• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتورك ايراني وست ويژن (vastvision)

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام در اين تايپيك در مورد نتورك ايراني وست ويژن بحث ميشه.

سايت اين نتورك www.vastvisionint.com هست.

به زودي مطالب جديدي در مورد اين نتورك ارائه خواهد شد.

با تشكر

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir-Turk :
با سلام در اين تايپيك در مورد نتورك ايراني وست ويژن بحث ميشه.

سايت اين نتورك www.vastvisionint.com هست.

به زودي مطالب جديدي در مورد اين نتورك ارائه خواهد شد.

با تشكر

خيلي زوره آدم بياد يه نتورك رو كاملا از روي يك نتورك ديگه طراحي كنه(به اصطلاح اسكي بره !! ) .
چقدر بهتر بود اگه وست ويژن با يك پلن جديد كار مي كرد. نه اينكه تمام قوانين و پلنهاشو از گلد ماين بگيره !!!!
با اينكار امثال من از نتوركهاي ايراني حالشون به هم مي خوره !!! :(

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
اصلی‌ترين اهداف شرکت وست ويژن

1. كم كردن فشار از روي دولت در جهت ايجاد اشتغال
2. كمك به دولت محترم در جهت جلوگيري از خروج بي ضابطه ارز از طريق NetWork
3. كمك به اقتصاد ملي از طريق ورود ارز
4. احياء صنايع دستي
5. گسترش صنعت گردشگري
6. حمايت از صنعتگران كشور

در حال حاضر کمپانيهای زيادی در سطح جهان از طريق تجارت الکترونيک محصولات خود را بفروش می رسانند که احتمالا شما نام تعدادی از آنها را شنيده اید يکی از اين شرکتها " وست ويژن اينترنشنال " می باشد .اين شرکت ايرانی در تاريخ 24 بهمن 1383 با شماره ثبت2933 تاسيس گرديد .

http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=926061341832349

attachment.php

فعاليت اين شرکت در زمينه صادرات و واردات کليه کالاهای مجاز و ارائه خدمات و راه حلهای جامع در زمينه اينترنت و تکنولوژی اطلاعات می باشد که بارزترين آن خريد و فروش کالا و خدمات از طريق ايجاد بازار اينترنتی ( NETWORK MARKETING ) می باشد.شما با مراجعه به روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ايران در تاريخ 25 ارديبهشت 1384 می توانيد آگهی تاسيس اين شرکت را مطالعه نماييد .

اين شرکت با بستن قرارداد بين شرکتهای خدماتی و توليدکننده ها محصولات آنها را بصورت عمده خريداری نموده و نيز تبليغات اينترنتی آنها را بعهده می گيرد . به همين دليل علاوه بر تخفيفی که بدليل خريد عمده می گيرد ، مبلغی که اين شرکتها بايد بابت تبليغات به او بپردازند را بصورت تخفيف ويژه دريافت می کند ونهايتا کالا و خدمات خريداری شده را با قيمتی به مراتب ارزانتر از بازار و از طريق بازار اينترنتی در اختيار مشتريانش قرار می دهد .

مبلغ پکيج( ريال ) -------------------------------- نام پکيج

150,000 ---------------------------------------- F: Fast Start

275,000 --------------------------------- B: Bronze Merchant

550,000 ------------------------------------S: Silver Merchant

غير قابل خريد ( قابل ارتقاء ) --------------- G: Gold Merchant

غير قابل خريد ( قابل ارتقاء ) ---------- P: Platinum Merchant

شما با خريد هرکدام از اين پکيجها می توانيد از محصولات و خدمات اين شرکت استفاده کنيد . وست ويژن در راستای ارتقاء و پيشرفت مالی افرادی که تمايل به همکاری با شرکت در جهت فروش محصولات به ديگران را دارند تسهيلاتی فراهم کرده است تا بتوانند از اين طريق صاحب درآمد و محصولات زيادی شوند .

از اين طريق درصدی از فروش محصولات را که از طريق مشتری يا زير گروههای وی به فروش می رسد را برای مشتری خود در نظر می گيرد که بصورت هفتگی به حساب او واريز می کند و عملکرد مشتری را روز به روز به آگاهی و اطلاع وی می رساند تا شخص بتواند از ميزان عملکرد ، تعداد زير مجموعه ها و مقدار درآمد دريافتی خود آگاه شود . بنابراين شرکت علاوه بر فروش محصولات و خدمات خود ، درآمد قابل توجهی را برای افراد ديگر در نظر می گيرد تا از اين طريق افراد زودتر بتوانند به خواسته ها و رويا های خود جامه عمل بپوشانند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای آنکه با نحوه پرداخت کارمزد توسط شرکت آشنا شويد شما را با نوع تجارت و نحوه بازاريابی و جذب مشتری و قرار گرفتن افراد به زير مجموعه آشنا می کنيم .لازم به ذکر است که موفقيت شما در اين تجارت به کامل کردن اطلاعات خود از شرکت و تجارت الکترونيک و انتقال تجربه و اطلاعات خود به ديگران در راستای آشنا نمودن آنها به سيستم و به سود رساندن آنهاست .

موارد لازم جهت شروع فعاليت عبارتند از :

1 – داشتن يک معرف که شما را به شرکت معرفی کند .

2 – خريداری يکی از پکيجهای شرکت وست ويژن .

همانطور که گفته شد ، شما می توانيد با انتخاب هر يک از سه پکيج خريد خود را شروع کنيد ابتدا معرف خود مشخص کرده و برای خود يک رمز عبور ساخته و مشخصات شخصی و حساب بانکی خود را وارد می کنيد و حتی برای خوديک وارث انتخاب می نماييد . بعد از اتمام مراحل فوق پرداخت مبلغ پکيج توسط شما و راهنمايی معرفتان انجام می شود . در اينجا شرکت برای شما يک مرکز درآمد ( دفتر کار ) با کد مرکز درآمدی ایجاد می کند .

لازم بذکر است تمام اين مراحل از طريق اينترنت و در هنگام عضويت شما در وست ويژن انجام می گيرد .پس از دريافت کد عضويت شما عضو شرکت بوده و می توانيد فعاليت و کار خود را آغاز نمائيد .

نوع بازاريابی اين شرکت از طريق اينترنت (Network Marketing) و نحوه جذب آن به روش باينری است.( روش باینری : تبديل يک به دو ) يعنی شما ابتدا بعد از انجام بررسی های لازم و پرداخت يکی از سه روش فوق ، وارد اين تجارت شده و با کامل کردن اطلاعات خود از مقررات و قوانين اين شرکت و انتقال اين اطلاعات به حداقل دو نفر از دوستان و آشنايان و جذب آنان به اين تجارت ، شروع به فعاليت می نمائيد . افراد جذب شده توسط شما به همين روش پيش خواهند رفت .توجه داشته باشيد زمانی که دو نفر را به سيستم وارد می کنيد يکی را در سمت راست و ديگری را در سمت چپ خود قرار می دهيد(شکل زير)

1.GIF

در شکل فوق شما دو نفر را در سمت چپ وراست خود قرار داده ايد حال اين دو نفر با تکرار کار شما يعنی جذب حداقل دو نفر به اين سيستم و بدين صورت ادامه آن توسط ديگران ؛ حال شما دارای يک گروه در سمت چپ و راست خود هستيد .

البته اگر دو نفری که شما جذب کرده ايد به هر علتی نتوانند اشخاصی را به سيستم معرفی کنند ، شما می توانيد برای رشد شاخه خود فرد ديگری را به زير گروه او وارد کنيد .

در شکل صفحه بعد چنانچه فرد (A) و (B) هر کدام اقدام به جذب دو نفر نمايند در نهايت شما 6 نفر در مجموعه خود خواهيد داشت .

2.GIF

همانطور که در دو شکل بالا می بينيد ، منظم قرار گرفتن افراد در زير شاخه های شما مهم نيست بلکه تعادل تعداد افراد در سمت چپ و راست شما اهميت دارد . شما در هر دو روش 3 نفر راست و 3 نفر سمت چپ خود داريد با وجود اينکه نحوه قرار گرفتن افراد در دو شکل بالا متفاوت است . و شما می توانيد افرادی را زير مجموعه نفرات آخر هر دو سمت خود قرار دهيد .

