• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام لپ تاپمو بفروشم!!

mehrivar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خوام لپ تاپمو بفروشم, لطفا راهنمایی کنید قبل از فروش چه نکاتی رو در نظر داشته باشم؟!

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
این انجمن برای همین کمک ها خوبه داداش
مدلش و مدت کارکرد و اینکه مشکلی داره یا خیر.تعمیر شده یا خیر.ارتقاد داده شده یا خیر و تمیزی رو اینجا بذار دوستان قیمت رو میگن که قیمت دستت بیاد
و نکات کلی دیگه که اگه محتویات هارد شخصی و مهم هست هارد رو تعویض کن
و میتونی تو همین انجمن نیز بفروشی تو بخش خرید و فروش لپ تاپ
موارد بالا +عکس با نام کاربری با تاریخ روز بزن کنار لپ تاپ و بذار تو انجمن(رو یه کاغذ نام کاربری و تاریخ رو بنویس و کنار لپ تاپ بذار و عکس بنداز-یا هم تایپ کن و پرینت بگیر)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
می خوام لپ تاپمو بفروشم, لطفا راهنمایی کنید قبل از فروش چه نکاتی رو در نظر داشته باشم؟!
توصیحات جناب Mehdeejay2020 جامع بود. مضاف بر اینکه اگر صادقانه معایب لپ تاپ و مشکلات ظاهری و فیزیکی اونو بگید فرآیند فروشتون راحت تر میشه. در کل هر چه جزئیات بیشتری بگید , عکس واضح از محاسن و معایبش ازائه بدید و شفاف تر عکل کنید به نفعتونه. توی بازارچه همین انجمن می تونید راحت بفروشینش. در صورت تمایل مدل , کانفیگ و سالم بودنشو چه از نظر ظارهری و چه از نظر باططنی بگید تا یه قیمت حدودی بهتون بگیم.

mehrivar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
مدل Lenovo Z5070 سفید مدت کارکرد یک ماه کیبوردش مناسب کار من نیست(چون زیاد تایپ می کنم) نو و تمیز, به جز چندتا برنامه اطلاعات دیگه ای روش نداشته و ندارم, فقط یه چیزی محض احتیاط بپرسم اونم اطلاعاتی که از طریق تلگرام جابجا میشه اگر در سیستم save نشه و در همون محیط تلگرام delete بشه بعد از uninstall کردن تلگرام امکان بازیابی برای کسی داره؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با تشکر
مدل Lenovo Z5070 سفید مدت کارکرد یک ماه کیبوردش مناسب کار من نیست(چون زیاد تایپ می کنم) نو و تمیز, به جز چندتا برنامه اطلاعات دیگه ای روش نداشته و ندارم, فقط یه چیزی محض احتیاط بپرسم اونم اطلاعاتی که از طریق تلگرام جابجا میشه اگر در سیستم save نشه و در همون محیط تلگرام delete بشه بعد از uninstall کردن تلگرام امکان بازیابی برای کسی داره؟!
اگر هیچ ضایعه فیزیکی نداشته باشه و دقیقا مشابه آک باشه و بیش از 6 ماه از گارانتیش مونده باشم , فکر نکنم بیشتر از 1100000 تا 1200000 تومان بخرنش.
پیشنهاد می کنم اگر روش ویندوز ارژینال بوده که از اول Recover کنید به تنظیمات روز اولش و اگرم ویندوز ارژینال روش نبوده تمام درایوها رو فرمت کنید و برای اینکه اطلاعات خودتون غیرقابل بازیابی باشه , یه دیتای یک تکه مثل فیلم پس از فرمت کردن روی تمام پارتیشنهاش بصورت Full کپی کنید و بعدش دوباره فرمت کنید و ویندوز رو نصب کنید. بدین ترتیب هیچ یک از اطلاعات شما قابل بازیابی نیست.

omid 47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
شما عکس لپ تاپتو بزار شاید خریدار بودیم من خودم دنبال لپتاپم مشخصات دقیق و ساخت کشورشم بزار

بالا