• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نان هندی

ellanorouzi

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2016
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
28
سن
42
با دستور پختِ خوشمزه‌ترین نانی که تا به حال در رستوران‌های هندی خورده‌ام آشنا شوید. امکان پخت آن به میزان فراوان برای من میسر نیست. من این نان را با کباب برگ سرو می‌کنم اما این نان را به تنهایی هم خوشمزه است


مواد لازم در تهیه نان هندی :


۱ بسته (۱۰ گرم) خمیر مایه

۱ فنجان آب گرم

¼ فنجان شکر سفید

۳ قاشق سوپ‌خوری شیر

۱ عدد تخم‌مرغ، زده‌شده

۴ و ½ فنجان آرد نان

۲ قاشق چایخوری سیر له شده (اختیاری)

۲ قاشق چایخوری نمک

¼ فنجان کره، ذوب شده


طرز تهیه:


در کاسه‌ای بزرگ، خمیر مایه را در آب گرم حل کرده اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حجیم ترشود. شکر، شیر، تخم‌مرغ، نمک، و به میزان لازم آرد را به آن بیافزائید تا خمیر نرمی حاصل گردد. به مدت ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود در سطحی صاف خمیر را ورز دهید. خمیر را در ظرفی که به خوبی چرب نموده‌اید قرار دهید، و روی ظرف را با پارچه‌ بپوشانید و کناری بگذارید تا پف کند. اجازه دهید به مدت ۱ ساعت در همین حالت باقی بماند یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر گردد.

وسط خمیر را کمی باز کرده ، سیر را وسط آن گذاشته و با سیر ورز دهید. تکه‌هایی از خمیر به اندازه‌ی توپ گلف بردارید. آن‌ها را گرد نمائید و در سینی قرار دهید. روی آن را با حوله بپوشانید و اجازه دهید در حدود ۳۰ دقیقه استراحت کند و حجم آنها دوبرابر شود.

مادامی که خمیر را برای بار دوم گذاشتید تا حجیم شود، گریل را با حرارت زیاد گرم نمائید.

خمیرها را به صورت دایره‌های باریک درآورید. کمی گریل را چرب کنید. خمیر را روی توری گریل قرار دهید تا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و قهوه‌ای شود. طرفی که هنوز نپخته را با کره چرب کنید و برگردانید. طرفی که پخته شده را نیز با کره چرب کنید و اجازه بدهید بپزد و قهوه‌ای رنگ شود که زمانی در حدود ۲ تا ۳ دقیقه کفایت می‌کند. نان‌های آماده را از گریل دربیاورید و این فرایند را ادامه دهید تا خمیر به اتمام برسد.
منبع : هدایای تبلیغاتی
 
بالا