با ورود افراد توسط هر کدام از زير مجموعه های، خواهيد ديد که مجموعه بزرگ و رو به رشدی را در بر خواهد گرفت .

همانطور که می بينيد هر چه مجموعه شما بزرگتر شود در مدت زمان کمتری افراد زيادی را جذب خواهيد کرد البته رشد شما در گرو رشد دو سمت شماست .

تمامی اين مراحل را می توانيد از طريق مرکز درآمدی ( سايت شخصی) خود مشاهده و بر روی آن نظارت داشته باشيد .

حال که شما با نحوه رشد و بازاريابی آشنا شديد به مهمترين قسمت که آشنايی با هر پکيج و پرداخت کميسيون است می پردازيم . شرکت وست ويژن معتقد است بيشترين کارمزد را در قبال معرفی ديگران به مشتريانش می دهد .

S : پكيج (Silver Merchant)

با خريد يک بسته کالای S به مبلغ 55،000 تومان جایگاه شما بعنوان Silver Merchant ناميده می شود که علاوه بر دريافت کارت تخفيف ذکر شده می توانيد محصولی معادل 25،000 تومان خريد نماييد. در اين جايگاه به ازای ورود 3 نفر در سمت راست و 3 نفر در سمت چپ (يک استپ) مبلغ 27،500 تومان درآمد کسب می نمايد . شرکت در اين مرحله نيز برای ايجاد انگيزه و تشويق به محض تکميل سطح اول ( نفر اول چپ و راست) مبلغ 20،000 تومان به عنوان جايزه پرداخت می کند و بعد از آن هر 3 و 3 که يک استپ ناميده می شود معادل 27،500 تومان پورسانت دريافت می کنيد . در اين جايگاه بواسطه معرفی هر فرد پورسانتی معادل 17.500ريال دريافت خواهيد کرد .

3.GIF

فردا دیر است!! همین امروز به ما در وست ویژن بپيونديد

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .. واقعا خنده داره !!! :D
حدود 5-6 ماه پيش اومدن اين نتورك را به من معرفي كردن اوايل كارش بود ... من هم سريع رفتم تو سايتش ... چشتون روز بد نبينه با 10 هزار تومن سايت زده بودن !!!!
آنقدر خنده دار بود سايتشون كه باورتون نميشه به هر كي نشون ميدادي 4 تا فحش ميداد ميگفت آبروي نتورك ماركتينگ رو برده !!!
به نظر من كه اون موقع سايت را با ورد طراحي كرده بودن ... هر شاسكولي كه يه ريزه فرانت پيج كار ميكرد از اون سايت بهتر ميساخت ... نوع پاراگراف بندي نوشته هاش و نوع فونت استفاده شده در اون ....حسابي شده بود موضوع خنده ما ...
موضوع بعديش اين بود كه بيمه در كار نبود ... بعدش ساعت از كشورهاي ديگه مي آوردند اينجا ميفروختند ... اصل نتورك ماركتينگ رو زير سوال بردن ... آوردنش تو كار دلالي !!! دلالي ماركتينگ
البته الان گويا يك سري محصولات هم ميزنه مثل سازهاي ايراني !!!!!
در واقع يك كپي كاري از روي گلد ماين كرده بودن براي پورسانتهاش !!!!
يك چيزه خنده دار كه بابت كپي كاري بودنشه اينه كه تو گلد ماين چون محصول طلا داره يك قسمت هست به اسم gbank يا همون گلدبانك !!! چون محصولش طلا هست خوب ميخوره به اسمش گلدبانك !
اين وست ويژن هم اومده يك قسمت داره به اسم Gbank واقعا خنده داره مگه تو محصول طلا داري كه اين كار رو ميكني !!!!
بحث ديگه مربوط به اينترنشنال بودنشه !!!!!!!!!!!! اينو هر كي ميدونه توضيح بده !!! vastvisionINT .... خيلي خجالت آوره حتي نشيني براي طرح خودت يك پلان طراحي كني كه منحصر به فرد باشه !!!! 500 هزار تومان ندي به يك طراح وبسايت كه يك سايت آبرومند اول كار برات تهيه كنه ...
اونوقت ادعاي اينترنشنال بودن هم بكني ... حالا بيمه وريساين بخوره تو سرشون !!!
نميخوام بگم دوغ خودي ترشه ... ولي هر كاري يك اصولي داره اگر آدم غير حرفه اي بياد تو كار كاملا حرفه اي اينجوري ميشه ديگه !!! البته 100 درصد از آدم هاي گردن كلفت ... پشت اين برنامه هستن كه تونسته تا اينجا خودشو جا بندازه ... ! ولي خوب هر چي هم گردنشون كلفت باشه پيش دنيا از مو هم نازك تره !!!
براي اينكه يك كار نسبتا حرفه اي از نتورك براي يك شركت ايراني بهتون معرفي كنم برين يك سري به بازاريابي شبكه اي فرهنگ و ثروت بزنين www.fsr.ir ببينين چقدر همون اول كار روي پلان درآمدزايي و طراحي سايتشون كار كردن ! واقعا دمشون گرم ... محصولشونم كه كتابهاي ادبي هست آخرشه ... فكر نكنيد من عضوم ميخوام تبليغشو بكنم ! نه !!!!! منظورم اينه كه اومدن تو يك كار حرفه اي لوازم هاشون هم نسبتا تكميله !!!
اين وست ويژن اون موقع مثل اين بود كه با الاغ بري براي مسابقه اتومبيل راني شركت كني !!!!
به نظر من اين شعر خيلي برازندشونه :
برو به كار خود اي واعظ اين چه فرياد است ! :wacko:
باي

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tablighat :
سلام .. واقعا خنده داره !!! :D
حدود 5-6 ماه پيش اومدن اين نتورك را به من معرفي كردن اوايل كارش بود ... من هم سريع رفتم تو سايتش ... چشتون روز بد نبينه با 10 هزار تومن سايت زده بودن !!!!
آنقدر خنده دار بود سايتشون كه باورتون نميشه به هر كي نشون ميدادي 4 تا فحش ميداد ميگفت آبروي نتورك ماركتينگ رو برده !!!
به نظر من كه اون موقع سايت را با ورد طراحي كرده بودن ... هر شاسكولي كه يه ريزه فرانت پيج كار ميكرد از اون سايت بهتر ميساخت ... نوع پاراگراف بندي نوشته هاش و نوع فونت استفاده شده در اون ....حسابي شده بود موضوع خنده ما ...
موضوع بعديش اين بود كه بيمه در كار نبود ... بعدش ساعت از كشورهاي ديگه مي آوردند اينجا ميفروختند ... اصل نتورك ماركتينگ رو زير سوال بردن ... آوردنش تو كار دلالي !!! دلالي ماركتينگ
البته الان گويا يك سري محصولات هم ميزنه مثل سازهاي ايراني !!!!!
در واقع يك كپي كاري از روي گلد ماين كرده بودن براي پورسانتهاش !!!!
يك چيزه خنده دار كه بابت كپي كاري بودنشه اينه كه تو گلد ماين چون محصول طلا داره يك قسمت هست به اسم gbank يا همون گلدبانك !!! چون محصولش طلا هست خوب ميخوره به اسمش گلدبانك !
اين وست ويژن هم اومده يك قسمت داره به اسم Gbank واقعا خنده داره مگه تو محصول طلا داري كه اين كار رو ميكني !!!!
بحث ديگه مربوط به اينترنشنال بودنشه !!!!!!!!!!!! اينو هر كي ميدونه توضيح بده !!! vastvisionINT .... خيلي خجالت آوره حتي نشيني براي طرح خودت يك پلان طراحي كني كه منحصر به فرد باشه !!!! 500 هزار تومان ندي به يك طراح وبسايت كه يك سايت آبرومند اول كار برات تهيه كنه ...
اونوقت ادعاي اينترنشنال بودن هم بكني ... حالا بيمه وريساين بخوره تو سرشون !!!
نميخوام بگم دوغ خودي ترشه ... ولي هر كاري يك اصولي داره اگر آدم غير حرفه اي بياد تو كار كاملا حرفه اي اينجوري ميشه ديگه !!! البته 100 درصد از آدم هاي گردن كلفت ... پشت اين برنامه هستن كه تونسته تا اينجا خودشو جا بندازه ... ! ولي خوب هر چي هم گردنشون كلفت باشه پيش دنيا از مو هم نازك تره !!!
براي اينكه يك كار نسبتا حرفه اي از نتورك براي يك شركت ايراني بهتون معرفي كنم برين يك سري به بازاريابي شبكه اي فرهنگ و ثروت بزنين www.fsr.ir ببينين چقدر همون اول كار روي پلان درآمدزايي و طراحي سايتشون كار كردن ! واقعا دمشون گرم ... محصولشونم كه كتابهاي ادبي هست آخرشه ... فكر نكنيد من عضوم ميخوام تبليغشو بكنم ! نه !!!!! منظورم اينه كه اومدن تو يك كار حرفه اي لوازم هاشون هم نسبتا تكميله !!!
اين وست ويژن اون موقع مثل اين بود كه با الاغ بري براي مسابقه اتومبيل راني شركت كني !!!!
به نظر من اين شعر خيلي برازندشونه :
برو به كار خود اي واعظ اين چه فرياد است ! :wacko:
باي

بر اساس اطلاعات واصله گروهي مخالف عملكرد صحيح Network سالم ايراني سعي بر اين دارند تا با دروغ و شايعه پراكني حركت روبه جلو و سالم شركت وست ويژن را تحت الشعاع قرار دهند . مديريت اين شركت ضمن درخواست هوشياري اعضاء در مقابل اين نوع حركات تمامي شايعات مربوط به وابستگي اين شركت به گروه ، نهاد و يا شركتها و يا داشتن حمايت از آن گروهها را كذب محض دانسته و اعلام ميكند در صورت مشاهده با اين افراد مقابله قانوني كرده و همچنين از اعضاء محترم درخواست ميشود در صورت مشاهده با شركت تماس گرفته و اطلاع دهند .
منبع: سایت شرکت وست ويژن

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
attachment.php

مهندس ابوالفضل بابايی مدير عامل شرکت وست ويژن مدعی است اين نت ورک ايرانی از داخل و خارج ايران بسيار مورد استقبال قرار گرفته است.
او می گويد خوشبختانه ايرانيان مقيم خارج از کشور مشتاقانه به کمک اين شرکت آمده اند و وست ويژن شبکه ای براي غرور ملی است.
وی که در همايش آموزش راهبران نت ورک خود صحبت می کرد درباره فعاليت های جديد اين شرکت سرمايه گذاری افزود: به زودی خط توليد تلويزيون - جاروبرقی - ماشين ظرفشويی و همچنين چند خط توليدی نوت بوک توسطVastVision در داخل کشور فعال می شود که همگی آنها طی قراردادهای مشخصی کالايی را توليد خواهند کرد که آرم وست ويژن را بر روی خود خواهند داشت.
وی با اشاره به جلسات مکرری که در کيش با دست اندرکاران صنعت گردشگری و هتل داران کيش داشته است افزود: به جرات می توانم بگويم ديگر کسی نبايد بدون کارت وست ويژن به کيش برود. چرا که با اين کارت هر مسافری می تواند بسياری از خدمات تفريحی ومسافرتی کيش را با تخفيف های مناسب دريافت کند.
قراردادهای بسيار خوبی با مجموعه هتل داران و صاحبان اماکن تفريحی کيش منعقد شده که به زودی نتايج آن به همه دوستان منعکس خواهد شد.
اشاره به حضور فعالش در مباحث مربوط به بحث های کارشناسی نت ورک مارکتينگ اظهار اميدواری کرد: روند قانونی شدن بازاريابی شبکه ای به گونه ای باشد که جلوی دسيسه های هرمی گرفته شود نه اينکه تر وخشک با هم بسوزند.
وی در پاسخ به سئوالي درباره امنيت سايت وست ويژن اظهار داشت: هر روز بر توان امنيتی سايت افزوده می شود وتاکنون هيچ هکری نتوانسته است به اين سايت دسترسی پيدا کند. حتی ما برای هکرها جايزه تعيين کرده ايم وخوشحال می شويم کسی بتواند نقطه ضعفی در ديواره های امنيتی سايت ما بيابد تا آن را بشناسيم.
در ادامه اين جلسه آموزشی مهندس بابايی راههای حفاظت از پسورد های شخصی نت ورکرها را برشمرد وگفت: بحث هک و نفوذ به کامپيوترهای شخصی موضوعی است که هر فردی را در تجارت اکترونيک می تواند دچار مشکل کند. در اين ميان افرادی که به عنوان نت ورکر فعاليت می کنند از اين مساله مستثنا نيستند و هر لحظه ممکن است دفتر کار شخصی خود را بر روی سايت مورد سو استفاده افراد شياد قرار دهند.
بابايی در ادامه چنين گفت: آنچه مسلم است دفتر شخصی يک نت ورکر ير روی سايت هک نمی شود مگر اينکه کسی قدرت نفوذ به سرورهای پشتيبان آن را پيدا کند. آن وقت هکر همه اطلاعات کاربران را مورد تهاجم قرار می دهد. در چنين حالتی هکرها مسائل مربوط به تبادل اطلاعات بين Server وClient و سرور را بايستی بدانند تا بتوانند به رويای نفوذ به سرورها جامه عمل بپوشاند. تازه پس از دسترسی به سرور بايستی بتوانند بخشهای مختلف بانک اطلاعاتی نصب شده بر روی سرور را شناخته تا به پسورد ها دسترسی پيدا کند که معمولا اين پروسه بسيار زمانبر و سخت است و دور از ذهن به نظر می رسد اما بيشتر اوقات افرادی که به تجارت الکترونيک مشغولند به دليل سهل انگاری در حفاظت پسوردهای شخصی خود مورد تهاجم قرار ميگيرند.
مدير عامل وست ويژن راه حفاظت از پسورد ها را دانستن راههای پيدا نمودن آن دانست و گفت: يکي از روشهايی که افراد حرفه ای از آن استفاده می کنند استفاده از نرم افزارهای مخصوصی جهت Capture کردن يا Log کردن صفحه کليد کامپيوتر است. اين نرم افزارها به صورت پنهانی در حافظه کامپيوترهای شخصی افراد فعال شده و هر آنچه را کاربر تايپ ميکند در حافظه نگه می دارد و سپس فرد می تواند با زدن چند دگمه ترکيب منوی اصلی را ظاهر کرده و اطلاعات محرمانه افراد را از قبيل پسورد - ساعت ورود و خروج را سرقت کند.برخی نرم افزارهای پيشرفته تر به سارقان اينترنتی اين اجازه را می دهد که حتی ايميل و محيط های چت را نظاره کند.
اين فعال صنعت IT راهکارهای دفاع در برابر سارقان اطلاعات کامپيوترهای شخصی را اين چنين بيان کرد: به کاربران توصيه می کنم برنامه هايی که نرم افزارهای سرقت اطلاعات را شناسايی می کنند را حتما بر روی کامپيوتر نصب کنند. از جمله بهترين برنامه ها می توان adware remover را نام برد. به طور جدی توصيه ميکنم در کافی نت هايی که نمی شناسيد به دفتر کار شخصی خود در سايت مراجعه نکنيد يا نرم افزار پاندا بخش مخصوص به Security Version را حتما بر روی کامپيوتر نصب کنيد وبا زدن دکمه Del+Alt+Ctrl وليست برنامه هايی که در حال اجرا هستند را ببينيد. کليه برنامه هايی را که نمی شناسيد را از چرخه اجرا خارج کنيد.
تکنيک های ديگری هم در اين زمينه وجود دارد مثلا با فرمولی معين هر روزه پسورد های خود را عوض کنيد و سعی کنيد در مقابل ديگران پسوردهای خود را وارد نکنيد. هيچ کجای دنيا در قبال سهل انگاری کاربران در حفظ پسوردهای شخصی مسئوليتی قبول نمی کنند.

