• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نابغه ها بیان مشکل را حل کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
یه فایل اجرایی دارم که یه تعداد اسلاید رو مثل پاور پوینت نشون میده عکسها توی یه فولدر با پسوند jpge هستند اما با هیچ برنامه ای نمیشه دیدشون راهی به نظر میرسه که بتوان این عکسها را بدون استفاده از پرینت اسکرین استخراج کرد
من فکر میکنم کد های فایلهای jpeg رو دستکاری کردن که فقط با همون برنامه نمایش داده میشود
در ضمن یکی از اون فایلها رو هم پیوست کردم ساشد بتونید برام کاری کنید
با تشکر از همگی

http://www.up2www.com/uploads/1370503899551.jpg

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
عکسها رو با یه نرم افزار خوب convert کن شاید بتونی ببینیشون:eek:

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
یه فایل اجرایی دارم که یه تعداد اسلاید رو مثل پاور پوینت نشون میده عکسها توی یه فولدر با پسوند jpge هستند اما با هیچ برنامه ای نمیشه دیدشون راهی به نظر میرسه که بتوان این عکسها را بدون استفاده از پرینت اسکرین استخراج کرد
من فکر میکنم کد های فایلهای jpeg رو دستکاری کردن که فقط با همون برنامه نمایش داده میشود
در ضمن یکی از اون فایلها رو هم پیوست کردم ساشد بتونید برام کاری کنید
با تشکر از همگی

http://www.up2www.com/uploads/1370503899551.jpg

احتمال قوی فرمت اصلا jpg نباشه و برای رد کمی کنی هست ممکنه یک سری فایل encrypt شده باشه که با خود برنامه باز میشه بهترین راه همون prt screen هست

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
حق با ایشونه ممکنه اصلا عکس نباشه شما بهتر بود اول با نرم افزار Mediainfo مشخصات فایل رو بررسی میکردید بعد این تاپیک رو میزدید.

توضیحات Mediainfo :

با استفاده از نرم افزار Mediainfo میتوانید به راحتی مشخصات فرمت،کدک،رزولوشن،بیت ریت و ... یک فایل مولتی مدیا را ببینید،همچنین از این نرم افزار برای دیدن مشخصات قابل نمایش دیگر فایلها هم استفاده میود مثلا عکس و .... ، یک کاربرد دیگر این نرم افزار دیدن مشخصات فایل هایی است که پسوند ندارند یعنی فرمت آنها مشخص نیست و با کمک این نرم افزار میتوان نوع فایل را فهمید.از این نرم افزار نسخه ی Lite هم موجوده که در پکیج k lite codec pack هم هست.

احتمال قوی فرمت اصلا jpg نباشه و برای رد کمی کنی هست ممکنه یک سری فایل encrypt شده باشه که با خود برنامه باز میشه بهترین راه همون prt screen هست

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
با چندتا از این گونه نرم افزارها تست کردم و هیچ گونه پاسخی نگرفتم
یکی از فایلها را آپ کردم که دوستان هم بتوانند تست کنند تا اگر به نتیجه ای رسیدند اطلاع دهند

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
با چندتا از این گونه نرم افزارها تست کردم و هیچ گونه پاسخی نگرفتم
یکی از فایلها را آپ کردم که دوستان هم بتوانند تست کنند تا اگر به نتیجه ای رسیدند اطلاع دهند

من با
نسخه قدیمی Mediainfi Lite فایل رو بررسی کردم،فایل اصلا عکس نیست به غیر از حجم فایل چیز دیگه ای رو نشون نمیداد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا