• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نامه به شركت NVIDIA براي رفع مسدوديت سايتش براي كاربران ايراني

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
باید ار پ-ی-ل-ت-ر شکنن استفاده کنیم چاره چیه وقتی سایت مثقال هم فیلتر میکنند.:hmm:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عزیز این قضیه با اون فرق میکنه.

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
اگر با ایمیل درست شه این مشکل که فراوان سپاس گذاریم.
ولی یک سوال من قبلا با فیلتر شکگن درایور دانلود می کردم ولی همین امروز هر کاری کردم داخل سایت میشه ولی وقتی گزینه دانلود را می زنی خطا میده یک چیزی مثل http1.1 چرا این طوری شد؟؟!!!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sabz1 عزيز
1.gif
. دوست عزيز اينطور كه داره پيش ميره ممكنه همين اينترنت را هم اونها قبل از خودمونيها! رويمان ببندند!!! شما فعلن از اين سايت FileHippo.com - Download Free Software درايور‌هاي خود را بدون مشكل دنلود نماييد. دقت نماييد وقتي روي يكي از درايورها كليك كرديد، در صفحه دنلود در سمت راست زير دكمه سبز رنگ دنلود نوشته "FileHippo Mirror" و شما بايد روي اين لينك كليك كنيد تا از سرور خود Filehippo بدون هيچ مشكلي و بدون نياز به هيتلرشكن آن را دنلود نماييد. در ضمن همه اون درايورهاي ويستاي NVidia براي 7 هم مشترك هستند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/11/02
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله سايت دانلود زياد هست ولي يك مقدار تابع قوانين كشورشون بودن جاي سوال داره اگر اينطور هست چرا AMD اين كار رو نميكنه . فكر ميكنم احترام به مشتري خيلي مهمه كه متاسفانه چنين شركتهايي كه ايران يك ماركت خوب براشون هست دارن از اين قضيه طفره ميروند . من به شخصه در حال پيگيري موضوع هستم .

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
داداش موضوع به این سادگیا نیست که شما نامه بزنید و اونا هم بگن بفرما دانلود کن.
کشور ما تحریم هست و آن ها هم بقول دوستمون تابع قوانین کشورشون هستند حالا شاید به اجبار همونطور که شما به اجبار نباید بعضی از سایت ها رو ببینی ( چون بنظر بعضی ها مردم ایران قدرت تصمیم گیری ندارند و باید براشون تصمیم گیری کرد که چه چیزی رو ببینن و چه چیزی رو نبینن) امیدوارم متوجه شده باشی
موفق باشی

بالا