منبع : مجله همه چيز شماره 12و11 (وبلاگ آقای خوش دوست)

فایل های ضمیمه

• Vast-Iran.jpg
    Vast-Iran.jpg
    119 KB · نمایش ها: 297

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir-Turk :
بر اساس اطلاعات واصله گروهي مخالف عملكرد صحيح Network سالم ايراني سعي بر اين دارند تا با دروغ و شايعه پراكني حركت روبه جلو و سالم شركت وست ويژن را تحت الشعاع قرار دهند . مديريت اين شركت ضمن درخواست هوشياري اعضاء در مقابل اين نوع حركات تمامي شايعات مربوط به وابستگي اين شركت به گروه ، نهاد و يا شركتها و يا داشتن حمايت از آن گروهها را كذب محض دانسته و اعلام ميكند در صورت مشاهده با اين افراد مقابله قانوني كرده و همچنين از اعضاء محترم درخواست ميشود در صورت مشاهده با شركت تماس گرفته و اطلاع دهند .
منبع: سایت شرکت وست ويژن

اين همه من گفتم .... شما گير دادي به مخالفت عملكرد صحيح Network !!!!!!!
اگه از همون روز اول حداقل يك سايت در خور نتورك ميزدين ... من خودم يكي از طرفدارهاتون بودم !!!!
آبروي نتورك را برديد با او وبسايتتون !!!!!
بريد كنار بزاريد باد بياد !!!! :wacko:

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tablighat :
اين همه من گفتم .... شما گير دادي به مخالفت عملكرد صحيح Network !!!!!!!
اگه از همون روز اول حداقل يك سايت در خور نتورك ميزدين ... من خودم يكي از طرفدارهاتون بودم !!!!
آبروي نتورك را برديد با او وبسايتتون !!!!!
بريد كنار بزاريد باد بياد !!!! :wacko:

اگه به نظر شما يه نتورك خوب بودن به سايت خوشگل بودنه و با طرز طراحي يه سايت آبروي نتورك ميره من واستون دعا ميكنم .

در ضمن همه نت وركها بالاخره از يه جايي شروع كردن و مسلما همه نتوركها از اول همه خوبيهارو نداشتن.

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
سخنراني مهندس بابايي ( مدير عامل شركت وست ويژن ) در جلسه V-Team مورخ 27/06/84

مهندس بابايي در ابتدا در خصوص مبدا پيدايش نت ورك ماركتينگ صحبت كرده و در ادامه قوانين FTC * آمريكا در رابطه با نت ورك توضيح داده و در انتها خصوصيات نت ورك ماركتينگ سالم و ناسالم را توضيح دادند كه در ذيل شرح خلاصه سخنان ايشان به همراه بررسي شركت وست ويژن آمده است.

تعريف FTC از Network-Marketing :

به روشي كه در همراهان و شريكان مالي به موسسه اي كه در آن شريك هستند حقي را پيدا مي كنند كه :

افراد را كه خود يا توسط زير دستان به شركت معرفي مي كنند

قادر باشند خدما ت يا كالايي را به فروش برسانند

پورسانت دريافت كنند به گونه اي كه :

بر اساس فروش كالا باشد نه عضو گيري

برنامه پلان بايد به گونه اي باشد كه برنامه اي براي فروش كالا باشد نه عضو گيري

نشانه هاي Network-Marketing غير قانوني (نا سالم )

1- محصولاتي كه با قيمت بيش از بازار به فروش مي رسانند در حاليكه قيمت رقابتي نباشد ( محصولات شركت وست ويژن رقابتي است )

2- خريد اجباري نه اختياري ( خريد محصولات شركت وست ويژن اختياري است )

3- محصولاتي كه اگر در زنجيره شركت قرار نگيرد كسي حاضر به خريد آن نيست (شركت وست ويژن صنايع دستي را احيا كرده در خارج از شركت نيز خواهان دارد )

4- نياز به سرمايه بالا براي بازاريابي - حق REGISTRATION

5- معرفي اشتباه درآمدها يا بزرگ جلوه دادن درآمدها

6- فروش كالا به صورت قسطي در ابتداي ورود.

7- اگر فردي نتواند كسي را وارد مجموعه كند به هيچ عنوان نبايد ضرر كند ( كارت تسهيلات شركت وست ويژن خود به تنهايي مانع اين امر است )

8- محصولات شركت فقط به توزيع كننده ها باشد و در خارج آن كسي محصول را نمي خرد

9- درصد افرادي كه وارد مي شوند و سود نمي كنند به كساني كه سود مي كنند اختلاف فاحش دارد( طبق اظهارات مهندس بابايي تا تاريخ سخنراني حدود 50 درصد اعضا سود كرده اند )

10-گاهي ورود افراد به طرح باعث ترك شغل قبلي شود شركت بايد كارآفريني كرده و شغل جايگزين در شركت بوجود بياورد( شركت وست ويژن علاوه بر افزايش در خواست از كارگاههاي صنايع دستي، با واردات برخي كالاهاي مصرفي به صورت CKD اقدام به كار آفريني كرده است.)

بطور خلاصه مي توان گفت:

در نت ورك سالم من ، شركت و زير مجموعه پولدار مي شيم با تو

در نت ورك ناسالم من ، شركت و زير مجموعه پولدار مي شيم از تو

لازم به ذكر است FTC وابسته به دولت بوده و قوانين را بر اساس اقتصاد سالم و رعايت حقوق مشتري اتخاذ مي كند.

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir-Turk :
اگه به نظر شما يه نتورك خوب بودن به سايت خوشگل بودنه و با طرز طراحي يه سايت آبروي نتورك ميره من واستون دعا ميكنم .

در ضمن همه نت وركها بالاخره از يه جايي شروع كردن و مسلما همه نتوركها از اول همه خوبيهارو نداشتن.

لازم نكرده شما براي من دعا كنيد ...
اگه اينطوره كه شما ميگو ييد پس لابد آبروي يك نتورك توي اينه كه:
پلانشو از يك نتورك ديگه كش بره !!!!!
بيمه هم نداشته باشه !!!!
حتي يك ssl 128bit نود هزارتوماني هم نداشته باشه !!!
بعد از 6 ماه تازه قسمت Forgot password راه بيفته !!!
و ....
با اين حساب نتورك با آبرويي دارين ... تبريك ميگم ... :D
مثل اين ميمونه يك پيت حلبي بيارن بعد بگن اين صندلي ناصرالدين شاه قاجاره !!! عتيقه هستش !!! كلي قيمتشه !!!
آدمه عادي شايد باور كنه !!! ولي دلال عتيقه سرش از اين كلاه ها نميره !!! :f34r:
به اميد روزي كه تو كشور ما هم نتوركهاي با آبرو به معني واقعي كلمه حرفه اي سر كار بيان و با كارهاي خردمندانه شان به اين نوع سيستم فروش شبكه اي اعتبار بيشتري ببخشند !!!

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بحث خوبي

اقا اتفاقا من يكي از دوستام اين سايت رو 7-8 ماه قبل معرفي كرد به هم من هم رفتم تو سايتشون و ديديم سايت نيود بقول دوستمون كه ميگن با ورد طراحي شده اما من ميگم اگه با ورد طراحي ميشد خيلي با كلاس تر بود

بعد به دوستي كه به من گفت بود گفتم بابا اين سايت كه همش داره error ميده گفت مسولين سايت گفتن چون دارم محصولات رو اضافه ميكنيم اين جوري شده

اين يه تجربه هر وقت رفتين تو سايت ارور اومد بدونين دارن محصول اضافه ميكنند در شمن هيچ نت وركي نميتونه بگه كه به فكر اقتصاد هستيم بلكه اين وسط فقط سود مدايران اون شركت مهم هست و بس

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخ يادم رفت بگو اگه دوست داشتيد به مديران شون بگيد بياد من يه تمپلت خوب و مجاني بهشون بدم

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
کلاه بردار شده این شرکت
بیا بالا تایپیک بعد 5 سال :D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چه حالی تایپیکی بعد از هشت سال بیاد بالا

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
شما هام کارایی می کنید ها تاپیک خاک خورده وست رو می کشید بیرون من فکر کردم دوباره فعال شدن

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
یاده ایامی...........

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
شرکت کلاه بردار از آب در اومده و فقط برای اعضاش یه کد رجیستر گذاشته
یکی از همسایگان 8 میلیون تومان اون موقع داده به یک کد رجیستر ! حالا حساب کن 8سال پیش به هشت میلیون چند تا سکه میدادن !

در کل هدف اطلاع رسانی بود !

بالا