• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نئوباکس و تسک

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان
جدیدا کسی موفق شده تو نئوباکس تسک بزنه و بتونه برداشت کنه؟
هر کاری میکنم موقع برداشت اجازه نمیده و میگه بعدا دوباره سعی کنید!
احتمالا تشخیص میده که کرادفلاور ایرانو تحریم کرده
با آی پی اختصاصی هم امتحان کردم نشد

اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم بگه

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
دیشب اتفاقی به قسمت تسک اون سایت سر زدم نوشته بود بدلیل تحریم های اقتصادی آمریکا کشور شما نمیتونه ازین قسمت استفاده کنه! قبلا با ف شکن میشد تسک زد ولی موقع برداشت اگه ف شکن روشن باشه واریز نمیکنن و بجاش بن میکنن.
Country Restricted
Due to U.S. Government trade sanctions, your country is restricted from accessing Figure Eight Tasks.

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
دیشب اتفاقی به قسمت تسک اون سایت سر زدم نوشته بود بدلیل تحریم های اقتصادی آمریکا کشور شما نمیتونه ازین قسمت استفاده کنه! قبلا با ف شکن میشد تسک زد ولی موقع برداشت اگه ف شکن روشن باشه واریز نمیکنن و بجاش بن میکنن.
ممنون
درسته
قبلا با آی پی ایران ثبت نام و لاگین میکردیم و با تغییر آی پی تسک میزدیم و موقع برداشت هم با آي پی ایران این کارو میکردیم راحت جواب میداد
البته منظورم از قبلا چند سال پیش بود
ولی دیگه مثل اینکه متوجه میشن

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
البته قبلنم من تسک زیاد نمیرفتم ولی چندبار زیرمجموعه های ربات غیرفعالش رو خریدم بجای سود همش ضرر بود و بخاطر وارد شدن به حساب پیزا موقع برداشت همون 2 دلار، اشتباهی ف شکن روشن کردم و بن کرده بود و در تیکت جواب دادن استفاده از ف شکن ممنوع بوده. برای همین الانم فقط بخاطر تسک سایت دیگه، هر روز 4 کلیک ثابت رو میرم : )

Last edited:

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
البته قبلنم من تسک زیاد نمیرفتم ولی چندبار زیرمجموعه های ربات غیرفعالش رو خریدم بجای سود همش ضرر بود و بخاطر وارد شدن به حساب پیزا موقع برداشت همون 2 دلار، اشتباهی ف شکن روشن کردم و بن کرده بود و در تیکت جواب دادن استفاده از ف شکن ممنوع بوده. برای همین الانم فقط بخاطر تسک سایت دیگه، هر روز 4 کلیک ثابت رو میرم : )
میشه بپرسم تسک چه سایتی؟
از کرادفلاور بهتره؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
میشه بپرسم تسک چه سایتی؟
از کرادفلاور بهتره؟
شما سایتهای روسی مثه seosprint عضو بشین بیش از 600 صفه تسک داره و یک سری تسک هاش تبلیغ سایتای خارجی مثه نئوباکس، اجو و فریبیت کوین و .. هست مثلا گفتن روزی 4 آگهی ثابت تو نئو ببینین و نام کاربری بفرستین روزی 1 روبل میدن (هر حدود 62 روبل مساوی 1 دلار). (البته شما که نئو فعلا عضوین و نمیشه!)

Last edited:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان خریدن زیر مجموعه تو نیو باکس صرفه داره؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
دوستان خریدن زیر مجموعه تو نیو باکس صرفه داره؟
یبار قبلنم گفتم چون زیرمجموعه هاش رباته سود آنچنانی ندارن و باید حرفه ای بود و بموقع بازیافت کرد ولی چون 4 آگهی ثابت داره که برای کلیک زیرمجموعه احتمالا هرکدوم 0.01 دلار حساب میشد، روسها میان تو تسک هاشون مینویسن هر زیرمجموعه روزی 4 کلیک نارنجی انجام بده روزی 1 روبل میدن و برای همین هم خیلیا مثه من زیرمجموعشون شدن و هم خودشون با زیرمجموعه مستقیم روزی 0.04 درامد دارند.

Last edited:

bene

Registered User
لایک‌ها
481
سایت اصلی این آفرها elite.figure-eight.com میباشد
که پرداختی هر جاب حتی تا 2 برابر نئو باکس هست
پرداختش فقط با paypal هست و مینیمم 10 دلار
ولی اینکه با تغییر آیپی بهتون پرداخت کنه یا نه را من نمیدونم

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یبار قبلنم گفتم چون زیرمجموعه هاش رباته سود آنچنانی ندارن و باید حرفه ای بود و بموقع بازیافت کرد ولی چون 4 آگهی ثابت داره که برای کلیک زیرمجموعه احتمالا هرکدوم 0.01 دلار حساب میشد، روسها میان تو تسک هاشون مینویسن هر زیرمجموعه روزی 4 کلیک نارنجی انجام بده روزی 1 روبل میدن و برای همین هم خیلیا مثه من زیرمجموعشون شدن و هم خودشون با زیرمجموعه مستقیم روزی 0.04 درامد دارند.

نزدیک چهل روزه کلیک میکنم تازه شده 60 سنت
فک کنم همه این سایتها چرتن

golten

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
88

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
منکه فلا از نئوباکس راضی هستم با روزی 4 کلیک روزی 1 روبل میگیرم ک البته بعده 60 روز میشه 60 روبل حدود 1 دلار وگرنه اصلا ارزش وقت گذاری نداره!

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
منکه فلا از نئوباکس راضی هستم با روزی 4 کلیک روزی 1 روبل میگیرم ک البته بعده 60 روز میشه 60 روبل حدود 1 دلار وگرنه اصلا ارزش وقت گذاری نداره!

شما چجوری به روبل پول میگیری؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
نزدیک چهل روزه کلیک میکنم تازه شده 60 سنت
فک کنم همه این سایتها چرتن
چندین سال قبل هر بازدید کلیکی حدود 2 سنت بود یعنی هر ساعت تا 3 دلار هم در میاوردی .
حالا اینقدر سایتا زیاد شده که به یک دهم سنت هم رسیده وحتی کمتر
سایتهای خوبی هنوز هست ولی نه برای ما
باید آیپی رزیدنتال آمریکا داشته باشی مثل honeyearn , swagbucks , superpay, ........

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
شما چجوری به روبل پول میگیری؟
قبلا گفتم که این سایتهای تسک روسی (سئواسپرینت و سئوفست) بعضی آگهی دهنده ها نوشتن زیرمجموعشون بشین و روزی 4 کلیک کنید و نام کاربری بفرستید 1 روبل میدن (برای بقیه سایتهای خارجی چون اعتبارشون کمتره و دیرتر لود میشن برای هر 4 کلیک روزانه از 0.3 تا 0.6 روبل میدن که من یمدت چنتا سایت رو میرفتم ولی الان فقط دو تا که یکیش همین نئو!

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
سایت اصلی این آفرها elite.figure-eight.com میباشد
که پرداختی هر جاب حتی تا 2 برابر نئو باکس هست
پرداختش فقط با paypal هست و مینیمم 10 دلار
ولی اینکه با تغییر آیپی بهتون پرداخت کنه یا نه را من نمیدونم
درسته
الان تو الیت تسک میزنم
ولی خوبی نئوباکس اینه که اگر اکانت figure eight یا همون کرادفلاور سابق بن بشه لااقل میشه موجودیتو برداشت کنی و تو الیت دیگه نمیذاره

جسارتا دو ماه ۱ دلارکم نیست؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
درسته
جسارتا دو ماه ۱ دلارکم نیست؟
منکه فقط همون یک تسک رو انجام نمیدم، روسها هم برای کسب درامد دارن گوگل ادسنس رو دور میزنن و بیشتر تسک هاشون به اینصورته به سایتاشون از طریق جستجو در گوگل برن و بعد از چند کلیک رو لینک های سایتشون روی بنرهای گوگل کلیک کنند و لینک ها رو براشون بفرستن. اینجا رو که گوگل ادسنس تحریم کرده حتی برای من بدون تغییر آیپی نشون نمیده ولی مسلم اونا خیلی از آگهی های گوگل و دور زدن گوگل درآمد دارن.

Last edited:
بالا