• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خواهم N95 8Gb بخرم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام
بالاخره تصمیم گرفتم یک N95 8gb بخرم فکر کنم همین پنجشنبه بگیرم
قیمتش را در اینترنت سرچ کردم حدود 650 تومن بود
کمتر یا بیشترش را نمی دانم تو این سایت جی ام اس . آی آر بود فکر کنم

من کاملا بی اطلاعم در ضمینه خرید موبایل , یعنی هیچی نمی دانم
بزارید اینجوری بگم که حتی سیم کارت موبایلم هم تا 2 هفته پیش بلد نبودم دربیارم

کسی هم نیست که بلد باشه که با خودم ببرمش , خلاصه فقط شما ها هستید و یک کاری بکنید که بتونم بخرمش

یه جایی شنیدم که روی این گوشی ها 3 تا شماره سریال هست
یکشون مثل اینکه رو خوده گوشی هست و یکی رو باتریشه یکی دیگشم نمی دونم کجاش هست
اینا چیه قضیشون

گوشی های قلابی چینی هم می گن زیاد هست تو بازار , چه جوری می شه تشخیصشان داد که همین گوشی به ما ندهند

خلاصه یه چند تا نکته کنکوری و عملی بگید که موقع خرید کلاه سرمان نرود

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
تاپیک n95 رو نگاه بنداز دیگه!

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام
آقا سو تفاهم شده !

من چند تا از تاپیک های N95 vs یه چیزه دیگر را خواندم ولی همه اینها در خصوص امکانات این گوشی ها بحث کرده بودند که این گوشی چه امکانات و مشخصاتی دارد
من اینها را می دانم

مشکل من این نیست که چه گوشی بخرم
و می دانم چه گوشی بخرم , می خواهم بدانم چه مواردی را باید بدانم وقتی می خوام این n95 8g را بگیرم

مثلا من می خواستم مانیتور lcd بگیرم تو همین پی تی تاپیک زدم و گفتند که باید مثلا وقتی خریدی همان جا ببری مانیتور را تست کنی که پیکسل سوخته نداشته باشه , که این یه راهنمایی خوب بود و بدردم خورد
از این موارد دیگه...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فهمیدم ! خب کافیه شما همچین عبارتی
تشخیص N95 اصل
رو توی گوگل سرچ کنی
اونوقت میبینی که چقدر راحت میشه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نکته ای که هست اینه که مدل چینی این گوشی رو به جای اصل هیچ وقت به شما نمیفروشن!
ظاهر مدل چینی رو اینجا ببین
و دوربین 5 مگاپیکسل + 8 گیگ حافظه رو در مرحله اول نداره که موقع خرید میتونی چک بکنی
در مورد سریال این کد #06#* رو بزنی اعداد ظاهر میشن روی صفحه گوشی که روی جعبه هم نوشته شدند و یکی باشن .

//

این تاپیک رو هم ببین

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خدا خیرشون بده چینی ها رو..

یه به اصطلاح N95 هشت گیگ امروز دیدم دقیقا مشابه N95 هشت گیگ اصل...تمام بدنه دقیقا مشابه...از کلمه نوکیا هم روی خود گوشی استفاده کردن بودن...گوشی دو طرف کشویی بود...دقیقا کپ اصل...حتی باتری رو هم در اوردم و پشت گوشی هم زده بود نوکیا و حتی عبارت made in finland هم حک کرده بودن!! با سریال و همه چی...خلاصه که منی که ادعای گوشی بازی میکنم از ظاهرش واقعا تو نگاه اول نفهمیدم تقلبی هست...

البته گوشی روشن که میشه تابلوه...یعنی کلا سیستمش با منوهای نوکیا فرق داره...دوربین به شدت افتضاحی داشت و...و کلا با یه نگاه به منوها میشه تشخیص داد...هشت گیگ هم حافظه که نداشت فکر کنم 1 مگ حافظه داشت!!

حواستون جمع جمع باشه...خیلی خیلی خیلی مشابه بود...واقعا کارشون رو خوب بلدن...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه به اصطلاح N95 هشت گیگ امروز دیدم دقیقا مشابه N95 هشت گیگ اصل...تمام بدنه دقیقا مشابه...از کلمه نوکیا هم روی خود گوشی استفاده کردن بودن...گوشی دو طرف کشویی بود...دقیقا کپ اصل...حتی باتری رو هم در اوردم و پشت گوشی هم زده بود نوکیا و حتی عبارت made in finland هم حک کرده بودن!! با سریال و همه چی...خلاصه که منی که ادعای گوشی بازی میکنم از ظاهرش واقعا تو نگاه اول نفهمیدم تقلبی هست...

دقیقا! یه نکته قابل توجه فروش این گوشی در دوبی هست
اصلا فکر نمیکردم این موارد چینی و غیره به این زودی اونجا هم همه گیر بشه
یکی از دوستان همین N95 مثلا 8 گیگ! رو گرفته بود ( میگفت 200.000 )
من هم واقعا سری اول نتونستم تشخیص بدم ولی دوربین تعطیل + حالت منو مشخص بود
اگر اشتباه نکنم 5MPX هم زده بود!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره علیرضا حتی کلمه 5 مگاپیکسل هم حک کرده بودن رو دوربین ...واقعا کپی کاری تمیزی بود...حتی صفحه لمسی هم نبود که بگیم تابلو باشه...

من تقلبی ان 95 هشت گیگ زیاد دیده بودم و در نگاه اول هم قابل تشخیص بودن ولی این یکی واقعا من رو یه تکون اساسی داد...یعنی حتی حک کلمه فنلاند و سریال نامبر های دقیقا مشابه واقعا خیلی خطرناک ها...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

این چینیها هم دیگه شورشو در آوردن...ولی من امروز یک ن95 8 گیگ اصلی رو از نزدیک دیدم کیفیت بدنش خیلی عالیه ....سرعتش هم واقعا بالاست من که کف کردم....راستی در لنزش رو هم برداشتن ولی به نظر میرسید دوربینش بهتر شده!!!!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آقا فقط یک چیزی همن عکس N73 بیشتر حال میداد! اینقدر دشمنان گفتند عکسهای N73 آبرنگیه که اون سیستم رو از روی گوشیهاش برداشت. N95 عکسهاش خیلی عالیه و طبیعی ولی اون پردازش رنگ N73 عکس رو واقعا از این رو به آن رو میکرد. از شاگرد بقال سر کوچه عکس مینداختی تام کروز تحویل میداد . حلاصه یادش به خیر.

بالا