• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام یه نفر حرفه ای ایراد های قالبم رو درست کنه

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان میخوام یه نفر حرفه ای ایراد های قالبم رو فیکس کنه ولی میترسم از قالبم کپی بشه .قالبم اختصاصی هست. پیشنهاد و راه حل هارو لطف کنید تو تاپیک بگید.

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
من یه نفر لازم دارم تا ایراد های قالب رو بگیره هرچه سریعتر چون طراحه سایتم در دسترس نیست . اما می ترسم قالب کپی بشه . یه ضمانتی چیزی میخوام که مطمعن بشم کسی که کارو انجام میده کاره بدی نکنه:)

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
من یه نفر لازم دارم تا ایراد های قالب رو بگیره هرچه سریعتر چون طراحه سایتم در دسترس نیست . اما می ترسم قالب کپی بشه . یه ضمانتی چیزی میخوام که مطمعن بشم کسی که کارو انجام میده کاره بدی نکنه:)
دیگه شما باید یا اعتماد کنی یا صبر کنی طراحت در دسترس بشه

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
مشگلم اینه متاسفانه طراخ در دسترسه ولی گذاشته سره کار مارو . اعتماد که حرفشم نزن:general208:

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
کسی که بخواد قالب هر سایتی ریپ کنه بدون دسترسی هم میتونه قالبتون رو بزنه و با کمی کد نویسی با هر سیستم مدیریت محتوی ای هم تنظیمش کنه. شما در هرصورت باید اعتماد کنید. کسی بهتون تضمین نمیده دوست عزیز.
بنده هم میتونم مشکلات قالبتون رو رفع کنم

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز شما تنها آدرس سایت و ایرادهایی رو که می خوای برطرف بشه رو بگو من برات ویرایش میکنم.

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
کسایی که به کارشون ایمان دارن با یاهو در تماس باشند
davil.dante@yahoo

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
خو شما میتوتی یه قسمت از قالب رو بهشون بدی برای مثال فقط فایل single.php ولی در کل باید کمتر شکاک باشید

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
خو شما میتوتی یه قسمت از قالب رو بهشون بدی برای مثال فقط فایل single.php ولی در کل باید کمتر شکاک باشید
دیگه رو اون مورد حساس نیستم زیاد و لی طرف حتما باید کاردرست باشه و سریع انجام بده کارو

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
برو ببین طراح های سایتای رقیبت کین با اونا صحبت کن

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
پـــ . ـــخ دادم خدمتتون...

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
دوست عزیز هیچ راهی تا به الان که دارم کامنت می زارم در سراسر وب وجود نداره تا بشه به طور قطع و 100% از کپی کردن قالب ها جلوگیری کرد.
اگر برای قالبتون هزینه میلیونی کردید و مطمئن هستید تا الان کپی نشده می تونید قرارداد های بین المللی با طراحتون ببنید مثل قرارداد : NDA که به قرارداد حفظ اسرار معروف هست .
ولی هزینه های این کار رو هم در نظر بگیرید.

بالا