه مدارک خونه است بی پول کجا بریم ؟ هرشب ساعت 12 سیم کامپیوتر رو از برقروشن روشن میکشه . اینم بالاخره میسوزه .ماشینم که اصلا نمیده. کلا آبمون تو یک جوب نمیره ! از نظر خورد و خوراک و لباس و پوشاک و .... مشکلی ندارما . فقط با هم تفاهم نداریم . کلا موندم چیکار کنم . خودش که میگه برو هرجا میخوای زندگی کن اینجا همینه . مام به یه جاهامون رسید به خدا . بعدا میگن پدرمادر به این خوبی . منم نمیگم بدن ولی از نظر خوراک پوشاک بله ولی از نظر سایر مسائل اصلا و ابدا . منم تصمیم گرفتم ترک دیار کنم !! خیلی خیلی ادم کاری و پر زور و خوش اخلاقی هستم !!

سلام
دوست عزیز شما سایت راهنمای همشهری برین،آگهی های استخدام رو میزاره برای تهران
شما تماس بگیر قبل اومدن ببین شرایط برای خودت قابل حضم هست که بیا اگه نه که هیچ
اگه اومدی هم باید پی همه چی و هرکاریو به بدنت بمالی
البته کار مثبت سوء تفاهم نشه
اگه خاستی شماره کار یابی هم میدم زنگ بزنی یه مبلغی از حقوقت کم میکنن ولی کار خوب با بیمه و مزایا معرفی میکنن
در کل مشکل بیکاری زیاده
از بی سواد گرفته تا تحصیلات بالا
موفق باشی

بسیار بسیار بسیار ممنونم از راهنمائیتون . خیلی متشکرم . حتمنا فردا صبح همین کار را خواهم کرد و سایت همشهری را مطالعه خواهم کرد . شماره کاریابی کسی داشت لطف کنه بده من تماس بگیرم . اینجوری خیلی سخته واسم .

فولاد مبارکه (اصفهان) آزمون استخدامی داره به زودی با مدرک دیپلم. امتحانشم ریاضی و فیزیک و ایناس. پیگیرش باش میتونی قبول شی. کار اپراتوریه پای دستگاه باید وایسی. حقوق و مزایاش عالیه ولی.

تونستن رو که میتونم ولی اینا سربازی میخوان . من که سربازی نرفتم !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تونستن رو که میتونم ولی اینا سربازی میخوان . من که سربازی نرفتم !

راس میگیا :D به اینش فکر نکرده بودم. با این وضعیت من جات بودم میچسبیدم به درس زودتر تمومش می کردم و پشت بندش هم سربازی، تا موردهای اینجوری از دستم نره.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
خیلی ببخشید ، قصدتوهین ندارم ، ولی فک میکنم باید بابای آدم دیگه لاقل اینو درک کنه که ، دانشجو ، دانشجوه و کارش درس خوندن ! نه هیچ چیز دیگه !!!
برو سر کار دیگه یعنی چی ؟؟؟
لابد نمیخواد قیافتو ببینه و گرنه مشکل مالی هم که ندارید بگه کمک خرج خونه باش :)
موفق باشی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خیلی ببخشید ، قصدتوهین ندارم ، ولی فک میکنم باید بابای آدم دیگه لاقل اینو درک کنه که ، دانشجو ، دانشجوه و کارش درس خوندن ! نه هیچ چیز دیگه !!!
برو سر کار دیگه یعنی چی ؟؟؟
لابد نمیخواد قیافتو ببینه و گرنه مشکل مالی هم که ندارید بگه کمک خرج خونه باش :)
موفق باشی

حال نمیگه هم برو کار کن هاا . میگه یا باید به قونانین من سر خم کنی یا اینکه از خونه من برو بیرون هر جا میخوای کار کن و زندگی کن . این پدر من نمیخواد قبول کنه که من بزرگ شدم و خودم تصمیم میگیرم کی بخوابم . چون میبینه نمیتونه کاری بکنه میاد خرجیمو قطع میکنه یا بیرون میکنه . در رو میبنده و دعوا راه میندازه و اینا . کلا هر روز دوباری باهم جر و بحث داریم و هربارم منو بیرون میکنه ولی من نمیرم !! (کجابرم؟) . خلاصه منم تصمیم گرفتم برم واسه خودم کار کنم و زندگی کنم بی منت !

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
جسارت نشه استقلال حق هر کسی هست درست اما برادرانه میگم گاهی اوقات اون کشیده و ناسزایی که آدم از پدرش می خوره صد بار شرف داره به برخی حرف ها که بیرون به آدم میگن شما هم بهتره کمی در مقابل پدرتون کوتاه بیاین هر چی نباشه اون پدرتون هست حالا من دقیق در جریان شرایط شما نیستم اما گاهی اوقات یک مسیر اشتباه هر چند کوتاه باشه و شما زود هم برگردی انسان رو در زندگی سالها عقب میندازه

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
جسارت نشه استقلال حق هر کسی هست درست اما برادرانه میگم گاهی اوقات اون کشیده و ناسزایی که آدم از پدرش می خوره صد بار شرف داره به برخی حرف ها که بیرون به آدم میگن شما هم بهتره کمی در مقابل پدرتون کوتاه بیاین هر چی نباشه اون پدرتون هست حالا من دقیق در جریان شرایط شما نیستم اما گاهی اوقات یک مسیر اشتباه هر چند کوتاه باشه و شما زود هم برگردی انسان رو در زندگی سالها عقب میندازه

تایید میشه
من ندیدم آدمی که به پدر و مادرش احترام بذاره و عاقبت به خیر نشه.
جالبتر اینه که هر چی پدر و مادر بد تر باشن یا مثلا زندگی باهاشون سختتر باشه
مثل نگهداری ازشون یا همین مورد دوستمون ،
جوابش در همین دنیا خیلی زود و به بهترین شکل داده میشه از طرف خدا !!!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اونجورا هم که فکر میکنی اینجا کار نریخته ها مگر اینکه بخوای کارگری مثلا برای ساندویچ فروشیی و این جور چیزا بکنی در غیر این صورت زیاد فرقی نداره کجا هستی کلا وضع خرابه. نمونه ش داداش تحصیل کرده خودم که مثل شما هیچ کاری براش نیست (کار آبرومندانه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا