• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نات بوك يا imate

Mosi7khat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا نمیدونم یک نات بوک مفیدتره یا یک imate.

من یک ناتبوک دارم که همچین بگی نگی دلمو زده.حالا میخوام بفروشمش عوضش یه imate sp3i بگیرم.
حقیقتش imate هم سبک تره هم کار آدمی مثل منو راه میندازه.

لطفا کمکم کنید...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Mosi7khat :
من واقعا نمیدونم یک نات بوک مفیدتره یا یک imate.

من یک ناتبوک دارم که همچین بگی نگی دلمو زده.حالا میخوام بفروشمش عوضش یه imate sp3i بگیرم.
حقیقتش imate هم سبک تره هم کار آدمی مثل منو راه میندازه.

لطفا کمکم کنید...

دوست گرامي,
تاجايي كه من ميدانم مقوله دارا بودن يك لپتاپ و يا يك handheld دو موضوع متفاوت است.بيشترين كاربرد لپتاپ بعنوان حمل يك رايانه جهت انجام كارهاي شخصي كه نياز به رايانه را در هر لحظه مي طلبد است.ولي handheld وسيله اي است كه شما از آن بيشتر به عنوان يك دفترچه همراه كه در آن قرارهاي خود را ياداشت مينماييد,دفترچه تلفن خود را هر لحظه به همراه داريد و مي توانيد از آن به عنوان يك كتابچه الكترونيكي و... استفاده نماييد.
بنابراين با دومقوله متفاوت روبرو هستيم.براي يافتن handheld مناسب مي توانيد به بخش هاي ديگر مراجعه نماييد.البته يادتان باشد بيشتر افرادي كه از handheld هم استفاده مبنمايند,داراي لپتاپ هم هستند.گرچه برخي چنين توجيه مي نمايند كه دارندگان handheld در واقع مستضعف نشينان لپتاپ هستند.(گرچه به دليل كارايي متفاوت من با اين نظر مخالفم,چيزي بين انتخاب pager و موبايل را در ذهن تداعي مي كند كه البته بازهم مقايسه غلطي است)

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ... من هم با اسفنديار موافقم كه اصلا به هم ريطي ندارند... اون كسي هم كه گفته handheld يه جور نوت بوك ارزونه حرف چرتي زده.... هر كدوم ساخته شدن براي يك هدف.. شما اگه بخواي بري يك جا به يك سيستمي برنامه بدي يا انواع configuration ها رو انجام بدي احتياج به laptop داري و handheld ها كاري نميتونن انجام بدن !!! handheld زماني ميتونه جايگزين laptop بشه كه شما فقط بخواي اينترنت داشته باشي ( اون هم نه به صورتي كامل ) موزيك و مولتي مديا داشته باشي و يك سري برنامه هاي شخصي... خب مشخصه كه handheld هاي قوي بعضي برنامه هاي pc هارو اجرا ميكنن .. ولي نميتونه جايگزين اون باشه... اگه استفاده شما از laptop اينترنت و multimedia و اين چيزا بوده.. بيشتر فكر كن به handheld. ولي اگه مثلا كار گرافيكي ميكني. اگه كار صوتي ميكني . اگه جمع ميشيد lan party و game ميزنين آيا فكر ميكني handheld باز هم جايگزينه ؟؟؟؟؟

Mosi7khat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
سلام ... من هم با اسفنديار موافقم كه اصلا به هم ريطي ندارند... اون كسي هم كه گفته handheld يه جور نوت بوك ارزونه حرف چرتي زده.... هر كدوم ساخته شدن براي يك هدف.. شما اگه بخواي بري يك جا به يك سيستمي برنامه بدي يا انواع configuration ها رو انجام بدي احتياج به laptop داري و handheld ها كاري نميتونن انجام بدن !!! handheld زماني ميتونه جايگزين laptop بشه كه شما فقط بخواي اينترنت داشته باشي ( اون هم نه به صورتي كامل ) موزيك و مولتي مديا داشته باشي و يك سري برنامه هاي شخصي... خب مشخصه كه handheld هاي قوي بعضي برنامه هاي pc هارو اجرا ميكنن .. ولي نميتونه جايگزين اون باشه... اگه استفاده شما از laptop اينترنت و multimedia و اين چيزا بوده.. بيشتر فكر كن به handheld. ولي اگه مثلا كار گرافيكي ميكني. اگه كار صوتي ميكني . اگه جمع ميشيد lan party و game ميزنين آيا فكر ميكني handheld باز هم جايگزينه ؟؟؟؟؟

من با شما موافقم.مسلما ايندو همديگه نيستن و نميتونن جاي همو بگيرن ولي داشتن هردو اونها هم يكم هزينه بره.مثلا handheld رو میشه همه جا استفاده کرد ولی notebook اینطور نیست.مثلا تو تاکسی عملا setup کردن ناتبوک غیر ممکنه در حالی که یک imate میتونه هر لحظه برای یادداشت برداری مفید باشه.
از طرف دیگه همونطور که اشاره کردید imate در برابر notebook یک اسباب بازیه چرا؟ چون imate,notebook رو میجوه!!!!!امکانات notebook با imate قابل قیاس نیست...

می بینید که هر دو مزیتها و مضراتی دارن.همین امر باعث شده که من نتونم از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم!!!!!
در هر صورت من هنوز labtobم رو به imate ترجیح میدم.چون خیلی کم تاکسی سوار میشم...!!!! ;)

بالا