• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نبار به طراح سایت

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده قصد راه اندازی سایتی جهت گردشگری و سفر دارم . هیچ گونه آشنایی با طراحی سایت و جزییات آن ندارم و نیاز دارم جهت گذاشتن پست و ومطلب روزانه برای من راحت باشه . سایت مورد نظر شرایط زیر را میخواهم داشته باشد .
- فروشگاه نباشد ، ولی قسمتی برای گذاشتن پکیج های مسافرتی ، توضیحات پکیج، هزینه پکیج و .... باشد
- سایت ساده ، شیک و گرافیک مطلوب داشته باشد . عکس از مناطق مختلف ایران که در نت هست و خودم هم قصد دارم با گذاشتن پست های روزانه جاهای مختلف ایران را معرفی کنم . یعنی متن نوشته با عکس مربوط ، شکیل و زیبا باشد .
- به احتنال زیاد سایت به زیان انگلیسی باشد ، مشکلی میخوام نداشته باشه
- چون با کدهای برنامه نویسی و محتوای وب آشنایی ندارم فرقی نداره از کدام ماژول باشد (وردپرس ، جوملا و ...) ولی همانطور که گفتم رابطه مدیریتی مناسب من داشته باشد و شکیل و شیک باشد .
- برای سئو نمیخواهم هزینه کنم ولی اگر مجبور شدم قابلیت ساپورت داشته باشه . ولی سیستم به گونه ای باشه که با تگ بالا بیاد
- هزینه نمیخوام زیاد کنم چون معلوم نیست بازدهی اقتصادی داشته باشه یا نه ، لطفا پیشنهادهای خود را با نمونه کار مد نظر ارایه بدهید و این که بفرمایید مزایای سیستم پیشنهادی را .
- خودم نمونه کار خاصی سراغ ندارم ولی توی نت سرچ کنید ( در مورد فعالیت سایت) سایت های زیادی میبینید . مثلا نمونه ای که الان خودم دیدم سایت https://www.lonelyplanet.com/iran بود .الان هم دارم سایت دوستی را میبینم که اگر به این شمایل هم باشه بد نیست : http://www.iranpdf.net/
- از انجایی که مشتریان احتمالی سایت اصلا بنده و دفتر بدندذه را نمیبینند پس میخواهم جوری باشد که به ظاهر سایت اعتماد کنند (با نکاه اول به ظاهر سایت قضاوت نکنند !)
پس سایت دذو قسمت مهم معرفی ایران و پکیج بندی سفر های ایران را داشته باشه .
چیزه دیگری به ذهنم نمیرسه . لطفا اگر سوال و پیشنهادی دارید پیام بدهید یا در همین جا مطرح کنید . دامین هم با خودم !
سپاس

Last edited:

hosein_nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام

در چه حدی میخواهید هزینه کنید؟

میتونم براتون سیستم سبکی برای مطالب طراحی کنم در کنار قالبی شیک با هزینه کم.

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
سلام

در چه حدی میخواهید هزینه کنید؟

میتونم براتون سیستم سبکی برای مطالب طراحی کنم در کنار قالبی شیک با هزینه کم.

سلام . از نظر هزینه زیاد در تنگنا نیستم ، اگر بدونم که می ارزه هزینه میکنم . لطفا نمونه کار به همراه قیمت پیشنهادی بفرستید تا بررسی کنم

hno

Registered User
لایک‌ها
62
سلام و خسته نباشید
لطفا درخواست در سایت ثبت کنید بررسی شده و خدمت شما اعلام نتیجه میشود

با تشکر

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
ما براتون بصورت اختصاصی برنامه نویسی میکنیم
یکسال پشتیبانی رایگان + یک قالب بهینه شده رایگان

کارهای گردشگری هم جز نمونه سایت های ما هست
لطفن بررسی کنید
www.nikacomputer.ir

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز سایت گردشگری با قابلیت های اصلی زیر :
1- اخبار و تماس با ما و گالری تصاویر و دیگر نیاز های پایه
2- بخش افزودن مکان های دیدنی با قابلیت جستجو در مکان ها و جاذبه ها و ....
3- بخش رزرو آنلاین اگر لازم داشته باشید برای هتل و پرواز و تور ها و ....
+ دیگر امکانات خودتون ( البته امکانات عادی) هزینه براتون 700 هزار تومان البته در بالاترین حد این سیستم با امکانات بی شمار تنها در زمینه گردشگری 1 میلیون تومان
البته این قول رو می تونم در صورت پرداخت هزینه بیشتر ظاهر سایت جذابیت بیشتری پیدا می کنه و خلاقیت بیشتری گذاشته میشه چون کدنویسی چیز روتین هستش اما قالب نیاز به خلاقیت داره اما کدنویسی فقط آموزش های قبلی پیاده سازی میشه و خلاقیت خاصی واقعا لازم نداره جز در موارد خاص.
اگه قالبی مشابه هم بدید می تونم مشابهش با تغییرات کلی رنگبندی و ... هم براتون با هزینه کمتر از گفته شده طراحی کنم.

بالا