• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام دامینمو انتقال بدم به name.com

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام.

من یه دامین تو سایت کارا آی تی دارم حالا به خاطر پشتیبانی مضخرف و نداشتن پنل کاربری می خوام انتقالش بدم به name.com. حدود 1 ماه دیگه هم دوره 1 سالش تموم میشه. لطفا راهنماییم کنید که دقیقا باید چه کار کنم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
Auth Code ازشون بگیر
Auth Code و دامین رو تو Name.Com بزن و پرداختشو انجام بده.
حدوداً بعد از 24 ساعت یه لینک از سایت Name.Com به ایمیلت ارسال میشه (ایمیلی که تو پنل فعلی هست). لینکو میزنی و بعد 5 تا 7 روز دامین میاد به حسابت ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان ظاهرا چون کمتر از یه هفته به انقضای دامین مونده نمیشه انتقالش داد. قیمتو هم برده بالا پول خون باباشو می خواد انگار (14 تومن). تازه طرف بهم میگه اسکن کارت ملیتو هم بفرست برام. چشم! (مملکته داریم خداییش؟ دامین ثبت کردنم دارن حکومتیش می کنن). الان اینو بذارم منقضی بشه چه اتفاقی میوفته؟ یکی می گفت تا 6 ماه نمی تونی ثبتش کنی. درسته؟

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
من شنیدم منقضی بشه برای ثبت مجدد باید چند برابر هزینه ثبت دامنه جریمه بدی.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
رابطه این شرکت با ایرانی ها چطوره؟ گیر نمی ده؟
راستی برای ثبت دامین جدید توسط این شرکت کلا چه کارهایی باید انجام بدم؟ بهترین روش برای شارژ اکانت چیه؟

ممنون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من شنیدم منقضی بشه برای ثبت مجدد باید چند برابر هزینه ثبت دامنه جریمه بدی.
به من هم گفتن تا 6 ماه نمی تونی ثبت کنی. :( حیف کاش یه هفته زودتر اقدام کرده بودم. ظاهرا چاره ای نیست باید فعلا همینو تمدیدش کنم.

یه سوال دیگه؛ اگر اینو تمدید کنم برای انتقالش به name.com باید هزینه رجیسترار اونا بدم دوباره، نه؟

پ.ن: اصلا اینا کارت ملی را می خوان چیکار؟ نکنه دارن تشکیل پرونده میدن برای همه دامینهایی که ثبت کردن برای ملی کردن اینترنت؟:(

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
نه دوست گرامی شرکت هایی که مجوز این کار را دارند برای کارهای قضایی می خواهند که پس فردا ادعای مالکیت دامنه را کسی کرد فقط به صاحب اون دامین که پرونده داره تشکیلات دامین را بدهند

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرخه حیات دامینهای بین المللی
0 تا 45 روز -> منقضی -> میتونی تمدید کنی
30 روز -> دوره بازخرید -> میتونی خرید کنی (با قیمت بالاتر)
5 روز -> دوره حذف -> نمیتونی خرید کنی + ممکنه خود رجیستار دامین رو بذاره برای فروش
آزاد -> اگه کسی ثبت نکنه مجاز به ثبت خواهد بود.

اگر اینو تمدید کنم برای انتقالش به name.com باید هزینه رجیسترار اونا بدم دوباره، نه؟
از روزی که انتقال بدی تا 1 سال بعد تمدید خواهد شد.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
در تائید حرف دوستمون،

بعد از تمدید انتقال شما دامین با 2 سال اعتبار خواهید داشت البته اگر در دوره ی انقضای اول باشه(0-45) مدت زمانی که از تاریخ انقضای رسمی گذشته باشه از اعتبار جدید کسر خواهد شد.

برای انتقال هم معمولا 10 روز کمتر مانده باشه به انقضای رسمی اقدام نکنید/.

بالا