درود،
مطمئن هستم مزاح می فرمایین. و امیدوارم کِ کمی حق بدین بِ خانواده و اونها رو ترک نکنی، چون چشم و امیدِ اونها، شما هستی.
بگذریم.
توی رستوران ها و مهمانسراها، الان صبحانه + نهار + شام + مکان برای زندگی + اینترنت! رو همه جا پیشهاد میکنن برای کار. تهران، شیراز، مشهد، اصفحان و هرجایی کِ شما بخوای.
پیشنهاد :
بنظرم شما برید یِ کارِ ساده ی منشی گری پیدا کنن از توی روزنامه. نصفِ روز کار کنین. یا تلفنچی توی یِ آژانس تاکسی. با این کار میتونین صداهای توی خونه رو ساکت کنین.
تخصص خاصی دارید در کامپیوتر ؟
زبان انگلیسی شما در چه حد است؟
کدام شهرید؟
اگه میخوائید بگید رو سایت من کار کن که نمیشه چون خودم کلی سایت دارم !
فکر نمیکنی مشکل همینه !؟
البته در این زمینه علما با هم اختلاف دارن اما جمیعا معتقدن که اگر رو 1 دونه تمرکز کنی جواب میده !
بابا گوشه خونتونو با چادر جدا کن واسه خودت کامپیوترتو بذار بشین واسه همساده ها سی دی رایت کن .. برو تو نت یارانه ثبت نام کن .. چه میدونم یه سه کاره بگیر واسشون کپی کن در کل صبح تا شب بشین حالتو بکن شبم برو خونتون شامتو بخور بخواب ... دیگه کار از این بهتر؟
سلام بیا میبد شاید کاری برات پیدا شد اینجا هی دارن کارخونه تاسیس میکنن و مطعن باش برات یه کاری پیدا میشه
مگه شما سربازی رفتید
که باباتون این همه بهتون گیر میده؟
سلام
دوست عزیز شما سایت راهنمای همشهری برین،آگهی های استخدام رو میزاره برای تهران
شما تماس بگیر قبل اومدن ببین شرایط برای خودت قابل حضم هست که بیا اگه نه که هیچ
اگه اومدی هم باید پی همه چی و هرکاریو به بدنت بمالی
البته کار مثبت سوء تفاهم نشه
اگه خاستی شماره کار یابی هم میدم زنگ بزنی یه مبلغی از حقوقت کم میکنن ولی کار خوب با بیمه و مزایا معرفی میکنن
در کل مشکل بیکاری زیاده
از بی سواد گرفته تا تحصیلات بالا
موفق باشی
فولاد مبارکه (اصفهان) آزمون استخدامی داره به زودی با مدرک دیپلم. امتحانشم ریاضی و فیزیک و ایناس. پیگیرش باش میتونی قبول شی. کار اپراتوریه پای دستگاه باید وایسی. حقوق و مزایاش عالیه ولی.
تونستن رو که میتونم ولی اینا سربازی میخوان . من که سربازی نرفتم !
خیلی ببخشید ، قصدتوهین ندارم ، ولی فک میکنم باید بابای آدم دیگه لاقل اینو درک کنه که ، دانشجو ، دانشجوه و کارش درس خوندن ! نه هیچ چیز دیگه !!!
برو سر کار دیگه یعنی چی ؟؟؟
لابد نمیخواد قیافتو ببینه و گرنه مشکل مالی هم که ندارید بگه کمک خرج خونه باش
موفق باشی
جسارت نشه استقلال حق هر کسی هست درست اما برادرانه میگم گاهی اوقات اون کشیده و ناسزایی که آدم از پدرش می خوره صد بار شرف داره به برخی حرف ها که بیرون به آدم میگن شما هم بهتره کمی در مقابل پدرتون کوتاه بیاین هر چی نباشه اون پدرتون هست حالا من دقیق در جریان شرایط شما نیستم اما گاهی اوقات یک مسیر اشتباه هر چند کوتاه باشه و شما زود هم برگردی انسان رو در زندگی سالها عقب میندازه