• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نبود آنتي ويروس براي N70

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از دوستان كسي يه انتي ويروس قوي براي N70 سراغ نداره ( كراك شده ) :) گوشي دوستم ويروسي شده :D خودبخود اس ام اس ميفرسته :blink: :lol:
ممنون اگه سريع جواب بدين ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فعلا خودم پيدا كردم البته 30 روزه است ولي كار آدمو راه ميندازه ;)
http://www.f-secure.com/wireless/download/
چيز رديفيه فكر كنم بهترين آنتي ويروس باشه :)

ag2560

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
فعلا خودم پيدا كردم البته 30 روزه است ولي كار آدمو راه ميندازه ;)
http://www.f-secure.com/wireless/download/
چيز رديفيه فكر كنم بهترين آنتي ويروس باشه :)

با سلام خدمت شما دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که در هنگام خرید گوشی N70 اگر مموری اصلی همراه گوشی رو فرمت نکرده باشید یک برنامه آنتی ویروس بنام security بروی مموری 64 همراه گوشی هست که باید اون رو از فولدر office اجرا کرد تا بروی گوشی inestall بشه .
لازم به ذکر است برنامه مذکور از نرم افزارهای شرکت معروف symantec میباشد . موفق باشی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ag2560 :
خدمت شما عرض کنم که در هنگام خرید گوشی N70 اگر مموری اصلی همراه گوشی رو فرمت نکرده باشید یک برنامه آنتی ویروس بنام security بروی مموری 64 همراه گوشی هست که باید اون رو از فولدر office اجرا کرد تا بروی گوشی inestall بشه .
لازم به ذکر است برنامه مذکور از نرم افزارهای شرکت معروف symantec میباشد . موفق باشی

آره این سیمانتک بهترینشه آپدیتها هم معمولا مجانی پیدا میشه ولی بهتره وقتی بلوتوث نداری خاموشش کنی که کند نشه گوشیت

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ag2560 :

ممنون از راهنمائي ارزندتون :) خيلي لطف كردي :)

بالا