مامبو هم هستبه نقل از Danial-Dabiri :پرتالی هست که پایش VB باشه :happy:
mkportal يك پوسته و يك سري امكانات به فاروم اضافه مي كنه مثل وبلاگ دانلود چت و فاروم رو شبيه وب سايت مي كنه سايت تهرانشهر هم نمونه فارسي mkportal در كنار يكي از چهار ابزار فاروم ساز بكار مي ره و تنهايي نمي تونه كار كنه شبيه ناك هست كه روي phpbb نصب مي شهبه نقل از tsotodeh :من که اصلا" از این mkportal خوشم نمی یاد
چیزه خاصی نداره
vb همه چیز داره
من مي خوام كنار اس ام اف نصبش كنم!! فقط نتونستم رو لو كال نصب كنمش!! يكي توضيح بدهبه نقل از sasan44 :mkportal يك پوسته و يك سري امكانات به فاروم اضافه مي كنه مثل وبلاگ دانلود چت و فاروم رو شبيه وب سايت مي كنه سايت تهرانشهر هم نمونه فارسي mkportal در كنار يكي از چهار ابزار فاروم ساز بكار مي ره و تنهايي نمي تونه كار كنه شبيه ناك هست كه روي phpbb نصب مي شه
منتها اين mkportal روي
vb
phpbb
ipb
smf
قابل نصبه اين پورتال واقعا ارزش كار براي فارسي سازي رو داره
مهندس دومي كه لينك دادم همونه ها!به نقل از tsotodeh :و VbPortal
نصی ام کی پورتابل چجوریه! من نتونستم! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:به نقل از kami :مهندس دومي كه لينك دادم همونه ها!
ا !به نقل از kami :مهندس دومي كه لينك دادم همونه ها!
این سندباد کجاست؟/به نقل از sasan44 :بزودي ترجمه فارسي آخرين ورژن mkportal رو مدير سندباد مي ذاره براي دانلود نسخه 7
شما مي تونيد به هركاربر يك وبلاگ بدين كه شبيه بلاگره تنها كم وكسرش اينه كه سابدمين نداره
اون هم شايد اضافه شد و اينطوري كاري كه براي ناك مي خواست انجام بدم ايجاد ماژولي مثل پرشين بلاگ براي اين انجام مي دم