• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناسا اعلام کرد که دنیا اول دی ماه به آخر نمی رسد

Persianit

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2005
نوشته‌ها
910
لایک‌ها
16
سن
39
محل سکونت
پای کامپیوتر
Hubble-Space-Telescope-Images-6.jpeg

قصه پایان دنیا در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ (اول دی ماه) طی یکی دو سال گذشته چنان قوت گرفته و دهان به دهان چرخیده که شاید تنها فرد بی خبر از آن، خواجه حافظ شیرازی باشد. افرادی که به تئوری «پیشگویی پایان دنیا توسط قوم مایا» معتقدند، می گویند که قرار است در ۲۱ دسامبر (کمتر از سه هفته دیگر) طی اتفاقات عظیمی دنیا به پایان برسد. اما به نظر می رسد NASA مخالف این ایده است و آن را رسما هم اعلام کرده.

در حقیقت این سازمان چنان به نظریه خود مطمئن است که در سایتش بخشی با نام «آنسوی ۲۰۱۲: چرا دنیا به آخر نمی رسد»، راه اندازی کرده است. به گفته ناسا، این شایعه از آنجا آغاز شد که برخی می گفتند شاید سیاره ای دوردست به نام Nibiru راه خود را به سوی مروارید آبی ما کج کرده است. و ناگاه این فرضیه شکل گرفت که همترازی سیاره ما و Nibiru همزمان با پایان تقویم مایا و در نتیجه پایان دنیا در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ به وقوع خواهد پیوست. در حالی که حتی اگر سیارات همپوشانی هم داشته باشند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

David Morrison دانشمند فضایی ناسا می گوید: «من با جملات و حرف های کودکانی که ترسیده بودند، ناراحت شدم. فکر می کنم این بدترین بخش این خبر دروغین باشد.» ناسا می گوید مردم باید بیشتر نگران تغییرات آب و هوایی و مشکلاتی که پیش خواهد آمد باشند، تا انکه دلواپس همپوشانی سیارات و تاریک شدن زمین شوند.

ناسا اصلا به داستان در خطر بودن زمین توسط اجرام آسمانی اعتقادی ندارد و تمام اظهارنظرهای این گونه را غیرصحیح می داند. جالب اینجا است که احتمالا سیاره Nibiru اصلا وجود خارجی نداشته باشد و این داستان های ترسناک برای اولین بار از سال ۲۰۰۳ شروع شدند. به گمانم به جای نگرانی بی مورد بهتر است کمی صبر کنید تا روز ۲۲ دسامبر (دوم دی ماه ۱۳۹۱) همین جا اخبار جذاب پایان دنیا را بخوانید!







منبع و اطلاعات بیشتر : ناسا اعلام کرد که دنیا اول دی ماه به آخر نمی رسد
 

behzad_sh_2070

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2012
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
11
محل سکونت
شیراز
درود. این تاپیک رو یکی دیگه از دوستان چند ماه پیش زده بودن. خیلی وقته ناسا این خبر رو منتشر کرده اما بازم دستون درد نکنه.
 

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
1,364
لایک‌ها
232
سن
47
محل سکونت
آگهی

Donbelid

Registered User
تاریخ عضویت
26 مارس 2007
نوشته‌ها
48
لایک‌ها
4
این مطلب مال دو - سه ماه پیشه ولی به همین موضوع مربوطه:



یکی از شگفت انگیزترین داستان ها درباره سال 2012 این است که همترازی کیهانی “زمین”، “خورشید” و “مرکز کهکشان راه شیری”، منجر به نابودی زمین خواهد شد! واقعیت این است که چنین همترازی هایی از نظر علمی امکان پذیرند، اما پیش از این، به طور پیوسته رخ داده و موجب نابودی هم نشده اند.

شرح رویدادی که در واپسین روزهای سال جاری میلادی رخ خواهد داد اینگونه است: اگر در فضای پاک و تاریک بیرون از شهر، به آسمان شب نگاه کنید، خط سپیدرنگی را می بینید که همان “راه شیری” است. این راه، از ترکیب نور میلیون ها ستاره ای ایجاد شده که ما قادر به دیدن آنها به طور جداگانه نیستیم. همچنین، این راه تقریبا با خط تقارن در کهکشان ما منطبق است و برای همین هم ما کهکشانمان را “راه شیری” نام نهاده ایم.

“ابر-غبارهای” انبوه نیز به وفور در کهکشان ما وجود دارد و در حالی که تلسکوپ های فروسرخ به خوبی قادر به نمایش آنها هستند، چشم غیرمسلح ما، این ابرها را تنها در جایی که مانع نور کهکشانی می شوند، به صورت تکه هایی تاریک و غیرطبیعی تشخیص می دهد. معروف ترین ابرغبار تیره کننده، از “صورت فلکی ماکیان” (عربی: دجاجیه) تا “صورت فلکی کماندار” کشیده شده است و معمولا با نام “گسل بزرگ” یا گاه “گسل تاریک” شناخته می شود.

یک ویژگی مهم دیگر از کهکشان ما نیز درون همین صورت فلکی کماندار وجود دارد و آن، مرکز کهکشان راه شیری است که وزنی معادل چهار میلیون برابر جرم خورشید دارد. فاصله این سیاه چاله از زمین، 28 هزار سال نوری برآورد می شود.

ادعایی که برخی در مورد سال 2012 کرده اند، بر پایه این دو واقعیت کیهانی و نزدیک شدن جایگاه خورشید به مرکز کهکشان راه شیری در 21 دسامبر (1 دی 1391) است. نابودی یا هرگونه اثر تخریبی در شب چله یا “انقلاب زمستانی”، البته هیچ پایه و اساس علمی ندارد.

همزمان که کره زمین به دور خورشید می چرخد، خورشید نیز عکس مسیر ستاره های پشت خود، در حرکت است. به همین دلیل با تغییر فصل، شکل صورت های فلکی اندکی تغییر می کند. در یکم دیماه 1391، خورشید از 6.6 درجه شمال کانون کهکشان راه شیری عبور خواهد کرد. این فاصله با چشم ما، معادل 13 برابر اندازه “ماه کامل” است. واقعیت این است که چند روز پیش از شب چله، این فاصله اندکی کمتر هم خواهد بود.

ادعای کسانی که بدشگون بودن روز 1 دی 91 را مطرح می کنند، از چند زاویه قابل نقد است. نخست اینکه شب چله یا انقلاب زمستانی به حرکت هیچیک از ستاره های کیهان به جز خود زمین ربطی ندارد. این روز، زمانی است که خورشید، بیشترین زاویه را از قطب شمال خواهد داشت.

دوم اینکه اثر جاذبه سیاهچاله کهکشان راه شیری بر زمین چندان زیاد نیست. کره زمین حدود 150 میلیون کیلومتر از خورشید و 265 کوادریلیون کیلومتر از سیاه چاله کهکشان فاصله دارد. تاثیری که ماه و خورشید بر زمین دارند، به مراتب بیشتر از تاثیری است که سیاه چاله کهکشان راه شیری بر ما می گذارد. در طول یکسال، فاصله ما از سیاه چاله کهکشان، “یک نهصد میلیونیوم” تغییر می کند که این میزان جابجایی، نمی تواند اثر جاذبه را کم و زیاد کند. از این گذشته، فاصله ما از مرکز کهکشان در تابستان بیشتر از زمستان است!

سوم اینکه کره زمین هر سال، در زمانی مشخص، وارد “گسل تاریک” می شود و ورود آن در دسامبر 2012، نشانه هیچ چیز نخواهد بود.

بنابراین، با تمام وجود از شب چله لذت ببرید و اجازه ندهید گسل تاریک، همترازی سیاره ها، زبانه های خورشیدی، دگرگونی میدان های مغناطیسی، تصورات انسان ها و پیشگویی اقوام مایا از پایان جهان، بر زندگی شما اثر بگذارد!

منبع: گیل آمرد

گیل آمرد
 
بالا