• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام بیام تهران کار کنم ...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
میخواستم بهت بگم که بهانه کم امکانات بودن محل زندگیتو نیار یاد مناظره کاندیداهای سال 88 افتادم که آقای کروبی به آقای احمدی نژاد گفت: "تو اون موقع بخشدار خوی بودی من رئیس مجلس بودم", با توجه به این کلمه بخشدار حق رو از لحاظ کمبود امکانات به تو داداش گلم میدم.
دلیل برخورد پدرتون ممکنه استفاده زیادتون از کامپیوتر باشه, مثلا ایشون تا نیمه شب (البته الان که گفتین 12 کابلو میکشن) میدیدن شما پای کامپیوتری, صبح وقتی داشتن میرفتن سر کار میدیدن شما پای کامپیوتری و ... که این موضوع اکثر والدین رو حساس میکنه. شما رفتن به یک شهر دیگه رو با توجه به دانشجو بودنت و نداشتن کارت پایان خدمت فراموش کن (البته شهر دور مثل تهران, به شهرهای همسایه فکر کن اگر امکان رفت و آمد هست). شما از اینجاها شروع کن: اول اگه امکانش هست پیش پدرتون مشغول بکار شو (اگر مغازه دارن یا...), اگه امکان کار پیش ایشون نیست روی پدرتو ببوس و بگو بابا میخام برم سر کار که شما هم ازم راضی باشین لطفا کمکم کن (اگر آشنایی داشته باشن حتما کمکت میکنن), و البته اینم خودت میدونی که منظور از کار برای تو داداش گلم فعلا کار با درآمد آنچنانی نیست, همچنین به گزینه های دیگه برای کار کردن پیششون مثل عموها, داییها, پسر عموها, پسر خاله ها, شوهر خاله ها... فکر کن. اگر آشنا نشد با توجه باینکه میدونم مغازه ها کوچیکن (مثلا یه شیرینی فروشیه کوچیک باید داشته باشه اونجا) ولی سعی کن تو جاهایی مثل نونوایی , سلمونی, شیرینی فروشی, داروخونه...(در حال حاضر به کلاس کار فکر نکن, این کارها اگه از کار تو مهمانسرا تو تهران بهتر نباشن بدتر نیستن) چه تو خوی چه شهرهای اطراف کاری پیدا کنی, اگر واقعا همت کنی میتونی همونجا مشغول بشی تا وقتی درست تموم بشه و وکیل یا قاضی بشی بامید خدا. برات آرزوی موفقیت دارم
smilingsmiley.gif

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
patteerr عزیز من ، چقدر خوبه که روحیه شادی داری و داشتی البته قبلا زیاد
به توصیه های دوستان گوش کن
میدونم بیرون نشستیم و شرایطتو درک نمی کنیم ولی آخرش همینه
داداش گلم شما به چقدر درآمد راضی هستی؟

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
شما بری تهران فکر می کنی چه قدر بهت می دند ؟ خیلی بدند 500 ! (همین هم بهت نمی دند )
که همش می شه هزینه زندگی در تهران ! متاسفانه کلا مشکل کار در مملکت بیداد می کنه ...
به قول دوستان کشیده پدر ارزشش بیشتر به مسائلی هست که در شهری مثل تهران برات پیش می اد.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
برو تو بناب (آذربایجان شرقی) کار پیدا کن
خیلی زود برات کار پیدا میشه می تونی راحت بمونی یا برگردی
ترکی یا کردی؟

sanesta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نمیدونم کار پیدا کردین یانه ولی بهترین کار اینه که به شرکت های کاریابی سر بزنی هتما کار خوب سراغ دارن
من الان تو ارومیه زندگی میکنم و میخواستم که این ماه کار کنم ولی به دلیل بعضی از مشکلات نشد
تو شرکت کاریابی بهم چند تا کار پیشنهاد کردن مثل اینها:
کارخانه شکلات سازر از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر 650 تومن
یا کارخانه باتری سازی از 7 تا4 بعد از ظهر 550 تومن
جالبه که همشون بیمه میکنن
حالا اگه شب کار باشی تا 1 ملیون هم میدن

Zed.bazi

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
نمیدونم کار پیدا کردین یانه ولی بهترین کار اینه که به شرکت های کاریابی سر بزنی هتما کار خوب سراغ دارن
من الان تو ارومیه زندگی میکنم و میخواستم که این ماه کار کنم ولی به دلیل بعضی از مشکلات نشد
تو شرکت کاریابی بهم چند تا کار پیشنهاد کردن مثل اینها:
کارخانه شکلات سازر از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر 650 تومن
یا کارخانه باتری سازی از 7 تا4 بعد از ظهر 550 تومن
جالبه که همشون بیمه میکنن
حالا اگه شب کار باشی تا 1 ملیون هم میدن

الان اینو برای کی گفتی :دی
این اقا که بن شده !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا