• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نان باگت

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
35
محل سکونت
tehran
نان باگت : این نان محبوب فرانسوی قطری حدود 5 تا 6 سانتی متر و طولی حدود 65 سانتی متر دارد. طول زیاد و بافت تردش آن را متمایز از دیگر نان ها کرده است. جالب است بدانید برخلاف آنچه از ظاهرش به نظر می رسد تهیه باگت فرانسوی در منزل کار سخت و پیچیده ای نیست. هر چند که در مجموع پختن نانهای حجیم سخت است و درست عمل آوردنشان هم تجربه ی فراوانی میخواهد، اما اگر شما از پس سایر نانها به راحتی برمیاید، از پختن نان باگت نیز نباید بترسید.

77_3.jpg


مواد لازم : ( برای 4 نفر )
1 فنجان آب

1/2 فنجان آرد مخصوص نان

1 قاشق غذا خوری شكر

1 قاشق چای خوری نمك

1/5 قاشق چای خوری مخمر نان ماشینی

1 عدد زرده تخم مرغ

1 قاشق غذا خوری آب

3_14.jpg


نان باگت و طرز تهیه :
1- ابتدا یک فنجان آب را با آرد، شكر، نمك و مخمر مخلوط كرده و داخل دستگاه خمیر كن قرار دهید.

2- اگر دستگاه ندارید مواد فوق را بدون آرد مخلوط كرده و بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه كرده و خوب ورز بدهید و خمیر را مثل آدامس بكشید تا خوب ورز داده شود.

3- سپس ظرفی را با روغن چرب كرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب شده پوشانده و نیم ساعت یا بیشتر در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

1_9.jpg




4- یعنی وقتی خمیر را لمس میكنید حالت ناهمواری قابل لمس باشد ( حالت دندانه ای ).

5- سپس خمیر را بیرون آورده و آن را پانچ كنید، یعنی خمیر روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با مشت ( از طرف انگشتان ) به آن ضربه بزنید.

6- بعد آن را دو قسمت كرده و هریك را به صورت مستطیل مناسب با قالبتان درآورید ( 8 در 12 ) .

2_13.jpg




7- سپس آن را گرد كرده و حبابهای هوا و فضای خالی باقی مانده در خمیر را ببندید و در سطح آرد پاشی شده به عقب و جلو ورز دهید تا به شكل قالب دربیاید.

8- حال آنها را روی یك كاغذ روغنی به فاصله چند سانت از هم قرار داده و روی آنها خطوط موربی را با چاقو حك كنید و روی آنها را بپوشانید. بهتر است با پارچه نخی ومرطوب این کار را انجام دهید.

9- 30 تا 40 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

55_8.jpg




10- فر را از قبل با دمای 375 درجه ی فارنهایت یا 190 درجه ی سانتی راد گرم كرده و نانها را درون فر با سینی چرب شده قرار دهید.

11- قبل از آن روی نانها را با آب زرده تخم مرغ برس بزنید.

12- حدودا 20 تا 25 دقیقه بعد كه نان شما طلایی یا قهوه ای روشن شد نان آماده است.

33_7.jpg


امیدواریم که از خوردن این نان در کنار خانواده لذت ببرید.
 
بالا