• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نبود سایت در موتورهای جستجو (پس از انتقال)??

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من یک تارنما (سایت) فروشگاه پرستاشاپ قبلا داشتم که از اونجایی که مغازه ها از هم جدا شدند ناچار شدم یک سایت هم برای فروشگاه دوم بسازم. برای همین به ناچار و برای صرفه جویی در وقت یک پی از داده های سایت قبلی گرفتم (فول بکاپ) و روی هاست و دامنه ی تازه ریختم. حالا دوتا سایت دقیقا مانند یکدیگر دارم

مشکل اینجاست که سایت دومی با وجود کذشت چندماه از راه اندازی هنوز توی هیچ موتور جستجویی پیدا نمی شه. حتی با هر گونه جستجویی و حتی با وارد کردن نام سایت

حدس زدم که چون دوتا سایت مانند هم هستن موتورهای جستجو سایت دوم رو تقلبی یا ... در نظر گرفته. مدتی هست که دارم کالاهای سایت دوم رو ویرایش می کنم. عکس ها و نوشته ها و ... ولی هنوز درست نشده

می خواستم بدونم مشکل از جای دیگری هست یا خیر؟ چجوری می تونم این مشکل رو حل کنم؟

سایت اول: www.efarvahar.ir

سایت تازه: www.echista.ir

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
سایت مپ رو یه چک بکن ببین درسته ؟ / غیرممکن که تو موتور های جست و جو نیاد حتی اگر فیک هم تشخیص بدن سایتتو موتور های جست و جو بازم فقط رتبه سایتت میره پایین نه اینکه اصلا نیاد

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام. هر دو آدرس ذکر شده در موتورهای جستجوگر هستند. سایت اول حدود 750 و سایت دوم نصف آن ایندکس در گوگل دارند.
مشکل سایت شما بی تاثیر از تشابه دو سایت نیست. عوامل زیادی در این که شما ورودی مناسبی از گوگل ندارید دست دارند.

بالا