• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می شه کاری کرد که source صفحه ها برای همه دیده نشه؟

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال داشتم به نظرتون می شه کاری کرد source صفحه های html سایت کسی نتونه ببینه؟ یا اگه این امکان نداره
کسی ایده ی جدیدی نداره که مثال : اگه کسی خواست source یه سایتو برداره نتونه از اون استفاده کنه یعنی قابلیت اجرایی نداشته باشه .
خیلی وقته این سوال داشتم اگه تاپیک تکراری بود معذرت تا حالا من تو این تاپیک نیومده بودم

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این سوال چند صد بار تا حالا مطرح شده . شما که میدونی سوالت تکراریه چرا از گزینه سرچ استفاده نمی کنی .

تو همین انجمن سرچ کن در این مورد تا دلت بخواد بحث شده .

شما هر کاری که انجام بدی باز هم سورس صفحه شما قابل دیدنه مگر این که برنامه اصلیت سرورساید باشه . که باز هم HTML اون ( یعنی نتیجه صفحه ) دیده میشه .

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdi25 :
این سوال چند صد بار تا حالا مطرح شده . شما که میدونی سوالت تکراریه چرا از گزینه سرچ استفاده نمی کنی .

تو همین انجمن سرچ کن در این مورد تا دلت بخواد بحث شده .

شما هر کاری که انجام بدی باز هم سورس صفحه شما قابل دیدنه مگر این که برنامه اصلیت سرورساید باشه . که باز هم HTML اون ( یعنی نتیجه صفحه ) دیده میشه .
من گفتم نمی دونم تکراریه یا نه . نگفتم که می دونم تکراری;) من تازه گزینه سرچ پیدا کردم .ممنون از جواب فقط یکم یواش تر :D

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
lamer.gif

3.gif

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امیر آقا شما که خودت هم میدونی تمام این برنامه هایی که سورس صفحه رو کد میکنه میتونی همون سورس رو هم اینکد کنی . یعنی باز هم سورس شما رو میتونن بردارن

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
نه این فرق داره

وقتی صفحه رو کد میکنه فکر کنم روش پسورد میزاره
هر کس اون پسورد رو داشته باشه میتونی از حالت کد خارجش کنه

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه این فرق داره

وقتی صفحه رو کد میکنه فکر کنم روش پسورد میزاره
هر کس اون پسورد رو داشته باشه میتونی از حالت کد خارجش کنه
عجب حرفی میزنید شما ها ؟ پس browser چجوری سورس رو میخونه و نمایش میده ؟ حتما با browser محرم هستن ...
شما کافیه تو cmd بزنید
کد:
telnet yoursite.com 80
چند بار اینتر کنید سورس صفحه داده میشه
البته با یه دانلود منجر هم اگه اون صفحه رو دانلود کنید همین کارو میکنه

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
نه اصلا نمیشه ، البته اگر منظورتون کد نویسی زبانهای سروری نیست،

چون اصلا چطور میخواد صفحه دیده شه ، در حالی source صفحه شما به web browser فرستاده میشه و اون تبدیل میکنه به چیزی که می بینیم.

البته راه هایی برای encrypt هست ، ولی خوب اگر طرف وارد باشه می تونه ، به راحتی میتونه decode کنه.

ولی به هر حال encrypt کردن رو میتونی انجام بدی ، چون کسی که source دزدی میکنه به احتمال زیاد چیزی از encrypt کردن هم نمیدونه.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
الان چند پست قبلی دوستان رو دیدم ، نه encrypt کردن رو به راحتی میشه decode کرد ، بحث پسورد نیست البته بر اساس کلمه میشه encode کرد ، شاید دوستان با پسورد اشتباه گرفتن این مطلب رو ، در حالی که این مطلب مزاحم decode نمیشه ، شاید هم برنامه هایی هست که encode میکنن با پسورد نه برای نمایش بلکه برای نگهداری اطلاعات خصوصی

در هر صورت گفتم نمیشه ، ولی میشه یک کم اذیت کرد با cryptology

بالا