• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نابودی یک وبلاگ

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فردا شب نابود ميشه ؟!؟!؟!؟!

يا اسم وبلاگ " نابودي يك وبلاگ " هست ؟!

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از شايان :
فردا شب نابود ميشه ؟!؟!؟!؟!

يا اسم وبلاگ " نابودي يك وبلاگ " هست ؟!

واي از دست اين آگهي هاي تبليغاتي مسخره تماشاگر پسند از آدم هاي بي كار وبلاگ نويس بي خود

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از nima178 :
واي از دست اين آگهي هاي تبليغاتي مسخره تماشاگر پسند از آدم هاي بي كار وبلاگ نويس بي خود

چه ربطی داره آخه . من گفتم نابودی یک وبلاگ فردا شب و فردا شب هم می خوام بلاگم رو منفجر کنم . یکم فکر کنید بعد حرف بزنبد . اول رو لینک کلیلک کنید بعد بیاید بد و بیراه بگید . مرض ندارم که. مگه دیگه یه بلاگ چیه که تبلیغش چی باشه آخه . حالا هم که می خوایم گورمون رو گم کنیم بریم بازم چیز می گین آخه !!!!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
حالا چرا قاطي كردي ؟! :D

نيما كه منظوري نداشت ! آخه انقدر اينجا ولاگ مسخره الكي تبليغ ميكنن ... فكر كرد مثل اوناس ! ... نميدونست كه فردا انفجاره
! :D

( منم نميدونستم ! ... ديدي كه ... پرسيدم ! )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مراسم خاصي داره ؟!؟!؟! چيه قضيه ؟! چرا نابود ميشه ؟!

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دیگه واسه توضیح دیره . 45 دقیقه دیگه یه اسکریپت صفحه رو به فلش تبدیل می کنه و بعد یه اسکریپت دیگه بمب گذاری و بمببببببببببببب .
آخرین پست بلاگ رو بخونی می فهمی.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
حالا چرا به فلش تبديل ميكنه ؟!؟!؟! :D :D

الان ميرم ميخونم !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نمياد چرا !!!

چي كارش كردي ؟!؟!؟! ساعت 00:08 ه ... نكنه راس ساعت 12 تركيده !!!

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه قضیه جالبی پیش اومد . من این کد رو خودم نوشتم و روش یه برنامه دیگه سوار کرده بودم که بشه یه جوری هم ردگیریش کرد هم بگه چند نفر الان تو بلاگن و دارن کجا رو می خونن . ساعت 12 که شد دیدم صفحه نابود شده . گفتم یعنی چی این کد خودش منفجر کرد و حالا پاک شده . ردش رو گرفتم دیدم داره یه جای دیگه چرخ می زنه .( پرشین بلاگ دیگه ) . چون یه جوری تنظیم شده بود که سر ساعت 12 از صفحه بلاگ کپچر بگیره . بعد اون کپچر رو ببره و بعد با اکشن اسکریپت یه چند تا بمب بین اونا جا بده و بعد فلش رو روی بلاگ بذاره نگو این کار دهن سرور سایت من و همینطور پرشین بلاگ رو سروریس کرده ( یه سرور چهار پردانده ایی که سایت خودم روش سوار 4 دقیقه داشته 100% کار می کرده ) . ولی آخرش کارش رو درست انجام داد . ترکید . ( :)

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه چیز جالب . با اینترنت اکسپلورر دیگه اون تبلغ بالای پرشیان بلاگ تو بلاگ من نمی آد . فکر کنم فهمیدم چه طوری باید روش رو پوشوند .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
:D :D :D

خوب شد ! اين انفجار هيچي نداشت ... يه چيز ياد گرفتي !

بالا